Photobucket

Halusin tämän osan nopeasti ulos, koska... no, syyt löydätte sitten kun olette lukeneet osan :D

****

****

****

Photobucket

Yuri tökki palavia puita takassa. Heti Yuikon lähdettyä yliopistoon olivat vanhemmat purkaneet heidän pienen tönönsä maan tasalle ja nyt tontilla komeili suuri talo piharakennuksineen. Tilaa olisi tuleville lapsenlapsille hyvin ja tietysti oli vielä laajentamisen varaa, jos tarve vaatisi.

Photobucket

Izumi ei ollut vielä vanhentunut mitenkään näkyvästi, vaikka miehen niveliä saattoi silloin tällöin hieman särkeä. Olihan hänen työnsäkin sellaista, missä helposti alkoi raajoja ja lihaksia särkeä.

Photobucket

Pian olisi Izumin syntymäpäivä, mutta hän oli yhdessä Yurin kanssa päättänyt juhlia niitä ihan keskenään. He kaksi vanhaa varista aikoivat pitää hieman hauskaa keskenään, eivätkä halunneet lapsia häiritsemään heitä.

****

****

Photobucket

”Yuiko, mitä sinä täällä?” Ryo sai kysyttyä.

”Ai mitäkö teen? Oletko tyhmä? Opiskelen tietysti!”

”Ei, vaan miksi tulit tänne. Täällähän on ihan täyttä…”

”Ei enää”, Yuiko vastasi vanhemmalle viekkaasti hymyillen. Ryo ei voinut olla miettimättä, mitä hänen sisarensa on mennyt tekemään.

Photobucket

”Tulin tänne sinun seuraksesi opiskelemaan, eikö olekin kivaa?”

”Haluat vain ärsyttää minua”.

”Mistä arvasit?”

Ryo tyytyi pudistamaan päätään pikkusiskolleen ja suostui esittelemään tälle asuntolaa ja sen asukkaita, sekä tietysti Rihon, kunhan tämä pääsisi kokeesta pois.

****

Photobucket

Yuiko huomasi olevansa pian veljensä tarkkailun kohde. Ihan kuin tämä uskoisi hänen tekevän jotain typerää ja kiellettyä. Yuiko oppi myös nopeasti yliopiston tavoille ja tutustui opiskelijoihin, vaikka hänestä tuntui, ettei aika antanut periksi muuhun kuin opiskeluun.

Photobucket

Riho ja Yuiko eivät juuri jutelleet keskenään, vaikka monet niin luulivatkin. Itse asiassa he eivät olleet juuri missään tekemisissä toistensa kanssa. Heillä oli ihan erilaiset jututkin ja aina kun he jäivät kahdestaan, syntyi kiusallinen hiljaisuus.

Photobucket

Ryolla ja Riholla kyllä välit lämpenivät koko ajan ja he käyttivät jokaisen hyvän tilaisuuden toistensa huomioimiseen. Opiskelu tuntui vievän aivan liikaa aikaa molemmilta ja hellät hetket jäivät helposti vähäisiksi.

****

****

Photobucket

Vuoden opiskelun jälkeen Ryon ja Yuikon säästämät stipendirahat yhdistettiin heidän kolmen saamiinsa rahoihin, jotka olivat tulleet huippuoppilas listoille pääsemisen kunniaksi. Niillä rahoilla he saivat vuokrattua oman kämpän ja häiriötekijöistä pääsi helpommin eroon, varsinkin jos muisti lukita ovet.

Photobucket

Rihon ja Ryon lisäksi taloon tietysti muuttanut Yuiko, olihan hänenkin rahojaan käytetty ja tyttöä häiritsi asua asuntolassa, missä oli yleiset vessatkin.

Photobucket

Yuiko antoi rakastavaisten olla rauhassa, vaikka Ryo olikin hieman pelännyt sisarensa keskeyttävän jokaisen hyvän hetken. Ehkä nuorempi oli viimeinkin tajunnut opiskelun tärkeyden, varsinkin kun Yuikolla tuntui olevan vähän väliä vaikeuksia päästä kokeista läpi.

****

Photobucket

Heillä kolmella ei ollut hirveästi aikaa rentoutumiseen, kun kaikki piti tehdä nyt itse. Siivoaminen ja kokkaaminen veivät paljon aikaa, ja rentoja hetkiä jäi vähemmälle.

Photobucket

Nuorten ruokapuoli alkoi käydä melko yksinkertaiseksi. Aikaa ei ollut paljoa ja nyt, kun heillä ei ollut kokkia tekemässä joka tunti ruokaa valmiiksi, oli pakko hoitaa itse sen valmistaminen. Aamupalaa lukuun ottamatta nuoret söivät vain nuudeleita, mitkä täyttivätkin kaappeja ihan mukavasti.

****

Photobucket

Eräänä iltana, kun Riho ja Ryo olivat menossa nukkumaan, nuorukainen polvistui tyttöystävänsä eteen.

”Riho, oon miettinyt tätä jo jonkin aikaa ja olen tehnyt viimeinkin päätökseni”.

Photobucket

Ryon seuraavat sanat eivät tavoittaneet koskaan Rihon korvia, kun tämä näki mustan samettirasian avonaisena nenänsä edessä. Rasiassa komeili sormus ja Ryo oli varmasti käyttänyt vuoden opiskelutulonsa sen hankkimiseen.

Koko huone raikui myöntävästä vastauksesta, kun Riho hyppäsi Ryon syliin.

****

Photobucket

Yuiko soitteli eri opiskelijoille tutustuakseen näihin paremmin, mutta kovinkaan moni ei ollut jostain kumman syystä halukas tapaamaan brunettea. Yuiko alkoi manata yksi toisensa jälkeen alimpaan helvettiin, kun kieltävistä vastauksista ei meinannut tulla loppua.

Photobucket

Riho, joka oli kuullut nuoremman puheet, kehotti tätä vähän tutustumaan muihin opiskelijoihin paremmin ennen kylään kutsumista. Yuiko tuijotti toista hetken aikaa, kunnes nyökkäsi ymmärtämisen merkiksi ja soitti jo seuraavalle tyypille. Riho siirtyi keittiöön valmistamaan itselleen, mitäs muutakaan kuin nuudeleita, ja kuunteli samalla olohuoneesta kantautuvaa puhetta. Yuiko taisi todellakin ottaa neuvosta vaariin.

****

Photobucket

Ryokin oli saapunut alakertaan hehkeässä yöpuvussaan kuullakseen, kuinka hänen siskonsa yritti suostutella yhtä toista opiskelijaa kylään. Vanhempi sisaruksista ei viitsinyt mainita mitään sisarensa liiallisesta yrittämisestä saada ystäviä. Kukan nyt heti haluaisi tulla kylään, kun vasta puhelimen välityksellä tutustuu toiseen?

Photobucket

Yuiko oli ensimmäinen, joka kyllästyi nuudeleihin ja muroihin, ja valmisti itselleen herkullisen munakkaan aamupalaksi. Hän oli myös ainoa heistä kolmesta, joka oli hyvä ruuanlaitossa. Olihan Yuiko saanut ruuanlaitto stipendin. Hän oli vain laiska tekemään ruokaa ja oli siksi tyytynyt nuudeleihin.

****

Photobucket

Kyllästynyt sinkkuna elämiseen Yuiko päätti soittaa ennustaja eukon kylään vaihdettuaan ensin tyyliään. Tyttö sai maksaa kovan hinnan sopivasta miehestä ennustajalle, eikä Ryo tulisi varmastikaan ymmärtämään asiaa. Riho ehkä voisi ymmärtää, olihan hän nainen.

Photobucket

Ennustaja eukko teki kuitenkin katalan tempun ja jollain vippaskonstilla toi Sumiterun paikalle. Yuiko päätyi hyvästelemään äitinsä entisen heilan saman tien ja lähti kulkemaan kohti stadi aluetta.

****

Photobucket

Ensimmäisessä yökerhossa Yuikon kiinnostuksen herätti liekinheittimet vai mitkä nyt ovatkaan. Hän haki jostain kätköistä kepin ja muutaman vaahtokarkin ja lämmitteli sitä tulessa. Ei hänellä muutakaan tekemistä ollut, kun paikalle ei ole saapunut yhtäkään miestä, ketä olisi mukava katsella.

Photobucket

Kun silmän iloa ei löytynyt vieläkään, päätyi Yuiko kokeilemaan ihme vekotinta yökerhon sisätiloissa. Hänen onnekseen huoneessa ei ollut ketään muita, joten hän saisi kokeilla rauhassa vekotinta ja nolata itsensä huoletta.

Photobucket

Brunette ei olisi kuitenkaan uskonut kyydin olevan niin kovaa menoa, että hän olisi lentänyt laitteesta ulos pää edellä. Vielä pahempaa oli, kun jostain parin metrin päästä kuului huolestunut naisen ääni, joka kysyi Yuikon kuntoa. Sitäkin pahempaa oli se, että kysyjä sattui olemaan Yurin hyvä ystävä, Satsuki.

Photobucket

Posket punoittaen Yuiko siirtyi karaoke baariin ja otti kaiken ilon irti karaoke laitteesta. Baarimikko tuijotteli ilmeettömänä eteensä, oli varmasti tottunut bruneten kaltaisiin kehnoihin laulajiin. Myös muut baarin työntekijät eivät kiinnittäneet Yuikoon mitään huomiota, mikä antoi tälle lisää varmuutta laulamiseen.

****

Photobucket

Tullessaan viimein takaisin kaupungilta, Yuiko huomasi nuoremman opiskelijan iltakävelyllä heidän talonsa lähellä. Tyttö kipitti pojan luokse ja esittäytyi tälle. Blondi kertoi hetken harkinnan jälkeen oman nimensä ja Yuiko alkoi kysellä uudelta tuttavaltaan vaikka mitä.

****

Photobucket

Sisällä olohuoneessa oli käynnissä kiivas keskustelu urheilujoukkueista. Ryo ja Riho saivat huomata kannattavansa ihan eri joukkueita, mikä tietysti aiheutti pientä kränää kaksikon välillä.

Photobucket

Kiistely loppui kun Yuiko tuli tekemään lopputyötään valmiiksi. Ryo päätti suosiolla vaihtaa kanavaa ja päätyi lopulta hyvin tunnettuun saippuasarjaan, jossa oli riittävästi kolmiodraamoja ja juonittelua.

”Tällaistako sitten pitää katsoa?” Riho protestoi avomiehensä kanavan valintaa ja sai pian käsiinsä kaukosäätimen.

”Valitse sitten sinä kanava”.

Photobucket

Rihoa ei kuitenkaan enää huvittanut katsoa televisiota ja siirtyi keittiön puolelle valmistamaan itselleen illallista juustopastasta. Nuudelit alkoivat tulla hänen korvistaan ulos, eikä ihmekään, olivathan he syöneet niitä viimeiset parivuotta yhtenään.

Photobucket

Yuikokin siirtyi pian hieman vanhemman naisen seuraan tehtyään ensin itselleen illallista lohesta. Riho siirtyi yläkertaan suihkuun ja nukkumaan, kun ei jaksanut kuunnella opiskelutoverinsa tahatonta leuhkimista hyvistä ruuanlaittotaidoistaan.

****

****

Photobucket

Jälleen kerran loppukoe oli edessä ja talon naiset hermoilivat niistä melko paljon. Molemmat väkersivät esseitä korottaakseen vielä vähän arvosanaansa. Ryo otti rennommin ja söi nuudeleita, jotka hän oli onnistunut kärventämään mikrossa. Yuiko ei voinut olla ihmettelemättä isoveljensä huonoja ruuanlaitto taitojaan.

****

Photobucket

Loppukoe oli takana ja Riholla sekä Ryolla oli enää yksi edessä ja sitten he olisivat valmistuneita yliopistosta. Molemmilla paineet kasvoivat ja he opiskelivat entistä ahkerammin valmistuakseen varmasti hyvin arvosanoin.

Photobucket

Yuikon ei vielä tarvinnut stressata moisista asioista ja soittelikin vähän väliä Fumihikolle, jonka kanssa brunette tyttö oli alkanut viettämään silloin tällöin aikaa. Hän oli varma, että heidän välillä kipinöi.

****

Photobucket

Riho ja Ryo ottivat muutaman shakki ottelun. Brunettea nuorukaista ei voinut pelaaminen kiinnostaa ja saadakseen sen nopeasti ohi hän yritti kiinnittää avopuolisonsa huomion muualle.

”Onko tuolla ikkunassa joku?”

”Mitä?! Kuka?! Missä?!” Riho huudahti ja kääntyi katsomaan taakseen.

Photobucket

Hän kuitenkin kääntyi takaisin eteenpäin nähdäkseen Ryon käden väärien nappuloiden yllä.

”Mitä ajattelit tehdä?”

”Kuinka niin?”

Photobucket

Sä huijaat…”

****

Photobucket

Yuikon ja Fumihikon tapaaminen alkoi toistua yhä useammin ja useammin. Kaksikon välit lämpenivät rauhalliseen tahtiin ja Brunette sai olla tyytyväinen, että hänelläkin oli viimein joku, jolle soitella iltaisin. Hän kun oli katsellut viimeaikoina hieman kateellisena Ryon ja Rihon rakkautta.

Photobucket

Jostain kumman syystä Ryon ja Rihon viimeisen puolenvuoden opiskeluaikana heidän pihalle tuli ties minkälaisia häiriötekijöitä. Lehmämaskotti yritti pari kertaa päästä sisälle, mutta tämän huonoksi onneksi asukkaat olivat älynneet lukita ovet. Kuin kostoksi asukkaille, maskotti päätyi tekemään esseetään ulko-oven eteen.

Photobucket

Riho huomasi myös, että heidän pihalla on alkanut pörrätä yksi sama nainen. Tämä oli varmasti iskenyt silmänsä Ryoohon, eikä Riho pitänyt siitä. Nainen päätyi seisomaan ikkunan edessä luuta kädessä ja kasvoillaan hurja ilme. Blondi nainen huomasi tietysti vastustajansa ja pois kiireen vilkkaan tontilta, vilkuillen välillä ikkunaan varmistaakseen, ettei nähnyt näkyjä.

****

Photobucket

Ryo valmistui aikaisemmin kuin Riho ja päätyi pitämään myös ensimmäisenä valmistujaisjuhlat. Vieraiksi kutsuttiin vain pari opiskelukaveria sekä vanhemmat.

Photobucket

Ryo ei jaksanut ottaa kaapista mitään tarjottavaa esille, osaisivathan vieraat itsekin avata oven. Hän pisti ainoastaan musiikin soimaan, jos joku jostain kumman syystä haluaisikin tanssia.

Photobucket

Rihon päästyä pois omasta kokeestaan hän sai tavata viimeinkin avopuolisonsa vanhemmat. Yuikoa ei voinut vähempää kiinnostaa veljensä valmistujaiset ja viettikin siksi aikaa yläkerrassa joku maalaustelineen edessä tai kuntoillen.

Photobucket

Juhlien viimeinkin loputtua oli Ryon aika lähteä pois yliopistosta. Riho lähti pian perässä ja Yuiko sai jäädä yksin opiskelemaan loppuun, valmistuen pian itsekin.

****

****

****

Noin! Yliopisto meni oikeasti aika nopeasti ohi, eikä ne juuri muuta ehtineet tehä ku syödä, nukkua ja opiskella. Oli näköjään joskus tullut ladattua nopeampi yliopisto-hack. Mutta, syy, miksi halusin tämän osan nopeasti ulos, oli se, että minulla on nyt kova peli-into Amoreja kohtaan. En kuitenkaan voi pelata heillä nyt enempää sillä tarvitsen tietysti perijän ja sen taas te valitsette. Eli nyt on perijä äänestys :)

Photobucket

Ryo Amori, Yurin ja Izumin vanhin lapsi. Kihloissa Rihon kanssa ja toiveammatti olisi päästä opettajaksi. Tavoite perhe ja luonteeltaan tämä nuori mies on melkoinen sottapytty ja äitinsä tapaan marisemiseen on taipumusta. Hän on myös vakava, mutta sitäkin menevämpi ja toimeliaampi. Eipähän jää asioita kesken.

Photobucket

Yurin ja Izumin toinen, sekä nuorin lapsi, Yuiko Amori. Veljensä tavoin hänkin on melkoinen sottapytty ja vakava, mutta kiltimpi. Yuiko on myös toimelias ja ei niin kova menemään kuin veljensä. Tämä nuori neiti haluaa olla tulevaisuudessa tekemisissä lain kanssa, asianajajan (kauhea sana) hommia tehden mahdollisesti. Tavoite on suosio ja neidillä on sutinaa Fumihikon kanssa.

Ja nyt niitä ääniä.