Photobucket

Vapaapäivän pystyy hyvin käyttämään uuden osan julkaisuun näin kokeeseen lukemisen ja siivouksen ohella :) Tämä on pelkkää yliopsitoa, jota oli tylsä pelata ja kuvia on tullu otettua vähän turhiakin.

****

****

****

Photobucket

Yliopistoa oli puolet jäljellä Yujilla, Komakilla, Jonathanilla, Yukarilla ja Yukilla. Riyalla oli vielä hieman enemmän jäljellä, mutta opiskeli veljensä ja tämän ystävien kanssa silti yhdessä. Kolmikerroksisen asuntolan ylin kerros oli varattu kokonaan opiskeluilla ja siellä saikin olla aina rauhassa.

Photobucket

 Keskimmäiseen kerrokseen oltiin saatu paremmat sohvat ja parempi telkkari, joten se tila oli varattu kokonaan rentoutumiselle. Sieltä löytyi myös uusi biljardi pöytä, jonka luota erityisesti Eijin löysi aina. Nuorukainen oli kiinnostunut pelaamisesta enemmän kuin opiskelusta, mutta pääsi hän silti kursseista läpi ihan keskinkertaisilla arvosanoilla.

Photobucket

Yujia ja Riyaa häiritsi joskus, miten rennosti heidän pikkuveljensä suhtautui opintoihinsa. He eivät myöskään kovin mielellään viettäneet aikaa nuorimmaisen kanssa, sillä kaksikkoa nolotti välillä Eijin opintojen menestys ja tämän välinpitämättömyys niitä kohtaan. Eihän hän edes päässyt huippu oppilaiden listoille.

****

Photobucket

Pelaamisen ja vähäisen opiskelun ohella Eiji tapaili myös tyttöjä. Yliopistoon tullessaan hän oli seurustellut Harukan kanssa, mutta musta hiuksinen oli liian takertuvainen Eijiin, mikä ahdisti nuorukaista usein. Bruneten onneksi tyttö ei ollut kuitenkaan asettunut samaan asuntolaan eikä näin ollen voinut vahtia, kun Eiji juttelee ja flirttailee muille.

Photobucket

Nuorukaisen sydämen vei kuitenkin pian Ari-niminen tyttö, joka asui myös toisessa asuntolassa ystäviensä kanssa. Eijiä huvitti suunnattomasti kuultuaan, että Ari oli myös Tsukimurasta kotoisin ja oli työskennellyt eläinliikkeessä ennen yliopistolle pääsyään.

Photobucket

Ari tiesi kyllä Eijin olevan vielä suhteessa Harukan kanssa, mutta brunette oli luvannut tapaavansa mustahiuksisen heti seuraavana päivänä voidakseen pistää suhteelle lopun.

Photobucket

”Huomenna soitan sulle heti, kun oon eronnut Harukasta, muru”, Eiji sanoi hyvästellessään Arin. Blondi katsoi nuorukaista hymyillen ja toivotti hyvät yöt.

****

****

Photobucket

Seuraavana päivänä heti aamusta Riya kutsui Atsuna luokseen kylään ja suutelikin naista hyvin tulisesti nähtyään tämän kävelevän lähemmäksi asuntolaan.

Photobucket

Atsuna ei ehtinyt sanoa juuri mitään, kun Riya jo polvistui hänen eteensä vannoen ikuista rakkauttaan naista kohtaan.

Photobucket

Nuorukainen kaivoi taskustaan sormuksen ja ojensi sen rakastaan kohden.

Atsuna, tuletko vaimokseni?” Kysymyksen ehti hädin tuskin esittää loppuun asti, kun riemun kiljaisua alkoi kuulua pihalta. Atsuna huusi ”Kyllä”-vastausta koko ajan ja hyppäsi lopulta hyvin tuoreen avopuolisonsa kaulaan.

****

Photobucket

Sen iloisen tapauksen jälkeen Eiji kutsui Harukan kylään ja meni tätä pihalle vastaan hieman kyllästyneen oloisena. Mustahiuksinen kuitenkin hymyili iloisesti osaamatta odottaa bruneten asiaa.

Photobucket

”Haruka, oot ihan kiva tyyppi, mutta liian takertuvainen. Oon miettinyt, että …” Eiji alkoi puhumaan rauhallisella äänellä katsoen koko ajan toista silmiin.

Photobucket

Haruka kuitenkin keskeytti bruneten asian lupaamalla antaa toiselle enemmän tilaa, vaikka asuivathan he nytkin eri asuntoloissa. Eiji yritti pari kertaa jatkaa asiaansa, mutta toinen ei antanut hänelle yhtään suun vuoroa.

Photobucket

Haruka vain puhui ja puhui, eksyen lopulta aiheestaan. Eijin piti alkaa miettiä kuunnellessaan toisen loputonta sana tulvaa, mihin hän olikaan ihastunut tytössä. Nyt hänestä vain tuntui koko ajan siltä, ettei hän kestäisi asua Harukan kanssa päivääkään saman katon alla.

Photobucket

”Haruka kuuntele!” Eiji sanoi korottaen ääntään ja puhuteltu hiljeni hämmentyneenä.

Meidän juttu ei toimi. Mä en jaksa. Sun kannattaa etsiä joku toinen, ei meitä ole luotu yhteen”, Eiji sanoi ärsyyntyneenä. Hän katsoi, kuinka Harukan ilme muuttui surulliseksi ja yritti pyytää vielä toista mahdollisuutta. Eiji kuitenkin kieltäytyi ja Haruka poistui viimein paikalta vihaisesti marssien.

****

Photobucket

Entisen tyttöystävänsä poistuttua paikalta Eiji soitti Arille ja blondi riensi iloisena asuntolalle. He halasivat toisiaan lämpimästi, saaden viimeinkin alkaa seurustella vapaasti.

Photobucket

Ari ja Eiji tulivat hyvin toimeen, vaikka pitivätkin hieman eri asioista. Blondi kuitenkin uskoi heidän erilaisuutensa täydentävän toisiaan ja että heidän suhteensa tulisi kestämään pitempääkin. Ainakin kauemmin kuin Eijin ja Harukan suhde.

****

****

Photobucket

Yuji opiskeli koko ajan ahkerasti pitääkseen itsensä huippu oppilaiden listalla. Komaki ja Yuki työstivät hänen takanaan lopputöitään, tosin serkku poika teki työnsä puolihuolimattomasti.

Photobucket

Riya oli harjoittelemassa puhetta peilin edessä, mutta keskimmäisellä veljeksistä oli kova työ muistaa sanoja. Hän ei halunnut kuitenkaan nolata itseään muiden kurssilaistensa edessä, joten puhetta oli treenattava niin kauan, että hän osaisi sen jopa nukkuessa.

****

Photobucket

Muiden opiskellessa asuntolassa lähti Eiji käymään keskustassa vähän viihteellä.

Photobucket

Nuorukaisen mielestä hän oli ansainnut vapaa iltansa, olihan hän ylittänyt itsensä opiskelujen suhteen. Ulos hän oli kuitenkin halunnut mennä yksin eikä Arin kanssa, sillä blondilla oli ollut muuta tekemistä juuri silloin.

Photobucket

Ensimmäinen yökerho, jossa Eiji kävi, oli melko tyhjillään. Tai sitten suurin osa kävijöistä viihtyi paremmin kattotasanteella, missä oli pari poreammetta. Kyllä brunette seuraa sai baaritiskille, nimittäin hyvinkin kuuluisan Rouva Kurjenkaulan. Eiji oli kuullut vain huhuja vanhasta naisesta koulusta, joka mielellään ripittää ohikulkijoita milloin mistäkin.

Photobucket

”Hei, meillähän on samanlaiset juomat”.

Eiji ei tiennyt, mitä puhua vanhalle naiselle, joka näytti nauttivan useammankin lasillisen juomaansa.

Photobucket

Photobucket

Ei nuorukainen pelkästään juomassa käynyt. Yksilasillinen sai riittää sinä iltana, olihan seuraavana päivänä taas luentoja eivätkä lehtorit katsoneet hyvällä, jos paikalle tuli krapulassa. Eiji kävi kokeilemassa keilausta ensimmäistä kertaa ja saikin pari kaatoa aikaiseksi.

Photobucket

Lähtiessään takaisin asuntolalle bruneten teki mieli vetäistä takin hupun päähänsä, kun hän näki, kuka käveli vastaan. Eiji ei tiennytkään, että hänen äitinsä kävi keilaamassa yksin ja Yuikokin halusi mielellään kuulla, mitä kuopus teki keskustassa vaikka pitäisi olla opiskelemassa. Siinä olikin sitten selittelemistä.

****

****

Photobucket

Yukin innostus opiskeluita kohtaan laski koko ajan ja pian hän löysikin itsensä biljardi pöydän äärestä parin muun asuntolatyypin kanssa.

Photobucket

Yuki alkoi käyttämään enemmän tunteja biljardiin kuin opiskeluun ja se sai Yukarin pitämään veljelleen kerran pienen saarnan opiskelun tärkeydestä. Tyttö kuitenkin luovutti veljensä suhteen, sillä Yuki ei ollut koskaan ollut hirveän innostunut opiskelusta ja vielä kun asuntolaan tuli kunnon viihdykkeet, oli tämä arvattavissa.

Photobucket

Yuji ja Riya olivat kuitenkin omalle pikkuveljelleen tiukempia ja raahasivat tämän ruokalaan tekemään esseensä loppuun, jotta se nostaisi edes vähän nuorimmaisen arvosanoja. Bruneten oli pakko miettiä samalla, että oliko Yuiko vihjannut isoveljille jotain hänen heikosta opiskelusta.

Photobucket

Saatuaan kuitenkin esseensä loppuun kiiruhti brunette yläkertaan ennen kuin vanhimmat veljet ehtisivät sanoa mitään. Eiji liittyi serkkunsa seuraan biljardia pelaamaan ja samalla he alkoivat tutustua toisiinsa kunnolla.

Photobucket

Myös Jonathan alkoi viettää aikaa Yukin ja Eijin kanssa, mutta hoiti opiskelunsa samalla hyvin, jottei Yukarin tarvinnut tulla pitämään samanlaista saarnaa kuin veljelleen.

Photobucket

Tilaa oli kuitenkin rajallisesti ja kun asuntolassa kävi vielä muita tyyppejä, saivat Eiji, Yuki, Jonathan sekä pari muuta asuntola tyyppiä mieleensä hoitaa pieniä järjestelyitä.

****

****

Photobucket

Ensimmäiseen kerroksen aulaan tehtiin rauhallinen opiskelu tila. Vaikka ihmisiä kulkikin koko ajan ohi, oli siellä silti rauhallista lukea tentteihin ja tehdä lopputöitä. Toinen kerros oli pyhitetty televisiolle ja biljardille, kolmanteen kerrokseen tuli sitten paremmat soittimet ja opiskelijat saivat jammailla rauhassa. Kolmannessa kerroksessa myös sattui asumaan ne henkilöt, jotka pitivät musiikista ja tanssista, joten heitä ei häirinnyt jatkuva musiikin soitto.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nuorukaiset olivat tyytyväisiä uuteen järjestelyyn, vaikka se olikin saanut pientä eripuraa heidän ja Eijin veljien välillä. Muita asuntolan opiskelijoita se ei haitannut, eipähän tarvinnut enää lähteä ulos keskustaan asti, vaan pystyi juhlimaan jo omassa asuntolassa.

****

****

Photobucket

Kokeita alkoi taas tulla jokaisella, mikä sai monien hermot kireiksi. Riya, Yuji, Komaki ja Yukari varsinkin opiskelivat viimeistä päivää ja juoksivat kokeeseen kuin tuli hännän alla. Myös Jonathan valmistautui hyvin kokeeseen ja juoksi hädissään kokeeseen, vaikka aikaa oli myös tunti. Jopa Yuki juoksi, mikä sai varsinkin Eijin hämmästelemään. Brunette olikin porukkansa ainoa, joka rauhallisesti löntysteli kokeeseen turhia hermoilematta.

****

****

Photobucket

Viimeiset puolivuotta alkoi Yujilla, Komakilla, Yukarilla, Jonathanilla ja Yukilla. Yuji juhlistikin sitä kosimalla rakastaan. Komaki oli odottanut sitä hetkeä jo pitkään ja kiljui riemusta nähdessään sormuksen rasiassa.

Photobucket

Kyyneleet melkein vierähtivät Komakin silmistä hänen ihastellessaan sormusta sormessaan. Hän oli vain nähnyt unta siitä hetkestä ja pelännyt, ettei Yuji aikoisi kosia häntä ollenkaan.

****

Photobucket

Eiji auttoi Yukia ja Jonathania rentoutumaan opiskeluidensa ohella musiikin avulla. Kolmestaan he tanssivatkin monta tuntia päivässä, joskus seuraan liittyi muita asuntolan opiskelijoita, joskus he saivat olla vain keskenään.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Yukin ja Jonathanin viimeiset kokeet olivat lähestymässä ja molemmat olivat valmistautuneet niin hyvin kuin vain osasivat. Hermoilun sijaan he päättivät pistää jalalla koreaksi ja tanssivat hyvin eriskummallisia liikkeitä, saaden muitakin opiskelijoita innostumaan. Isolla porukalla oli hauskempaan tanssia, varsinkin jos kaikki menivät samassa rytmissä.

****

Photobucket Photobucket

Yliopisto oli ohi jo osalla ja Yuki oli ensimmäinen, joka soitti taksin hakemaan hänet. Hänellä oli kova ikävä rakasta Fuukaansa ja lapsiaan, joista hän ei ollut hirveästi kyllä puhunut serkuilleen.

Photobucket

Komaki oli seuraava, joka soitti itselleen kyydin takaisin Tsukimuraan.

Photobucket

Yuji lähti pian kihlattunsa perään, sillä hän ei malttanut odottaa päästä asumaan omaan kämppään yhdessä Komakin kanssa. He voisivat olla täysin omassa rauhassa ilman häiriötekijöitä.

Photobucket

Jonathan lähti neljäntenä yliopistolta.

Photobucket

Heti perässä tietenkin Yukari.

Vapautuvien huoneiden johdosta Eiji kutsui Arin muuttamaan samaan asuntolaan ja blondi suostui pyyntöön ilomielin.

****

****

Photobucket

Arin ja Eijin suhde kukoisti, varsinkin kun he näkivät toisensa joka päivä. Blondi antoi bruneten kulkea vapaasti ja jutella muille opiskelijoille ilman mustasukkaisuuskohtauksia, mitä Harukan kanssa oli ilmennyt.

Photobucket

Eiji päätti myös veljiensä tavoin kosia Aria jo yliopistossa, mihin blondi suostui iloisesti kiljuen.

****

****

Photobucket

Pian oli myös Riyan yliopisto aika ohi ja keskimmäinen veljeksistä asteli leveästi hymyillen ulos asuntolasta pihalla odottavaan taksiin. Hän pääsisi viimeinkin asumaan yhteen Atsunon kanssa.

****

****

Photobucket

Ari tutustui nopeasti muihin asuntolan opiskelijoihin ja luki näiden kanssa yhdessä tentteihin. Blondi suostutteli pari kertaa Eijiäkin lukemaan, mutta brunette oli kiinnostunut enemmän palloilusta kuin esseiden kirjoittamisesta.

Photobucket

Mutta kyllä joskus Eiji liittyi kihlattunsa seuraan opiskelemaan. Muut asuntola toverit uskoivat, että brunette oli rauhoittunut hieman mentyä kihloihin Arin kanssa ja kun blondi sattui asumaan vieläpä samassa asuntolassa.

****

****

Photobucket

Pian myös Eiji sai opiskelunsa päätökseen ihan keskinkertaisin arvosanoin. Hän oli tyytyväinen suoritukseensa, ei tullut yhtäkään varoitusta ja kaikki tehtävät oli aina hoidettu ajallaan. Brunette palasi iloisin mielin takaisin Tsukimuraan lapsuuden kotiinsa.

****

****

****

Eli Eijistä tuli sitten perijä. Ari muuten tarkoittaa Japaniksi muurahaista.