Photobucket

Pampam, uusi osa. Ajattelin julkaista tämän jo nyt, kun viikonloppu menee varmaan nukkuessa :D Ainakin lauantain... Koeviikkokin on menossa, tosin jälellä on enää enkun koe, joka on ens tiistaina. Et tässä on hyvin aikaa uuden osan julkaisemiseen. Tässä sitten vähän pompitaan paikkojen välillä.

****

****

****

Photobucket

Kello oli vasta kuusi aamulla, kun ylimmästä kerrasta saattoi kuulla pianon soittoa. Reiko oli jo taapero vuosinaan herännyt aikaisemmin kaksoisveljensä kanssa kuin muu perhe, eikä meno ollut muuttunut yhtään heidän aloitettua koulun käynnin.

Photobucket

Perheellä oli vain yksi piano, joten nuoremmat kaksoset joutuivat vuorottelemaan lempisoittimensa kanssa. Reiko soitti yleensä aamuisin ja Keita maalasi tauluja alakerrassa. Koulun jälkeen tilanne oli toisin päin, tosin joskus maalaamisen sijaan Reiko leikki pihamaalla Nanan kanssa.

Photobucket

Akira puolestaan oli herännyt tavallista aikaisemmin vessa hätään, eikä jaksanut enää mennä tunniksi nukkumaan. Hän päätti kuluttaa vapaan aamutunnin kuntopyörällä polkemiseen, sillä hän oli edellispäivänä huomannut saaneensa muutaman kilon ylimääräistä.

Photobucket

Pian muukin perhe alkoi heräillä uniltaan ja aloittelivat kukin omalla tavallaan aamurutiininsa. Ayumi tosin poikkesi omasta rutiinistaan soittamalla yliopistoon ja haki pari stipendiä. Nanami tuli taemmaksi katsomaan ja jännittämään, montako stipendiä hänen tyttärensä oikein saisi.

Photobucket

Ayumin yllätykseksi stipendejä tuli neljä. Nanami kaappasi tytön halaukseen ja onnitteli tätä ahkeruudestaan. Olivathan Emiko ja Hanakokin saaneet stipendejä yliopistoon mennessään, mutta ei niitä ollut tullut kuin pari molemmille.

****

Yliopistolla

****

Photobucket

Hanako ja Emiko olivat pitkän puurtamisen jälkeen päässeet yliopistoon ja asettuneet asuntolaan asumaan. Hanakosta vain oli vaikeampi keskittyä opiskeluun, kun koko ajan joku oli takan huutamassa jotain kannustushuutoja tai juoksemassa alasti ympäri huonetta. Tosin asuntolassa ei tarvinnut ite tehdä ruokaa, joten siihenkään ei kulunut turhaa aikaa.

Photobucket

Emiko aloitti opinnot yliopistolla yhtä ahkerasti kuin kaksoissiskonsakin. Hän luki kirjoja ja teki tehtäviä, mutta pian huomio alkoi kuitenkin kiinnittyä ihan muualle. Ensiksikin lukeminen oli todella haastavaa, kun joku katsoi telkkari samaanaikaan samassa huoneessa. Emikon keskittyminen herpaantui todella helposti.

Photobucket

Eikä opiskelu helpottanut yhtään, kun tyttö tapasi vanhoja tuttujaan yliopistolla. Erityisesti Dayu nimisen nuorukaisen kanssa Emiko tykkäsi viettää aikaa ja laiminlöi siten opiskelunsa. Eipä kyllä punapäätäkään hirveästi näkynyt opiskelemassa.

****

PhotobucketPhotobucket

Tytöt kävivät välillä yhdessä rentoutumassa keskustassa opiskelujensa lomassa. Vaikka Hanako halusi menestyä, piti hän myös hauskanpidosta sisarensa kanssa, eikä olisi mistään hinnasta jättänyt väliin heidän yhteisiä baarireissuja.

Photobucket

Sitä paitsi Hanako sai myös väliaikaisia työkeikkoja baareista tiskin takana ja tienasi itselleen aina muutaman kympin tunnilta. Työ oli ihan mielenkiintoista, vaikkei blondi halunnutkaan tehdä sitä koko loppuelämänsä ajan.

Photobucket

Photobucket

Juomisen ja tanssimisen lisäksi kaksoset kävivät laulamssa karaokea, keilaamassa ja pelaamassa biljardia. Joskus he tekivät kaikkia yhdellä reissulla, joskus taas vain keilaamaan tai tanssimaan.

****

Kotitontilla

****

Photobucket

Benio oli edennyt melko korkealle urheilijana ja hän yrittikin pitää hyvää kuntoaan ylhäällä ja syödä terveellisesti. Mikä taas oli välillä aika vaikeaa, sillä Servotar osasi tehdä herkullisia, eikä aina niin terveellisiäkään ruokia, eikä Benio voinut vastustaa niitä herkkuja.

Photobucket

Nanami ja Eiji olivat arvanneet aikoinaan oikein Eikon tulevasta murrosiästä. Tyttö kapinoi koko ajan vanhempiaa ja Ayumi usein vertasikin brunettea Emikoon. Kaksikko oli luonteiltaan niin samanlaisia, paitsi että Emiko oli näytellyt kilttiä vanhempien edessä, kun taas Eiko käyttäytyi miten sattui jatkuvasti.

Photobucket

Keitan seurasta Ayumi piti eniten. Pikkuveli piti myös opiskelusta ja oli rauhallinen lapsi. Ainoa ero hänen ja Ayumin välillä oli se, että kaikki pitivät Keitasta, mutta Ayumilla oli vain muutama kaveri, joidenka kanssa hän vietti koulussa ruokatunnit.

Photobucket

Ayumi ei kertonut vanhemmilleen mitään omista tunteistaan, vaan piti kaiken sisällään. Hän jutteli paljon veljensä kanssa opiskelujen lomassa ja auttoi tätä koulutehtävien kanssa, kun vanhemmilla oli paljon kiireitä. Reiko ja Nana kopioivat sitten läksyt Keitalta.

Photobucket

Reiko oli melko hiljainen ja ujo lapsi, eikä tytöllä hirveästi kavereita ollut ujoutensa takia. Usein hän viettikin aikaansa joko maalaustelineen äärellä tai sitten Nanan ja Keitan kanssa. Koulussa varsinkin tyttö seurasi kaksoisveljeään joka paikkaan.

****

****

Photobucket

Nanan kanssa Reiko oli todella hyvää pataa, eihän heillä hirveästi ikäeroa ollutkaan. Eiji ja Nanami kutsuivat lapsia joskus kolmosiksi, kun he viihtyivät niin paljon toistensa seurassa.

Photobucket

Benio ja Nanamikin viihtyivät hyvin keskenään. Yleensä he keskustelivatkin lapsista, heidän koulun käynnistä, töistä, ylennyksistä, raha-asioista ja yliopistossa opiskelevista kaksosista.

****

Yliopistolla

****

Photobucket

Photobucket

Emikon ja Hanakon kummankin opiskelu alkoi vähentyä, kun kokeista oli tullut hyviä numeroita. Kiinnostus muita kohtaan oli suurempi kuin istua sohvalla nenä kirjassa. Emiko härnäsi usein kaksoissiskoaan paljastamaan tämän sydämenvalitun, mutta Hanako pysyi joka kerta hiljaa, vaikka joutuikin kutitus hyökkäyksen kohteeksi.

Photobucket

Ayumi oli päässyt myös aloittamaan yliopiston ja asui samassa asuntolassa sisariensa kanssa. Ei hän kuitenkaan näiden kanssa jutellut juuri mitään. Kolmikko oli kuin eivät tuntisi toisiaan.

Photobucket

Ayumi ei poikennut tavoistaan yhtään aloitettuaan yliopiston, vaan keskittyi tavalliseen tapaansa hyvin pärjäämiseen. Hän teki tunnollisesti töitä ja sulki muun maailman pois mielestään samalla.Vain yhtä asiaa hänen oli vaikea jättää pois ajatuksistaan.

Photobucket

Nimittäin Hirokumi. Entinen postipoika oli myös aloittanut yliopiston ja asui samassa asuntolassa sisarusten kanssa. Hirokumilla ja Emikolla oli joskus ollut jotain pientä sutinaa, mutta poika oli lopettanut sen touhun. Yliopistossa hän tutustui Ayumiin sai huomata tytön olevan täysin erilainen kuin kaksoset.

Photobucket

Kaksikon välit lämpenivät nopeasti, mutta eivät halunneet hätiköidä toistensa kanssa. Hirokumi halusi edetä hitaasti ja tutustua kunnolla Ayumiin, eikä tytöllä ollut sitä mitään vastaan. Hän halusi keskittyä opiskeluun, niin kuin Hirokumikin.

****

Photobucket

Pikkuhiljaa Ayumi alkoi myös tutustua muihin asuntolan asukkaisiin. Jotkut viettivät kuitenkin riehakkaampaa elämää kuin Ayumi, joten tutustumiset jäivät hyvin pitkälti vain tuttava tasolle.

Photobucket

Hanako oli tavannut yhdellä kaupunki reisullaan vaalean miehen ja pienen suostuttelun ja silmien räpyttelyn jälkeen hän oli saanut tämän numeron. Pari kuukautta he soittelivat toisilleen, kunnes Hanako uskaltautui kutsumaan miehen paikalle.

Photobucket

Hanako ei halunnut kertoa Emikolle miehestä vielä, koska hän ei ollut varma, syntyisikö heidän välille jotain ystävyyttä syvempää. Toinen syy, miksei hän kertonut sisarelleen miehestä, oli se, että Emikolla oli paha tapa flirttaila jokaiselle miehelle. Tosin Hanako halusi uskoa, ettei hänen kaksoisiskonsa tekisi niin hänelle.

****

Photobucket

Ayumikin pelkäsi Emikon yrittävän Hirokumia uudelleen, eikä hänkään hirveästi halunnut viettää aikaa punapään kanssa silloin kun Emiko oli lähettyvillä. Hirokumi näytti kuitenkin olevan enemmän kiinnostuneempi Ayumista, eikä tyttö tiennyt, milloin Hirokumi olisi edes jutellut Emikon kanssa kahden kesken.

****

Photobucket

Hanako alkoi opiskelujensa puolessa välissä heräilemään öisin nälkään ja joutui hiippailemaan tyhjään keittiöön väsyneenä tekemään itselleen jotain syötävää, jotta pystyisi jatkamaan uniaan. Jos hän ei syönyt, niin hän oli koko seuraavan päivän äkäinen.

Photobucket

Ayumi alkoi heräillä yhä aikaisemmin ja aikaisemmin kuin kotona. Herääminen tosin saattoi johtua Ayumin huonenaapurista, joka oli melkoinen yökukkuja ja ramppasi koko ajan huoneensa ja olohuoneen välillä. Ayumi heräsi siihen, kun naapuri paiskoi huoneensa ovea perässään.

****

Photobucket

Tunnollisena opiskelijana Ayumi juoksi joka kerta loppukokeeseensa. Hän pelkäsi myöhästyvänsä ja joutuvan siitä syystä koeajalle, mikä taas oli suuri nöyryytys Ayumista.

****

Photobucket

Hanako nautti illallisesta Dayun ja Hirokumin kanssa. He olivat jo päässeet kokeistaan ja odottelivat yhdessä Emikoa ja Ayumia. Hanako tiedusteli vaivihkaan Dayulta, oliko tämä sattumoisin vakavassakin suhteessa Emikon kanssa. Hirokumikin näytti olevan kiinnostunut tiedosta ja Dayu joutui kertomaan olevansa hieman tietämätön hänen ja Emikon suhteen laadusta. Eivät he olleet sopineet mitään.

Photobucket

Emiko saapui pian omasta kokeestaan ja istui syömään juustopastaa vastapäätä Dayua. Hanako ja Hirokumi jättivät kaksikon omaan rauhaansa ja menivät tekemään omiin huoneisiinsa lopputyötä. Emiko flirttaili paljon Dayun kanssa, eikä huomannut tämän olevan omissa maailmoissaan. Dayu oli alkanut miettiä hänen ja Emikon suhteen vakavuutta, muttei ottanut asiaa vielä puheeksi.

****

****

Photobucket

Ayumilla alkoi olla vaikeuksia opiskelujensa kanssa sitä mukaan, mitä pidemmälle hän eteni. Kaikki alkoi olla haastavampaa ja hän joutui koko ajan käyttämään enemmän aikaa tehtäviin. Huonenaapuri oli yhä yön lapsi ja ovi kävi kymmeniä kertoja yön aikana. Ayumi alkoi olla yhä väsyneempi sitä mukaan, mitä hänen yöunensa vähenivät.

****

Photobucket

Kaiken opiskelujen ohella hänen oli vielä alettava nostamaan kuntoaan, sillä hänen yleiskuntonsa oli heikentynyt jatkuvan istumisen ohella. Asuntolalle oli hankittu juoksumatto ja Ayumi pääsi kokeilemaan sitä ensimmäistä kertaan. Häntä hieman hirvitti kompuroida laitteessa, kun Hirokumi oli Dayun ja yhden toisen opiskelija tytön kanssa katsomassa telkkaria vieressä, mutta nämä eivät kiinnittäneet Ayumiin mitään huomiota.

Photobucket

Hanako oli Emikon kanssa hankkinut kauneuspöydän asuntolalle tarkoituksenaan pistää asuntolatoverinsa uuteen uskoon. Emiko aikoi pitää vuosisadan bileet asuntolalla ja Hanako sai tehtäväkseen tehdä joillekin rajun muodonmuutoksen.

Photobucket

Hanako oli aluksi ihmetellyt, miksi bileet pidettiin silloin kun Dayu oli joutunut menemään luennolle, mutta nähtyään kaksoissisarensa istuvan poreammeessa toisen miehen kanssa, hän tajusi syyn. Emiko oli yhdellä kaupunki reissullaan tavannut Sumiteru nimisen bruneten. Herra oli nimetty isoisoisänsä mukaan.

Hanako ei halunnut nähdä enempää, mitä hänen sisarensa tekisi miehen kanssa poreammeessa, joten hän liittyi muiden opiskelijoiden seuraan pelaamaan biljardia.

****

****

Photobucket

Emiko yritti keskittyä opiskeluun, mutta mikään lopputyö ei kiinnostanut häntä pätkän vertaan. Hänen oli kuitenkin tehtävä se, sillä Emiko oli reputtanut edellisen kokeen ja joutunut koeajalle.

Photobucket

Kunhan hän olisi saanut tehtyä lopputyön loppuun, hän saisi viettää Dayun kanssa kahden keskistä aikaa tyhjässä olohuoneessa. Emiko ei ollut puhunut Sumiterun kanssa mitään sitten bileillan jälkeen, vaan keskittyi pyyhkimään Dayun epäillykset toisista miehistä pois.

Photobucket

Muut opiskelijat olivat joko luennoilla tai juhlimassa, joten Emiko ja Dayu saivat pitää rauhassa hauskaa sohvalla.

****

****

Photobucket

Seuraavana päivänä Hirokumi ja Ayumi saivat jutella hetken aikaa kahdestaan ennen luennoille menoa. Molempien tunteet olivat muuttuneet paljon syvemmiksi, parin kuluneen vuoden aikana.

Photobucket

Hanako oli alkanut keskittyä hieman enemmän opiskeluun, varsinkin kun oli kuullut Emikon joutuneen koeajalle. Kuten Ayumi, myös Hanakosta oli nöyryyttävää joutua koeajalle, eikä hän halunnut kokea sitä. Niinpä hän keskittyi nuoremman sisarensa kanssa oppikirjoihin.

****

****

****

Nonnih, valmis. Sitten olisi perijä-äänestys:

Photobucket

Akira Amori, vaimo Benio ja lapsi Nana. Haluaa päästä Kaupunkisuunnittelijaksi tulevaisuudessa. Luonteeltaan sotkuinen, aika menevä ja toimelias. Osaa olla leikkisä ja kiltti muille. Mammona tavoitteinen.

Photobucket

Emiko Amori, hyvin romantiikan haluinen nuori nainen. Sotkuinen, aina menossa ja saa paljon aikaan. Osaa olla myös leikkisä ja vain todella tärkeille henkilöille on kiltti. harrastaa joskus yhden yön juttuja, mutta on myös Dayun kanssa. Haluaa olla tulevaisuudessa julkkiskokki.

Photobucket

Hanako Amori, toiveena joskus perustaa perhe ja olla opetusministeri. On suhteessa. Sotkuinen, menevä ja saa myös paljon aikaan. Leikkisä ja taipumusta marista joistakin asioista.

Photobucket

Ayumi Amori, seurustelee Hirokumin kanssa. Haluaa perustaa perheen ja viettää kultavuosipäivää joskus tulevaisuudessa. Sotkuinen, toimelias, välillä meneväinen kun huvittaa. Leikkisä ja liian kiltti muille.

Photobucket

Eiko Amori, myös romantiikan haluinen neiti. Ei halua vakavaa suhdetta, vaan 20 rakastettua. Ajattelee itseään ja on menossa aina. Sotkuinen ja toimelias. Joskus harvoin kiltti joillekin todella tärkeille henkilöille. On myös leikkisä.

Photobucket

Reiko Amori, mammona tavoitteinen neiti, toiveena tienata joskus 100 000. Sotkuinen, ujo, toimelias, leikkisä ja taipumusta marista pienistä asioista. Roikkuu paljon veljensä Keitan mukana.

Photobucket

Keita Amori, tietoa janoava nuorukainen. Toivoo hallitsevansa kaikki seitsemän taitoa ennen kuolemaansa. Sotkuinen, toimelias ja meneväinen herra. Myös leikkisä ja kiltti.

Ääniä tulemaan!