Photobucket

Kiitän edelliseen osaan tulleista kommenteista ja annan teille uuden osan luettavaksenne. Koeviikko lähenee uhkaavasti sekä muita hommia on ollut paljon tehtävänä. Ja tietysti tämä yleinen turhautuminen ja väsymys ovat painaneet hartiolla. Mutta päästänpä teidät nytten lukemaan ->

****

****

****

Photobucket

Servotar kasteli pihan julkisivun ruusuja, vaikka se homma olisi kuulunut perheen palkkaamalle puutarhurille. Miestä ei kuitenkaan kovin usein näkynyt tontilla, eikä Servottarella ollut parempaakaan tekemistä.

Photobucket

Godo oli maalamassa ja yritti saada jonkinlaista taideteosta aikaiseksi. Vanha herra ei ollut kuitenkaan juuri mihinkään tyytyväinen ja maalaus tarvikkeet paiskautuivat vähän väliä lattialle aiheuttaen samalla sotkua. Servottarelle tai taloudenhoitajalle se tiesi lisää työtä, mutta se ei sillä hetkellä kiinnostanut Godoa. Hän halusi saada maalauksensa valmiiksi.

Photobucket

Eiko puolestaan oli alkanut kärsiä tylsyydestä ja liiallisesta vapaa-ajasta. Hänellä ei ollut enää juuri mitään tekemistä, kaikki hyllyn kirjatkin hän oli jo melkein lukenut. Tietenkin hän voisi aina järjestellä paikkoja, mutta tavaroiden siirtely ei houkuttanut häntä.

Photobucket

Tomoyalla puolestaan oli tekemistä. Tyttö rupatteli melkein jatkuvasti puhelimessa ystäviensä kanssa ja Eiko sai käydä aina välillä takavarikoimassa luurin kuopukseltaan, ettei puhelinlaskut nousisivat pilviin saakka.

****

Photobucket

Tomoya oli puhunut ystäviensä kanssa paljon yliopistoon menemisestä ja he olivat viimein päättäneet toteuttaa suunnitelmansa. Ensimmäisenä lähtöaikeistaan tyttö kertoi luotettavalle Servottarelle, mikä sai robotin hieman surulliseksi. Hänen oli vaikea uskoa, että Tomoya olisi jo niin vanha, että hän menisi jo yliopistoon, eikä palaisi enää kotiin.

Photobucket

Vanhemmilleen Tomoya kertoi vasta viime hetkellä, eikä Eiko tykännyt uutisesta kovinkaan paljon. hän ei olisi millään halunnut luopua kuopuksestaan vielä, mutta Tomoya ei muuttanut mieltään. Olihan tyttö lähdössä jo seuraavana päivänä kampukselle.

Photobucket

Tomoya lupasi pitää huolta itsestään ja olihan hän menossa samaan asuntolaan veljiensä kanssa, joten kaikki tulisi olemaan hyvin. Tyttö lupasi soitella silloin tällöin kertoakseen kuulumisensa vanhemmilleen, vaikka mielessään Tomoya arveli, että vanhemmat pärjäisivät ilman soittojakin. Varsinkin kun Teruya, vanhempien kultapoika, oli tulossa yliopiston jälkeen takaisin kotiin.

****

****

Yliopistolla

Photobucket

Tamaki ja Teruya lukivat sohvilla yhdessä tentteihin, vaikka he olivatkin eri kursseilla. Yhdessä lukeminen oli silti heistä mukavampaa ja Teruya varsinkin osaisi varmasti auttaa Tamakia silloin, kun tämä ei aina ymmärtänyt kaikkia käsitteitä.

Photobucket

Asako, Tamakin nykyinen tyttöystävä, oli muuttanut samaan asuntolaan Tamakin kanssa, vaikka porkkanapää ei tullut kauhean hyvin muiden asukkaiden kanssa toimeen. Hän oli hieman hiljainen tyttö, joka halusi keskittyä rauhassa opiskeluun. Ja se ei ollut kovinkaan usein mahdollista asuntolassa.

Photobucket

Varsinkin iltaisin kaikki sohvat ja tuolit täyttyivät muista opiskelijoista ja jotkut eivät malttaneet pysyä hiljaa, vaikka yrittivätkin lukea samalla tentteihinsä. Veljekset olivat tottuneet meluun, mutta Asako oli perheensä ainoa lapsi ja oli saanut olla aina rauhassa, kun halusi. Hänelle asuntola ei ollut kovinkaan hyvä.

****

Photobucket

Asako ei myöskään tiennyt, kuinka suhtautua siihen, kun melko energinen Tomoya muutti samaan asuntolaan. Nuoresta tytöstä oli muutenkin tullut melko näkyvä persoona. Veljekset eivät oikein tienneet, oliko pikkusiskon kuitenkaan soveliasta pukeutua niin paljastaviin asuihin, mitä Tomoya käytti. Hetken pähkäiltyään he päättivät olla huomaamatta koko asiaa.

****

****

Photobucket

Poliisin uraa haikailevalle Tomoyalle oli tärkeää nostaa kuntoa ja usein hän olisikin toivonut veljensä Teruyan apua siinä. Vanhimmalla oli kunto huipussa ja olisi varmasti osannut antaa hyviä ja kehittäviä neuvoja sisarelleen, mutta Tomoya ei uskaltanut kysyä Teruyalta asiasta.

Photobucket

Varsinkin kun Teruya oli alkanut olla huonovointinen ja oksennella kaikki ruokansa ulos.

****

****

Photobucket

Teruya katseli asuntolan ilmoitustaulua. Siinä kerrottiin ensisyksyn kurssivaihtoehdoista, mutta ne olivat täysin turhia Teruyalle. Hän lähtisi pian takaisin kotiin, vaikka vanhemmat eivät olleet kovin ilahtuneita uutisesta, että heidän esikoisensa yliopisto jäisi kesken.

Photobucket

Teruyan oli kuitenkin pakko keskeyttää, sillä hänen lukuisat avaruusreissut olivat tuottaneet tulosta. Hän halusi päästä kotiin kasvattamaan tulevan alien vauvan, vaikka vanhemmilla saattaisi olla ongelma hyväksyä heidän ensimmäisen lapsenlapsensa.

****

Photobucket

Hatomille asiasta kertominen oli vaikeaa. He olivat ehtineet suunnitella tulevaisuutensa muualla, mutta olisihan se pitänyt arvata, että kaikki menee mönkään. Hatomi oli kuitenkin hyvin tietoinen Teruyan avaruus reissuista ja punapää olikin ollut ensimmäinen, joka oli saanut kuulla tulevasta lapsesta.

Photobucket

Teruyan ja Hatomin suhde oli täydellinen. Vaikka Teruyan piti lähteä takaisin kotiin ja keskeyttää yliopisto, aikoi Hatomi sitä jatkaa vielä vuoden verran ja muuttaa valmistumisensa jälkeen myös Tsukimuraan rakkaansa luokse.

Photobucket

Etäsuhde pelotti hieman molempia, mutta heidän täytyi vain luottaa toisiinsa sen ajan. Toki he aikoivat olla paljon yhteydässä ja tapailla aina, kun siihen tulisi mahdollisuuksia.

Photobucket

Niin Teruya sitten keskeytti yliopistonsa ja palasi takaisin kotiin.

****

Photobucket

Tomoya oli alkanut seurustella yliopistoon päästyään, eikä hänen seurustelukumppaninsa ollut mikään nuori opiskelija. Tomoya viihtyi yhä itseään vanhempien miesten seurassa ja se myös näkyi hänen suhteissaan.

Photobucket

Tämä nuori mies harrasti lenkkeilyä kampuksella ja oli sillä tavoin päässyt tutustumaan Tomoyaan. Tamaki tosin piti miestä epäilyttävänä, mutta Tomoya ei epäillyt mitään.

****

****

Tsukimurassa

Photobucket

Teruya saapui kotitalonsa eteen myöhään illalla. Eiko, Godo sekä Servotar tulivat nuorta miestä vastaan ja järkyttyivät hieman nähdessään poikansa tilan. Siinä oli hieman seliteltävää Teruyalla, minkä johdosta Godo järkyttyi patsaaksi ja Eiko hihkui tietävänsä kaiken alieneista ja halasi poikaansa.

Jälleen kerran Teruya sai miettiä, minkälaiseen perheeseen hän oli oikein syntynyt.

Photobucket

Lopulta Godokin sai jalkansa liikkeelle, mutta piti visusti katseensa poikansa silmissä. Hän tiedusteli menoa yliopistolla ja kyseli myös Tomoyan kuulumisia. Hän halusi myös tietää, oliko Teruya osannut valita itselleen hyvän työn ja unohtanut samalla tanssinsa.

Photobucket

Servotar tervehti Teruyaa ja antoi pojan viettää sen jälkeen aikaa vanhempiensa kanssa kertoen kuulumisia yliopistolta ja selittäen vielä toista kertaa avaruus reissuistaan. Servotar meni kastelemaan puutarhakasveja siksi aikaa.

****

****

Photobucket

Teruya sai nopeasti tottua siihen, että likaiset astiat olisi hyvä korjata itse, varsinkin jos siivooja oli jo käynyt. Asuntolassahan keittäjä oli käynyt noutamassa opiskelijoiden likaiset astiat ja ruuanjämät. Toki Servotarkin varmasti siivoaisi, kun muilta hommiltaan kerkiäisi, mutta Teruya oli siisti ihminen ja siivosi mieluusti omat jälkensä.

Photobucket

Eiko ei niinkään siisti ihminen ollut. Hän jätti astiat pöytään ja saattoi joskus tuntien päästä vasta viedä ne tiskikoneeseen, ellei sitä ollut jo joku muu tehnyt.

****

****

Photobucket

Talvi tuli Tsukimuraan nopeasti. Lunta tuli kinoksittain maahan parin päivän sisällä ja lämmitykset sai olla täysillä.

Photobucket

Teruyan raskaus oli viimeisillään ja nuoren miehen olo kävi koko ajan tukalammaksi. Nyt hän pystyi paremmin ymmärtämään naisia.

Photobucket

Teruya oli saanut töitä laboratoriosta, mutta ei voinut mennä töihin vielä vähään aikaa. Päivät hän käytti kirjojen lukemiseen, kun shakin peluu ei kiinnostanut ja tanssi ei ollut kovinkaan mukavaa ison mahan kanssa.

Photobucket 

Lukiessaan olohuoneessa kirjoja Teruya sai myös kuunnella paljon vanhempiensa keskusteluja, joita he kävivät. Joskus se oli jotain turhanpäiväistä riitelyä ja joskus taas säästä puhumisesta. Nyt tosin vanhusten välit olivat taas vaihteeksi melko hyvät ja keskustelivat paljon sovussa.

****

****

Photobucket

Kevään alkaessa syntyi pieni tyttölapsi maailmaan. Teruya oli helpottunut, sillä nyt hän saisi liikkua paljon vapaammin ja olo helpottui muutenkin, kun iso maha oli poissa. Eikä hän voinut myöskään vastustaa pientä Azusa lastaan.

****

Photobucket

Teruya sai myös kutsuttua Hatomin kylää. He olivat puhuneet paljon puhelimessa ja lähetelleet sähköpostia toisilleen, mutta kasvotusten tapaaminen oli jäänyt vähiin. Teruyaa pelotti, että heidän tunteet toisiaan kohtaan olisivat kuolleet.

Photobucket

Mutta jäykän alkutervehdyksen jälkeen Hatomi hyppäsi rakkaansa kaulaan ja kertoi ikävöineensä tätä vaikka kuinka paljon. Punapää oli myös päättänyt jättää yliopiston kesken, koska ei jaksanut enää olla siellä.

****

Photobucket

Teruyan pyynnöstä Hatomi muutti suoraan Amorien taloon. Punapäätä hieman jännitti, miten Eiko ja Godo ottaisivat hänet vastaan. Tunnelma oli kyllä aluksi melko viileä ja epämukava, joten Hatomi jättäytyi mielellään appivanhempiensa seurasta pois.

Photobucket

Pikku Azusa sulatti kuitenkin Hatomin sydämen ja punapää hoitikin lasta mielellään. Omia lapsia hänellä ei ollut kuitenkaan vielä mielessään, sillä hän sekä Teruya halusivat saada aloitettua työt kunnolla, ennen kuin jaloissa alkaisi vilistellä useampi vaahtosammutin.

****

****

Photobucket

Vaikka Teruya kuinka rakasti Azusaa, eihän silti pitänyt yöherätyksistä. Onneksi oli olemassa Servotar, joka auttoi aina silloin, kun Teruya tai Hatomi ei päässyt enää millään ylös sängystä. Vanhempiinsa nuori mies ei ollut kuitenkaan tullut, sillä Teruya hoiti mielellään Azusaa.

Photobucket

Teruya pääsi nopeasti aloittamaan työnsä, sillä hän halusi päästä tienaamaan enemmän rahaa tulevaisuutta varten. Azusasta hänen ei juurikaan tarvinnut olla huolissaan, sillä Hatomi hoiti tyttöä mielellään, kun Teruya oli töissä. Myös Servotar oli aina käytettävissä, kunhan oli vain ensin ladannut itsensä.

Photobucket

Toki Teruya ikävöi Azusaa työpäivänsä aikana ja aina kotiin tultuaan hän menikin ensimmäisenä tervehtimään tytärtään.

****

****

Photobucket

Vuosi kului nopeasti Azusan kanssa ja pian tyttö täyttikin vuoden. Servotar sai kunnian puhaltaa kynttilät tytön kanssa, sillä Teruyalla ja Hatomilla sattui olemaan molemmilla töitä illalla.

****

****

Photobucket

Sinä vuonna talvi kesti pidempään ja Teruya ja Hatomi astuivat avioliittoon lumisella takapihalla.

Photobucket

Pitkään jatkunut seurustelu oli nyt viimein virallistettu heidän kahden osalta.

****

****

Photobucket

Azusan kasvettua Teruyalle ei jäänyt hirveästi ylimääräistä aikaa vapaapäivinään. Tyttö vaati enemmän huomiota ja olihan tälle opetettava kävelemistä ja puhumista.

Photobucket

Teruya halusi lisää lapsia, sillä hän tunsi suurta ylpeyttä nähdessään Azusan ensi askeleet ja yhteiset sunnuntaipäivät toivat suurta iloa koko perheelle. Toki hän halusi ensin kasvattaa Azusan vanhemmaksi ja käydä hieman töissä, ennen kuin hän ja Hatomi hankkisivat yhteisiä lapsia.

****

****

****

Valitettavasti en muista, oli ton tytön nimi nyt Azusa, sillä siitä on yli viikko, kun viimeksi avasin pelin enkä muista ulkoa... No kuiteskin.