Photobucket

Vielä tämänkin osan saan tänne tehtyä :D Kiva pelata vaihteeksi ilman mitään juonta, mutta myös tavallaan vaikeaa... Ainakin tämä eka osa...

****

****

****

Photobucket

Yuri Amori, 21 vuotias nuori nainen, sinkku. Hän tykkää sisustaa ja suunnitella taloja, toivoo pääsevänsä joskus kaupunkisuunnittelijaksi. Hieman hölmö, ei ajattele aina loppuun asti asioita, vaan toimii. Melko siisti, toimelias ja aina menossa, sosiaalinen ihminen. Tosin hän on myös aika vakava ja taipumusta marisemaan pikku asioista.

Photobucket

Yurin mökki oli sisustettu sinisin sävyin, entinen asukas oli tainnut pitää sinisestä. Ei naisella mitään sinistä vastaan ollut, olihan hänellä tällä hetkellä sininen mekkokin. Säästämällä rahaa hän saisi sisustettua mökkiään eri värein, jottei hän kokonaan kyllästy siniseen.

Työpaikkailmoituksia lukiessa Yuri huomasi, että hänen opiskelemansa alalle haettiin työntekijää. Sementinsekoittajan paikka oli vapaana. Työnkuva ei erityisesti houkutellut naista, mutta päästäkseen korkealle oli pohjamudista aloitettava. Soitettuaan paikanpäälle Yuria kehotettiin tulemaan seuraavana päivänä haastatteluun ja että tämän kannatti ottaa työhön sopivat vaatteet mukaan. Muita hakijoita ei ollut ja työvoimasta oli pulaa. Paikka oli käytännössä jo naisen, jos hänen papereistaan ei löytyisi mitään epäselvyyksiä.

****

Photobucket

Melkein työpaikan saannin kunniaksi Yuri päätti mennä katsomaan kaupunkia tarkemmin. Tsukimuran lähellä oli suurempi keskusta, Stadiksi kutsuttu yökerhoalue. Siellä oli myös paljon ravintoloita ja kauppoja, mutta eniten sieltä löytyi erilaisia yökerhoja.

Photobucket

Yuri valitsi yhden yökerhon ja meni ovista sisälle, kohdatakseen melko tyhjän rakennuksen. Musiikkikaan ei ollut mustahiuksisen mieleen, mutta silti hän aikoi olla hetken ajan siellä. Hän voisi vaikka tutustua baaritiskin takana seisovaan naiseen ja kysellä kaupungin juoruista.

Photobucket

Mitään vahvoja alkoholi juomia Yuri ei aikonut nauttia, sillä hän halusi muistaa kaiken vielä seuraavana päivänä. Blondi nainen oli hieman yllättynyt niin varhaisesta asiakkaasta, joka tilasi vahvan alkoholin tilalla fantaa. Yleensä siihen aikaa baarit alkoivat täyttää pummeista, jotka olivat polttaneet kynttilänsä jo molemmilta puolilta.

Photobucket

Yuri uskaltautui tanssilattialle, kun muitakin ihmisiä tuli baariin. Mustahiuksinen ei ollut mitenkään etevä tanssija, mutta eivät muutkaan olleet yhtään häntä parempia, mikä lohdutti hieman nuoren naisen mieltä.

Photobucket

Suomalainen nainen, Enni nimeltään, vaihtoi muutaman sanan Yurin kanssa, kun tämä oli lopettanut epämääräisen pyörähtelyn tanssilattialla. Yuri oli yrittänyt avata keskustelua, hän halusi kovasti tutustua Enniin, mutta tummempi nainen ei lämmennyt kovinkaan paljon hänen keskusteluille.

Photobucket

Yuri päätti siirtyä toiseen paikkaan, mikä oli myös hyvin tyhjä. Siellä mustahiuksinen tutustui melko itserakkaaseen mieheen, joka ei muusta puhunutkaan kuin itsestään. Hän jopa antoi numeronsa Yurille, jos tämä vaikka haluaisi pitää joskus hieman hauskaa.

****

Photobucket

Yuri käveli reippaasti pois Stadista, mukana ihan kiva nippu erilaisia nimiä ja numeroita. Hän oli tutustunut melko moneen henkilöön, jotkut olivat olleet ystävällisiä ja jotkut eivät. Ennen kotiin palaamista Yuri päätti käväistä pienessä kahvilassa.

Photobucket

Tilatessaan juomaansa myyjä tai tarjoilija, kumpi tämä nyt olikaan, näytti niin synkkää naamaa kuin olla ja voi. Yurin sädehtivä hymy ei tehonnut ja mustahiuksinen manasi kauniin hymynsä tuhlaamista. Hänen ei edes pitäisi hymyillä noin nyrpeille ihmisille.

Photobucket

Kahvilan terassilla Yuri tutustui vielä yhteen naiseen, joka vaikutti hyvin ylpeältä. Sellainen ihminen, joka katsoo nenänvarttaan pitkin niitä, jotka ovat epäonnistujia. Sellainen, jonka kanssa Yurin olisi vaikea tulla toimeen.

****

Photobucket

Kotonaan Yuri valmisti itselleen nopean ruuan, joka piti vain lämmittää uunissa. Mustahiuksista hieman pelotti käyttää vanhaa ja epäluotettavan näköistä uunia. Hänen tuurillaan uuni räjähtäisi ja koko talo palaisi tuhkaksi.

Photobucket

Yuri sai valmistettua ruokansa kuitenkin turvallisesti ja onnistuneesti. Päivää tuli naapurit vielä piristämään ja mustahiuksinen tutustui itseään vanhempaan naiseen, joka asui muutaman talon päässä. Hänen perheellään oli oma ranta ja lapsia taisi olla kolme tai neljä. Yuri ystävystyi naisen kanssa nopeasti ja mustahiuksinen arveli, että nyt hänellä oli lähellä joku, jolta hän voisi aina pyytää apua.

Photobucket

Päivään mahtui vielä opiskelua, mekaniikan ihmeelliseen maailmaan oli Yurin aika perehtyä. Naapuritkin olivat jo lähteneet kotia valmistamaan perheilleen illallista ja nuori nainen sai jäädä omaan mökkiinsä rauhassa opiskelemaan.

Photobucket

Ennustaja eukko ilmestyi pilaamaan mustahiuksisen opiskelua ja yritti häätää naisen pois tontiltaan. Kovasti yrtti vanhus vakuuttaa nuorempaa löytävänsä tälle unelma kumppanin, mutta Yuri ei luottanut. Kerrankin hän ajatteli loppuun asti.

Photobucket

Yurin päivä oli mennyt nopeasti. Aurinko oli jo laskemassa, kun nuori nainen valmisti itselleen juustopastaa huomista varten. Töitten jälkeen hän olisi nälkäinen ja tuskin jaksaisi valmistaa itselleen ruokaa.

Photobucket

Yurin ystävät entisestä kotikaupungista soittivat kyselläkseen kuulumisia. Mustahiuksinen ei ollut kuitenkaan kovin halukas juttelemaan, sillä nämä olivat lyöneet vetoa, ettei Yuri selviäisi edes kuukautta yksin vieraassa kaupungissa.

Photobucket

Kellon viisarit liikkuivat nopeasti eteenpäin ja pian Yurin oli pakko mennä sänkyyn, jos hänen teki mieli olla ajoissa työpaikalla keskustelemassa paikasta. Uudessa kodissa ja vieraassa sängyssä oli aluksi vaikea saada unta, mutta parin tunnin pyörimisen jälkeen nainen jo nukahti.

****

****

Photobucket

Yurin yöunet eivät olleet kuitenkaan kovin pitkät, sillä pari tuntia ennen varsinaista herätystä hänen puhelimensa soi ja manaten mielessään mustahiuksinen nousi vaivalloisesti ylös sängystä. Hän hieroi väsyneitä silmiään, jotka eivät millään meinanneet pysyä auki ja nousi sitten puhelimen luokse.

Photobucket

Yuri ei pystynyt vastaamaan muulla tavoin kuin väsyneellä muminalla, eikä hän ymmärtänyt aluksi, kuka luurin toisessa päässä oli. Hän vastaili mitä sattui ja alkoi samalla herätä hieman enemmän. Puhuja oli joku uusi tuttavuus, aamuvirkku epäilemättä.

Photobucket

Juteltuaan aikansa puhujan kanssa Yuri päätti valmistaa itselleen aamiaista. Hän oli hidas syömään aamiaistaan ja herättyään aikaisemmin kuin oli tarkoitusta, mustahiuksinen sai enemmän aikaa ruokailla rauhassa. Ja hän ehtisi varmaan hyvin töihinkin.

****

Photobucket

Yuria tultiin hakemaan töihin, mikä oli naisesta outoa. Haettiinko kaikki työntekijät töihin, vai oliko tämä tapa saada pidettyä naista pidempään töissä? Kimppakyydin auto oli kuitenkin nähnyt parhaat päivänsä, mutta näytti se silti kulkevan.

Photobucket

Kuski mahtoi olla myös väsynyt, sillä hän tööttäili torvea, vaikka Yuri olikin jo autossa. Vasta saatuaan oven kiinni kuski näytti havahtuvan horroksestaan ja ajoi pois Yurin kotitalon edestä.

****

Photobucket

Yurin ensimmäinen työpäivä meni hyvin. Hän oli tehnyt vaikutuksen työnantajiinsa ja saanut heti ylennyksen. Tyytyväisenä nuori nainen nousi autosta ulos ja asteli sisälle vaihtamaan puhtaat vaatteet päälleen.

Photobucket

Tyytyväisenä onnistuneesta työpäivästään Yuri alkoi valmistaa itselleen kasviskeittoa. Vasta lusikoidessaan soppaa suuhunsa nainen muisti, että jääkaapissa odotti eilen valmistettu juustopastakin. Pasta sai kuitenkin jäädä illaksi tai jopa mahdollisesti seuraavalle päivälle.

Photobucket

Loppuillan mustahiuksinen vietti sängyllä makoillen ja televisiota katsellen. Yuri sai nauraa vedet silmissä, vaikkei ohjelmassa tainut olla mitään nauramista. Enimmäkseen nainen nauroi toisten mokille ja typeryydelle.

Photobucket

Vielä ennen nukkumaan menoa Yuri tiskasi astiat ja pesi hampaansa. Olihan hänellä seuraavana päinä taas töitä ja hän halusi tehdä hyvän vaikutuksen pomoihinsa. Talo kaipasi nopeaa kunnostamista ja kunnostamista varten tarvittiin rahaa, eikä massia tulisi ellei mustahiuksinen tekisi ahkerasti töitä.

****

****

Photobucket

Yurin seuraava työpäivä meni yhtä hyvin edellinenkin, palkka kasvoi ja nainen kutsui pari henkilöä kylään töittensä jälkeen. Hän halusi tutustua muihin ihmisiin, ettei erakoituisi ihan kokonaan.

Photobucket

Ensimmäinen henkilö oli Izumi Matsura, baarimikon töitä tekevä nuori mies. Kaksikon jutellessa Yuri alkoi tuntea itsensä vaivaantuneeksi. Hän ei millään tahtonut löytää puheenaihetta, johon tumma mies oli halukas osallistumaan kunnolla.

Photobucket

Yurin mielenkiinto miestä kohtaan laski huomattavasti ja salaa mielessään nainen toivoi vieraansa lähtevän kotiinsa pian. Ei hän viitsinyt miestä häätääkään, itsehän oli tämän kutsunut.

Photobucket

Pian Izumi lähti töihin ja Yurin ei tarvinnut kauankaan olla yksin, sillä toinen hänen kutsumistaan henkilöistä saapui paikalle. Mies oli Sumiteru ja hänen kanssaan Yuri viihtyi paremmin kuin Izumin. Heillä oli melkein samanlainen huumorintaju Sumiterun kanssa.

Photobucket

Tunnelma ei ollut ollenkaan vaivaantunut ja Yuri sai nauraa pitkästä aikaa kunnolla. Aika miehen kanssa meni nopeasti, eikä mustahiuksinen voinut olla ihmettelemättä kellonsa toimivuutta. Hyvässä seurassa aika kuluu nopeasti.

Photobucket

Sumiterun lähdettyä Yuri sai taas puhelun kotipuolestaan. Sekään puhelu ei kestänyt kovin kauan, ei hän ollut kovinkaan innokas puhumaan ihmisille, jotka lyövät vetoa hänen älykkyydestä tai jostain.

****

Photobucket

Yurin puhelin soi uudestaan juuri kun hän oli menossa nukkumaan ja mustahiuksinen vastasi ehkä hieman töykeänä. Soittaja oli kuitenkin Sumiteru, joka pyysi naista seurakseen ulos, eikä Yuri voinut olla kieltäytymättä, vaikka seuraavana päivänä olisi taas töitä.

****

Photobucket

Kaksikon tapaamispaikalla Sumiterun iloinen hymy hieman hyytyi nähdessään seuralaisensa asun. Yuri itse ei näyttänyt huomaavan mitään tai sitten tämä ei välittänyt ohikulkijoiden ilmeistä nähdessään hänet.

Photobucket

Tuota, Yuri, oletkohan sinä unohtanut jotain… tärkeää?

Niin kuin mitä?

… Vaatteesi…”

Photobucket

Nainen nosti kätensä lanteille ja katsoi Sumiterua viileästi.

Minun kroppani on täydellinen, vai väitätkö jotain muuta?” Yuri kysyi haastavasti ja sai miehen olon hieman tukalaksi.

Photobucket

Eh.. Vartalosi on oikein… upea, mutta luuletko että sinut päästetään sisään ravintolaan?” Sumiteru kysyi ja yritti olla silmäilemättä liikaa seuralaisensa vartaloa.

Jos eivät päästä, niin he eivät ymmärrä kauneutta”, Yuri sanoi ja lähti kävelemään ovia päin.

Photobucket

Ravintolassa kaksikon varatessa pöytiä Yuria vilkuiltiin enemmän kuin yleensä. Sumiteru yritti käyttäytyä niin tavallista kuin suinkin, sillä harvoin hän oli ulkona naisen kanssa, jolla oli pelkkä yöpuku päällään.

Photobucket

Kaksikolle kuitenkin annettiin pöytä ja pian tarjoilija riensi kysymään heidän tilauksia. Sumiterun hämmästykseksi tuo punapää ihasteli ja kehui Yurin yöpaitaa.

Siis aivan ihana paita. Mistä ostit? Maksoiko paljon?”

Photobucket

Yuri vastasi kohteliaasti hymyillen tarjoilija, mistä oli ostanut yöpaitansa. Vaivihkaa hän vilkaisi seuralaistaan vahingoniloisesti hymyillen ja kääntyi nopeasti tarjoilijan puoleen. Naiset juttelivat hetken, kunnes porkkanapää otti Sumiterun ja Yurin tilaukset.

Photobucket

Kumpikaan ei jaksanut miettiä linjojaan sillä hetkellä ja tilasivat mitä mieli halusikin. Sumiteru alkoi rentoutua mustahiuksisen seurassa. Miestä ihmetytti, miten hän oli niin hermona. Eihän naisessa ollut mitään muuta erikoista, kuin että tämä oli ulkona, ravintolassa, pelkkä yöpaita päällään.

Photobucket

”Haluan kuvan meistä”, Yuri sanoi ruokailun jälkeen ja lähti kiskomaan seuralaistaan valokuvakoppia päin. Sumiterulla ei ollut mitään valokuvaa vastaan ja suostui oitis mustahiuksisen ehdotukseen.

”Täällä on hieman ahdasta…”

Photobucket

”Onnistuiko?”

”… Tuossa koneessa on varmasti jotain vikaa. Nämä ovat ihan mustia…”, Yuri vastasi bruneten kysymykseen silmäillen samalla juuri otettuja kuvia.

Mustahiuksinen heitti kuvan roskiin ja hyvästeli Sumiterun. Olihan hänellä taas huomenna töitä eikä Yuri ehtisi nukkua kuin muutaman tunnin enää ennen töitä.

****

****

Photobucket

Aamulla Yuri laahusti kimppakyytinsä luokse väsyneenä. Hän oli nukkunut viimeisille minuuteille asti. Silmät eivät tahtoneet pysyä auki, eikä hän ollut meinannut osata pistää väsyneenä paitansa nappeja kiinni. Työpäivästä oli tulossa rankka.

****

****

****

Kirjoitan tän tänään loppuun, vaikka mikään ei ole tominun päässäni... Tarkoitan, että olen ihan sekaisin. Huomenna alkaa koulu ja vielä on paljon tekemistä... ja olen koneella -.-

Kommentit ovat tervetulleita :D