Photobucket

Flunssassa jälleen ja uutta osiin kehiin :)

****

****

****

Photobucket

Yuri ja Izumi istuivat olohuoneen sohvalla katsellen samalla myöhäisillan televisiosarjoja. He keskustelivat Ryon muutosta Rihon kanssa keskustaan ja siitä, kuinka nuori pari olivat saaneet mukavan omakotitalon edullisesti.

Photobucket

”Milloinkahan Yuiko tulee? Onko hän ilmoittanut mitään?” Yuri kysyi ja Izumi pudisti päätään vastaukseksi.

”Ihan kuin auton ovi olisi käynyt, eikö sinustakin?” Izumi kysyi hetken kuluttua, mutta Yuri tokaisi äänen tulleen televisiosta.

****

Photobucket

Taxi oli jättänyt Yuikon tämän vanhempien kodin eteen, vaikka nuori nainen oli kysynyt kuskilta kymmenesti, että olihan tämä varmasti oikeassa osoitteessa. Lopulta kuski oli ärsyyntynyt tarpeeksi ja käskenyt bruneten ulos autosta. Nyt hän sitten seisoi hämmentyneen näköisenä talon edessä.

Photobucket

Joka oli kokenut monta muutosta.

Photobucket

Kyllähän Yuiko tiesi, että vanhemmat olivat purkaneet edellisen talon heti hänen lähdettyä yliopistoon, mutta mitään kuvausta uudesta talosta hän ei ollut saanut. Rahaa oli varmasti mennyt, kaikki säästöt ja palkat, sekä ne rahat, mitkä oli tullut vanhojen tavaroiden myymisestä.

Photobucket

Kävellessään ovelle päin Yuiko ei voinut olla myös ihmettelemättä pihalla komeilevaa lumiukkoa. Oliko Yuri antanut naapurilasten tulla heidän pihalle leikkimään vai oliko sitten vanhuksia hieman lapsettanut?

Photobucket

Yuri ja Izumi eivät olleet saaneet mitään ilmoitusta tyttäreltään, joten ei siis ihme, miten he säikähtivät ovikellon soidessa niin myöhään. Kuitenkin nähdessään kuka oven takana seisoi, Yuri ja Izumi suorastaan riensivät ovelle.

Photobucket

Yuri nappasi kuopuksensa tiukkaan halaukseen ja Yuiko saattoi tuntea tämän sydämen pamppailevan vieläkin äskeisestä säikähdyksestä.

Äidin halaus oli vieläkin tuttu ja turvallinen, Yuiko saattoi tuntea oman olonsa rauhoittuvan vanhemman naisen halauksessa. Brunette myös huomasi, että äiti käytti vieläkin samaa tuttua shampoota.

Photobucket

Seuraavana Yuiko pääsi isänsä lujaan ja myös turvalliseen halaukseen. Vanhemmat olivat varmasti odottaneet häntä, muttei kuitenkaan siihen aikaan illasta.

****

Photobucket

Päästyään vanhempiensa syleilystä Yuiko ohjattiin kylpyhuoneeseen. Brunetesta oli kiehtovaa nähdä isompi talo, paljon isompi kuin heidän edellinen kotinsa, jossa oli välillä jopa ahdasta neljälle hengelle. Nyt ulkona oli pienempi rakennus, jossa Yuri ja Izumi nukkuivat. Tilaa oli paremmin isommalle perheelle.

Photobucket

Yuiko heitti vaatteensa kylpyhuoneen nurkkaan ja laski ammeeseen lämmintä vettä. Ammeen ollessa täynnä brunette laskeutui kuumaan veteen ja rentoutui. Vaikka matka olikin pitkä, niin hän ei ollut yhtään väsynyt, niskoja vain särki.

****

Photobucket

Kylvettyään Yuiko meni tekemään itselleen iltapalaa ja sai pian ruokailu seurakseen Yurin. Nuorempi naisista ei voinut olla ihmettelemättä, miten Yuri jaksoi vielä olla jalkeilla, vaikka kello lähenikin puoltayötä.

Photobucket

”Olisinhan minäkin voinut tehdä sinulle ruokaa”, Yuri sanoi istuuduttuaan ja Yuiko väläytti äidilleen hymyn.

”Mutta olen jo aikuinen, enkä voi ikuisesti olla sinun passuutettavana”.

”Olisihan jääkapissa ollut myös päivällä tehtyä ruokaa…”

”Ai oliko?”

Photobucket

Pian Yuri ja Izumi menivät nukkumaan ja Yuiko siirtyi tietokoneelle. Työpaikkoja hänen haluamalta alalta ei löytynyt ja brunette päätyi menemään sitten chatin puolelle, mistä löysikin rakkaan Fumihikonsa.

Photobucket

Fumihiko päätti tulla vielä samana yönä käymään eikä Yuiko tietenkään pistänyt asiaa pahakseen. Parin tunnin jälkeen miehen oli kuitenkin pakko palata, sillä hänellä olisi aamulla aikainen herätys.

****

****

Photobucket

Kovinkaan montaa päivää Yuikon ei tarvinnut odottaa, että Fumihiko tulisi jälleen käymään, tällä kertaa myös pysyvästi.

****

Photobucket

Jostain syystä Yuri ei pitänyt Fumihikosta niin paljon kuin Yuiko olisi toivonut, eikä brunette säästynyt hetkeäkään äitinsä kysymyksiltä, oliko hän aivan varma miehen suhteen. Maailmassa olisi monta miestä, jotka varmasti olisi parempia sulhasehdokkaita kuin Fumihiko. 

Photobucket

Yuikosta tuntui, ettei hän kestäisi enää kovinkaan monta kommenttia Fumihikosta äidiltään. Brunette miettikin eri tapoja saada äitinsä vakuutetuksi Fumihikosta.

Photobucket

Vanhusten ollessa töissä Yuiko nautti Fumihikon kanssa kahdenkeskeisestä ajasta. Blondikin oli huomannut Yurin negatiivisen asenteen häntä kohtaan, muttei uskaltanut mainita asiasta edes Yuikolle.

Photobucket

Ruokailun jälkeen Yuiko ja Fumihiko menivät takapihalle lammen rantaan, mihin oli viety penkki puun alle. se oli oivallinen paikka rauhoittua ja miettiä rauhassa asioita, joita ei pystyisi sisällä talossa ajattelemaan.

Photobucket

Illan tullen ranta osoittautui myös Fumihikolle oivalliseksi paikaksi kosia Yuikoa. Brunette arvasi miehen aikeet jo tämän polvistuessa hänen eteensä, mutta nautti silti tunnelmasta.

Photobucket

Sormus oli kaunis ja miellytti kovasti bruneten silmää. Fumihiko oli joutunut pyytämään pari ystäväänsä makutuomareiksi, kun hän oli käynyt hankkimassa sormuksen.

Photobucket

Yuiko oli varma, että blondin kosiminen olisi tarpeeksi hyvä näyttö Yurille, että Fumihiko olisi kunnon mies.

****

Photobucket

Yuiko suostui valmistamaan sinä iltana ruuan ja saikin äidiltään paljon kiitosta. Tosin osittain vanha rouva halusi aiheuttaa Fumihikolle huonon omatunnon siitä, että Yuiko oli ”joutunut raatamaan” keittiössä. Yuri meinasi kyllä sanoa jotain muutakin, mutta sai tyttäreltään varoittavan katseen ja tyytyi pysymään vaiti.

Photobucket

Kaikkien istuessa yhdessä pöydän äärellä tunnelma oli muuttunut. Fumihikolla oli vaivaantunut olo ja Yuikoa ärsytti. Yuri ja Izumi kyselivät blondilta kaikenlaista, kuten koulutusta ja ammattia. Fumihiko joutui kertovansa tekevänsä töitä urheilustadionilla, mutta etsivänsä töitä musiikkialalta.  

Photobucket

Kysymykset loppuivat ja pöytään laskeutui hiljaisuus. Yuiko mutusteli ruokaansa tyytyväisenä siitä, että vanhemmat olivat viimeinkin tajunneet vaieta. Fumihiko yritti syödä ruokaansa rauhallisesti, vaikka vaikeuksia tuottikin Yurin tiukka katse.

****

Photobucket

Illallisen jälkeen kului muutama tunti, ennekuin Izumi ja Yuri siirtyivät omaan mökkiinsä nukkumaan. Yuiko luki olohuoneessa kirjaa ja Fumihiko hipsi parvekkeelle katselemaan tähtiä. Hän sai tyhjentää hetkeksi mielensä ikävistä anopista.

****

****

Photobucket

Kaikkien työvuorot sattuivat menemään sopivasti yhteen. Yuikon, Fumihikon sekä Yurin työt alkoivat yhdeksältä ja kolmikko lähti töihin Yuikon autolla. Fumihiko ei olisi mielellään mennyt avovaimonsa kyytiin, mutta brunette ei suostunut istumaan apukuskin puolelle, joten blondin oli tyydyttävä kohtaloonsa.

Photobucket

Yuri tuli hieman nuorempien jäljessä ja katsoi pahasti pelkääjän paikalla istuvaa Fumihikoa. Mies ei tiennyt, olisiko hänen pitänyt istua ratin takana tai takapenkillä, eikä vanhempi rouva maininnut asiasta mitään. Istui kylmän viileästi takapenkille.

****

Photobucket

Koitti myös Izumin ja Yurin vuosipäivä. Molemmat olivat onnensa kukkuloilla ja näkivät vain toisensa. Paikalle oli kutsuttu vain Ryo Rihon kanssa, ei muita. Yuri olisi toivonut Fumihikon olevan töissä tai jossain juhlan ajan, mutta miehellä sattui olemaan vapaata ja Yuiko vaati tätä olemaan paikalla.

Photobucket

Ruokailulla nostettiin maljaa, paitsi Riho, jota ei kiinnostanut. Fumihiko toivoi siinä vaiheessa olevansa sittenkin töissään, sillä Yuri katsoi häntä välillä pahasti, mutta ei muuten huomioinut.

****

****

Photobucket

Yuiko huomasi pian olevansa raskaana ja siitäkös riemu repesi. Yuri valitteli sitä, kuinka lapsella tulisi olemaan vaikeaa sellaisen isän kanssa kuin Fumihiko. Vanhempi nainen ei voinut edes kertoa syytä, miksi hän inhosi blondia. Yuiko ohitti kaikki äitinsä puheet ja keskittyi syömään nälkäänsä pois.

Photobucket

Brunette pelkäsi synnytyksen jälkeistä aikaa. Sitä, kuinka Yuri moittisi Fumihikon jokaista liikettä lapsen kanssa ja kuinka äiti yrittäisi näyttää, miten lasta oikeasti hoidettaisiin. Yuiko harkitsi hankkivansa lukon lasten huoneeseen, ettei hänen vanhempansa voineet tulla tekemään hänen ja Fumihikon töitä.

Photobucket

Yuri oli saanut myös siitä valittamisen aihetta, ettei Yuiko aikonut jäädä ihan heti äitiyslomalle. Brunette aikoi käydä töissä loppuun asti, sillä heillä oli tärkeä juttu meneillään, eikä hän voisi ihan heti jäädä pois siitä. Hänen piti muistaa vain ottaa rauhallisesti töissä.

Photobucket

Työajat olivat myös muuttuneet ja sillä kertaa Yuikon kanssa samalla kyydillä lähtivät Fumihiko ja Izumi. Auto oli blondin, mutta perherauhan vuoksi Yuiko sai tahtonsa läpi ajaa töihin.

****

Photobucket

Fumihiko paneutui töittensä jälkeen kirjoihin lisätäkseen tietoaan pianojen virittämisestä. herra kun oli viimeinkin päässyt haluamalleen alalleen. Yuiko oli mennyt vaihtamaan mukavammat vaatteet päälleen ja Izumi sekä Yuri olivat mökissään juttelemassa.

Photobucket

Yuiko köpötteli yläkerrasta suoraan keittiöön ja kaivoi jääkaapin perältä edellispäivän ruokaa, jonka hän sai mikrossa lämmitettyä itselleen. Raskauden takia hänellä oli jatkuvasti nälkä, lapsi vaati oman osansa energiasta.

Photobucket

Syötyään Yuiko liittyi avomiehensä seuraan lukemaan kirjoja. Yurista ja Izumista ei kuulunut mitään, mutta brunette uskoi näillä olevan kaikki hyvin. Epäilemättä halusivat puhua rauhassa siitä, kuinka tuleva lapsi joutuisi kärsimään ja kuinka huono ihminen Fumihiko oli.

****

Photobucket

Izumilla ei sinänsä ollut mitään tyttärensä avopuolisoa vastaan, mutta Yurilla oli ja nainen teki sen myös kaikille selväksi. Ei tämä itsekään kyllä osannut sanoa, mikä miehessä mätti, mutta jokin selvästi. Izumi toivoi vaimonsa tutustuvan Fumihikoon paremmin, sillä riidat toivat taloon epämiellyttävää tunnelmaa, eikä se ainakaan olisi tulevalle lapselle hyväksi.

****

Photobucket

Fumihiko itsekin tiesi, että Yurilla oli jotain häntä vastaan, mutta blondi yritti olla välittämättä asiasta. Tärkeintähän oli, että Yuiko hyväksyi hänet ja he rakastivat toisiaan. He opiskelivat yhdessä ja opettaisivat lastaankin yhdessä. Lapsesta tulisi onnellinen, vaikka Yuri sitä kuinka epäilisikin.

Photobucket

Yuikokin oli onnellinen Fumihikon kanssa ja oli helpottunut, ettei hänen äitinsä naurettava käytös haitannut ainakaan näkyvästi miestä tai heidän suhdettaan. Ehkä lapsen syntymän jälkeen tai heidän häissään Yuri oppisi viimeinkin hyväksymään Fumihikon perheeseen.

****

****

Photobucket

Yuikon raskaus eteni ja naisen selkää alkoi särkeä yhä enemmän ison mahan kanssa. Se ei kuitenkaan saanut brunettea jäämään vieläkään äitiyslomalle. Tosin töissä oleva juttu alkoi loppua, ja parin viikon sisällä Yuiko pääsisi odottamaan rauhassa lapsen syntymää.

Photobucket

Lapsen syntymä voisi tuoda myös hieman sopua taloon, sillä Fumihikon hermot olivat alkaneet pikku hiljaa kiristymään Yurin naljailusta, mutta blondi ei uskaltanut vastata vanhemmalle naiselle mitään, koska hän pelkäsi saavansa appiukon ja vaimonsa vihat niskoille.

****

Photobucket

Nuorten mentyä töihin Yuri tuli valloittamaan keittiön itselleen ja teki aamiaista hänelle ja Izumille. Taikinaa vatkatessa nainen mietti mielessään, mitä vanhuus olikaan saanut hänessä aikaiseksi. Hän ei tullut enää kovinkaan monen kanssa juttuun ja Fumihikon seurassa hän ei pystynyt olemaan kauankaan sanomatta jotain typerää.

Photobucket

Izumi istui olohuoneessa katsomassa aamu-uutisia odottaen samalla aamiaisen valmistumista. Hän oli edellisiltana jutellut ulkona Fumihikon kanssa ja oli saanut todeta nuorukaisen oikein mukavaksi ja fiksuksi mieheksi. Juuri sopiva Yuikolle, joka oli koko ajan menossa. Ehkä blondi saisi pidettyä avopuolisoaan hieman paikoillaan.

****

Photobucket

Yuiko oli antanut Fumihikon mennä viimeinkin autonsa ratin taakse, sillä hän ei enää mahtunut sinne mahansa kanssa.

Photobucket

Töistä päästyään Yuiko soitti parille ystävälleen. Monen tunnin kestoiset puhelut saivat kännykän kuumentumaan ja se sammui aina kesken hyvän jutun. Lankapuhelimellekaan ei voinut mennä sen takia, koska…

Photobucket

Fumihiko oli vallannut sen itselleen. Herra jutteli myös ystävilleen. Keittiössä ja eteisessä kuului jatkuvaa papatusta ja Izumi alkoi pelätä seuraavaa puhelinlaskua. Vaikka nuorethan sen maksaisivat, mutta silti…

Photobucket

Jostain syystä Yurin oli mentävä sanomaan pari valittua sanaa Fumihikolle puheluista, mutta mies otti ne hätkähdyttävän tyynesti vastaan. Izumi toivoi tyttärensä tapaan kaksikon sopivan välinsä pian, ihan vain tulevan lapsen takia.

Photobucket

Yuri lähti pian mökkiinsä mököttämään ja Yuiko tuli piristämään blondia. Fumihiko alkoi silitellä avovaimonsa isoa mahaa ja höpötteli sen asukille ihmeellisiä.

”Se on aika iso jo”, Fumihiko totesi ja katsoi brunettea.

Photobucket

Yuiko oli hiljaa hetken aikaa ja silitteli itsekin mahaansa.

”No on se kyllä kasvanut aika paljon.”

****

****

****

Nonnih :) ei ole oikein mitään sanomista tähän loppuun... kommentteja?