Juuh, eli nyt tuli sitten Ryo extra, jossa hyvin vähän näkyy itse Ryota. Mainiota vai mitä?!

****

Photobucket

Tässä on Ryo, hieman erinäköinen kuin sisarensa. Ryo meni yliopistosta päästyään Rihon kanssa naimisiin, molemmat saivat töitä opetusalalta ja saivat myöhemmin vielä kolmoset.

Photobucket

Riholla on sama elämäntavoite, kuin Ryolla, eli päästä opetusuran huipulle. Nainen on saanut enemmän ylennyksiä kuin Ryo, mutta se ei ole suhdetta vahingoittanut. Molemmatta yrittävät keskittyä kotona perheen pystyssä pitämiseen ja töissä oppilaitten opettmamiseen.

Photobucket

R&R saivat siis kolmoset, tässä vanhin heistä, Yomi. Yomi on tullut eniten vanhempiinsa, ruskeat hiukset, siniset silmät ja saman värinen iho kuin Ryolla.

Photobucket

Yuki on kolmosista keskimmäinen ja hyvä ystävä Yujin kanssa, joka on siis kolmosten serkku. Kaverukset keksivät kaikenlaisia kepposia koulussa ja Ryo ja Riho joutuvat pitämään pojalle usein puhutteluita. Yukilla on tummemmat ihukset kuin Yomilla.

Photobucket

Yukari on nurin kolmosista ja myös rauhallisin. Hän tulee hyvin toimeen veljensä kanssa, mutta Yomin seurassa meinaa usein tulla riitoja. Yukarin geenit ovat tulleet isovanhemmilta, paitsi silmät, jotka hän peri Riholta.

Photobucket

Perhe asuu pienessä omakotitalossa keskustassa.

****

****

Photobucket

Lämpimän syksyn ansiosta lapset pystyivät tekemään läksyjä pihalla. He pohtivat yhdessä vastauksia kysymyksiin, vaikka Yomilla ja Yukarilla meinasi usein tulla sanaharkkaa keskenään.

Photobucket

Yuki taas tunsi itsenäs ikäistään vanhemmaksi nähdessään aikuisen naisen hiippailevan ohitseen vesiilmapallon kanssa. Yuki piti moista otuhua lapsellisena.

Photobucket

Ryo oli iloinen töistä tullessaan. Hän oli saanut jälleen ylennyksen ja oli lähempänä Rihoa. Aikuisten välillä oli pientä leikkimielistä kilpailua, kumpi saavuttaa uran huipun ensimmäisenä.

Photobucket

Ryo ei huomannaut, kuinka Yomi huusi veljelleen vihaisena tämän säikäytettyä hänet pahasti. Mies luuli lasten vain leikkivän keskenään hyväntahtoisesti.

Photobucket

Pian Yuki sai juosta henkensä edestä sisartaan pakoon. Hän ei hallunnut saada tältä nyrkistä naamaan.

****

****

Photobucket

Kolmosten kasvettua Yukista tuli mammonatavoitteinen nuori teinipoika, joka viihtyi yhä serkkupoikansa seurassa kiusaamassa opettajiaan. Pojan erikoisesta tyylistä ei uskallettu huomauttaa, sillä Yuki oli pienestä asti tehnyt selväksi, ettei häntä kannattaisi kiusata.

Photobucket

Yomi viihtyi paljon ihmisten seurassa, suosiotavoitteinen kun oli. Hän soitteli jatkuvasti ystävilleen jo sopi tapaamisia jokaiselle päivälle.

Photobucket

Yukarista tuli tietotavoitteinen, joka tyytyi mielellään vähän rauhallisempaan elämään kuin sisaruksensa.

****

Photobucket

Yomi esitteli eräänä iltana ystävänsä Yukille, ja nuoret jutustelivatkin tovin ulkona. Pian kuitenkin Yuki hyvästeli tytön, sillä hän piti enemmän vähän vanhemmista naisista.

Photobucket

Yomi puolestaan tutustui Jacob nimiseen poikaan, eikä tämän erillaisuus haitannut tyttöä. Olihan Tsukimura tunnettu erikoisista asukkaistaan, missä jokainen sai olla oma itsensä. Yomia suorastaan viehätti Jacobin taustat, joista poika ei ollut ihan heti valmis puhumaan.

****

Photobucket

Jacob toi eräänä päivänä kaksois veljensä Jonathanin kylään ja Yukari sai vieraasta pojasta itselleen seuraa. Pienen alkukankeuden jälkeen nuorilla alkoi juttu luistaa.

****

Photobucket

Yukari piti Jonathanista, koska tämä ei ollut tavallinen ihminen ja tällä oli erikoiset vanhemmat. Poika ei ollut kovinkaan halukas viemään tyttöä kotiinsa, joten nuoret viettivätkin aikaa Yukarin kotona.

Photobucket

myös Jacob ja Yomi nauttivat toistensa seurasta tytön vanhempien huoneessa.

Photobucket

Yukikin oli löytänyt tarpeeksi vanhan naisen itselleen ja kutsui tämän lopulta sisälle, kun molempien ihonväri oli alkanut muuttua pakkasen takia siniseksi. Riho ja Ryo eivät oikeen tienneet, miten suhtautua poikansa ja Fuuka nimisen naisen ikäerolle.

****

Photobucket

Rauhallista perheen arki ei ainakaan ollut, sillä Yomin ja Yukarin välit olivat kiristyneet niin oahaksi, että he olivat alkaneet jo lyömään toisiaan silloin kun vanhemmat eivät olleet näkemässä.

Photobucket

Eikä Yuki tai Fuuka viitsineet puuttua tyttöjen välienselvittelyyn. Eiväthän he edes tienneet, mistä kenkä puristi ja molemmat saattaisivat kertoa oman kantansa asiasta, eikä se olisi välttämättä oikea. Parempi siis keskittyä muuhun ja olla kuin ei huomaisi.

Photobucket

Yukari vaan ei pitänyt siitä, että Yuki ja Fuuka osoittivat rakkauttaan kaikkien edessä.

****

Photobucket

Yomi alkoi pian voimaan pahoin ja pelkäsi olevansa raskaana. Hän ei tiennyt miten kertoisi asiasta vanhemmilleen tai Jacobille. Eikä hän teinnyt, mitä tekisi lapsen kanssa.

Photobucket

Fuuka ja Yuki puolestaan vievät suhteensa pian uudelle tasolle ja Yukari sai olla todistamassa sitä onnen hetkeä, kun Fuuka liittyi perheeseen kihlauksen myötä.

Photobucket

Ryon ja Rihon sänky pääsi jälleen koetukselle.

****

Photobucket

R&R hyväksyivät nopeasti Fuukan perheeseensä ja myös tämän ja Yukin suhteen. Ehkä blondi nainen saisi poikaa hieman rauhoiteltua kepposten tekemisen suhteen. Fuuka ei ollut myöskään tyhmä nainen ja R&R saivat tästä loistavaa juttu seuraa vapaapäivilleen.

Photobucket

Yomin raskaus oli järkyttänyt varsinkin Rihoa. Ryokaan ei ollut hyppinyt riemusta, eikä Yomi päässyt sisarensa pisteliäästä katseesta eroon. Yuki ja Fuuka leijuivat omissa pilvilinnoissaan ja tuskin edes tiesivät bruneten tytön olevan raskaana. Jacob oli puolestaan ilahtunut uutisesta.

****

Photobucket

Tässä on sitten Yomin ja Jacobin tyttö, jonka nimeä en muista.

****

Ryo extra, jossa Ryota ei juuri näy... No, hänestä kyllä kuullaan vielä, niin myös Yukarista ja Yukista ainakin.