Photobucket

Enää pari viikkoa koulua ja sitten alkaakin jo joululoma. Ah, sitä on odotettu :D Jonkilaista pientä jouluextraa aion ehkä tänne tehdä, katotaan jos jotain saisi tänä vuona aikaseks.

Mutta, nyt osa ->

****

****

****

Photobucket

Yuiko huokaisi turhautuneena sulkiessaan nettisivuja koneelta. Hän oli etsinyt itselleen töitä, mutta niitä ei ollut tarjolla. Kyllähän he elivät Fumihikon palkallakin hyvin ja säästöjä oli paljon, mutta Eijin kasvettua Yuiko oli saanut alkaa viettämään päiviä yksin kotona toimettomana.

Photobucket

Ulkonakaan ei ollut juuri mitään tekemistä. Lehdet oli haravoitu ja taivaalta satoi vettä kaatamalla. Puutarhaakin oli hoidettu ennen vesisateen alkua. Sisälläkään ei mitään tekemistä ollut. Siivoja oli paikalla ja silloin Yuikosta tuntui ahdistavalta maata sohvalla toisen pyyhkiessä pölyjä hänen ympäriltään.

Photobucket

Eiji ei välittänyt rankkasateesta, vaan jatkoi ahkerasti koripallon pelaamista yksin. Koulu ei maittanut pojalle vieläkään, ainoastaan liikunnasta hän oli innostunut. Yuiko ei kuitenkaan halunnut alkaa tappelemaan kuopuksensa kanssa koulun käynnistä, sillä kyllähän sieltä ihan kohtuullisia numeroita tuli. Mitään ongelmia ei opettajien kanssa myöskään ollut, joten ei brunette katsonut tarpeelliseksi vaatia Eijiltä samoja numeroita, mitä Yuji ja Riya olivat saaneet.

****

Photobucket

Fumihiko oli taas kerran myöhään töissä, mihin Eiji oli tottunut. Joskus isä oli paljon kotona ja joskus ei. Mutta silloin kun oli, niin he tekivät kaikenlaista kivaa yhdessä.

Photobucket

Myös Yuikon kanssa Eiji tuli hyvin toimeen ja pahoilta riidoilta vältyttiin. Sanaharkkaa yleensä tuli siitä, saiko koneella olla kuinka myöhään tai mitä ohjelmia sai katsoa. Mutta ne olivat pieniä ja niistä selvittiin helposti. Yuiko oli tyytyväinen Eijin helppouteen, mutta pelkäsi myös tulevaa murrosikää. Yuji oli ollut kova kapinoimaan vanhempiaan vastaan ja Riya oli viihtynyt omissa oloissaan tai kavereittensa seurassa.

****

****

Photobucket

Fumihiko oli tullut yöllä kotiin ja herännyt juuri ennen Eijin mentyä kouluun toivottaakseen kuopukselle hyvää koulupäivää ja liittyen vaimonsa seuraan syömään. Jääkaapissa oli eilistä salaattia, eikä blondi jaksanut laittaa itselleen mitään, joten hän päätti tyytyä rehuihin.

Photobucket

Fumihikon ottaessa vähän rennommin päätti Yuiko ryhtyä puutarha hommiin siistimällä ensin vähän pensaita.

Photobucket

Ja kylvämällä sitten tomaatteja. Brunette oli päättänyt kokeilla puutarhan hoitoa ja erityisesti kasvisten ja hedelmien kasvattamista, jotta he voisivat säästää rahaa ruokaostoksien kanssa.

Photobucket

Fumihiko nautti vielä uima-altaassa polskuttelusta, vaikka ilma olikin jo hieman viilentynyt. Talven tultua uiminen ei välttämättä olisi niin mukavaa, kuin nyt.

Photobucket

Yuiko ei miettinyt kauhean kauan kaivaessaan puhelimensa esiin taskusta saatuaan ensin kasvimaansa kuntoon. Hän näppäili paikallisen puutarha kerhon edustajalle ja kutsui tämän katsastamaan hänen puutarhansa.

Photobucket

Puutarhakerholaisten arvioidessa Yuikon kasvimaata pyöritteli brunette itse hermostuneena käsiään sivummalla. Hän yritti kovasti tulkita muiden kasvoilta, mitä mieltä he olivat puutarhasta ja hyvin hoidetuista kasveista. Tai ainakin Yuiko toivoi, että ne olivat hyvin hoidettuja.

Photobucket

Jonkin aikaa brunette sai odotella muiden arviota, kunnes kerhon edustaja tuli hänen puheilleen. Yuiko sai hyvästä puutarhasta palkinnoksi kaivon, jonka hankkimisesta hän oli siihen mennessä vain miettinyt hinnan takia, ja nyt se tuli ilmaiseksi.

****

Photobucket

Eijin koulupäivä loppui kolmelta ja ensimmäisenä poika kävi viemässä läksynsä sisälle, vaihtoi vaatteensa uimapukuun ja juoksi uima-altaalle. Fumihiko oli jo siirtynyt altaalta sisätiloihin, joten poika saisi polskutella yksin. Eikä Eiji pistänyt sitä pahakseen, joskus oli ihan mukava uida yksikseen.

Photobucket

Eiji piti kaikenlaisesta liikunnasta, melkein. Hänen suosikkejaan oli kuitenkin koripallo ja uinti, joskus nyrkkeilyä isän kanssa. Poika tykkäsi myös katsoa urheilua televisiosta, erityisesti painia ja jalkapalloa, koripallon ja uinninlisäksi. Eiji haluaisi kovasti aloittaa painin, mutta hänen vanhempansa ovat kovasti sitä vastaan.

****

Photobucket

Rankan tai vähemmän rankan urheilusuorituksen jälkeen Eijillä oli aina kova nälkä, ja mikä olisikaan sen parempaa kuin se, että ruoka on valmiina pöydässä, kun hän astelee sisälle. Yuiko on kehittynyt kovasti ruuanlaittajana ja hänen kokkauksensa maistuvat joka kerta paremmalta.

****

Photobucket

Myöhään illalla, Eijin jo ollessa nukkumassa, meni Fumihiko ulos ja näki heidän pihallaan erikoisen koiran. Erikoisen koirasta teki sen, että tämän silmät kiiluivat. Blondi ei kuitenkaan välittänyt tästä seikasta, vaan alkoi taputtelemaan koiraa, haki sisältä pari pientä makkaran palasta ja antoi ne koiralle.

****

****

Photobucket

Lauantai koitti Eijille hieman ankeana, sillä Yuiko pakotti poikansa tekemään läksyt ja mielellään vielä ulos, jotta kuopus saisi varmasti raikasta ilmaa. Tai sitten vanhemmat halusivat hieman kahden keskeistä aikaa ja laittoivat lapsen siksi aikaa ulos. Ihan sama se Eijille oli, hän oli hieman kärttyinen pakertaessaan yksin läksyvihkojen kanssa, sillä hän oli meinannut jäädä jälkeen muista luokkalaisista ja opettaja oli tyrkännyt hänelle pari lisätehtävää.

****

****

Photobucket

Keittiöstä kuului kolinaa ja kaappiovien aukomista ja sulkemista. Ruoka oli myöhässä ja sen ilmoitta huutava vatsa. Koulussa oli ollut pahaa ruokaa, eikä sitä ollut pystynyt syömään kukaan, paitsi muutama opettaja esimerkkiä näyttäen.

Photobucket

Eijillä oli kauhea nälkä ja hän oli varma, että pyörtyisi pian ellei saisi äkkiä ruokaa. Hänellä oli huono-olo ja pääkipeä, vatsa vain huutaa tyhjyyttä saaden pojan hermot kireälle.

Photobucket

Eikä Yuiko ollut muuta kuin vasta kastiketta tekemässä. Hän kuitenkin kehotti poikaansa tekemään itselleen pari leipäpalasta selviytyäkseen vielä pienen hetken.

Photobucket

Eiji ruokaili äitinsä kanssa kahden, vaikka Fumihiko olikin sinä iltana kotona. Miehellä ei ollut kuitenkaan nälkä ja hänellä oli myös paljon hommia. Yuiko ja Eiji saivat kuitenkin hyvin keskenäänkin kehiteltyä kunnon puheenaiheita eikä ruokailutilaan laskeutunut hetkeksikään hiljaisuutta.

Photobucket

Eijin laittaessa astioita tiskikoneeseen ja loput ruuasta jääkaappiin meni Yuiko vilpoisesta sateesta huolimatta ulos haravoimaan lehtiä kasaan. Hänen oli pakko saada jotain tekemistä itselleen, sillä muuten hän uskoi tulevansa hulluksi tylsyydestä.

****

****

Photobucket

Vaikka syksy olikin jo pitkällä, ei se estänyt Eijiä uimasta vielä uima-altaassa. Toki vedestä noustessa iho meni nopeasti kananlihalle ja hampaat alkoivat kalista, mutta silloin auttoi joko veteen palaaminen tai sisälle juokseminen.

Photobucket

Aamu uinnin jälkeen Eiji soitti erittäin läheisen ystävän kylään hetkeksi. Vaikka teinipoika tulikin hyvin toimeen vanhempiensa kanssa eikä murrosikä iskenyt pahasti, niin oli pojan silti saatava ikäistänsä seuraa. Ja eniten hän kutsui kylään tyttöystäväänsä, josta hänen vanhempansa kans pitävät. Kohtelias nuori neiti, kuulemma.

Photobucket

Kauankaan hän ei voinut toista viihdyttää, kun Yuiko läheni pahaenteisesti kuopuksensa läksyjen kanssa pihalle. Eijin tyttöystävä vain nauroi ja lupasi tulla myöhemmin illalla taas käymään, jos toinen olisi siihen mennessä selviytynyt läksyistään. Koulu kun ei vieläkään ollut Eijin tärkeysjärjestyksessä ykkösenä.

Photobucket

Ja koska hän ei jaksanut panostaa kouluunsa aina niin paljoa, eivät kotitehtävätkään tahtoneet aina sujua ongelmitta. Useammin kuin pari kertaa pojan oli tehnyt mieli heittää läksynsä roskikseen ja valehdella vanhemmilleen jo tehneensä tehtävät.

****

****

Photobucket

Yliopistolla serkukset Yuki ja Yuji olivat ruokailutilassa keskustelemassa Komakin kanssa asuntolan mahdollisesta remontista tai ainakin jonkinlaisista uudistuksista. Olihan huoneet mukavasti erikoisia, mutta mitään järkeä sisustuksessa ei kylläkään ollut.

Photobucket

Opiskelijat juttelivat rattoisasti toisen kerroksen sohvista, kuinka epämukavia ne onkaan, kun ruokailutilan oviaukosta asteli uusi opiskelija.

Photobucket

Yuji yllättyi iloisesti huomatessaan Riyan muuttaneen myös samaan asuntolaan hänen ja heidän serkkujen kanssa. Veljekset viihtyivät edelleenkin hyvin toistensa seurassa, joten luonnollisesti he molemmat riemuitsivat asumisesta samassa asuntolassa.

Photobucket

Yuji ritti hieman epätoivoisesti pelotella nuorempaa kammottavilla lehtoreilla, mutta Riya piti päänsä siinä asiassa, että uskoi vasta sitten kun näkisi itse omin silmin.

****

Photobucket

Siirrettyään tavaransa juuri vapautuneeseen huoneeseen alkoi Riya työstää lopputyötään. Yleinen tietokone oli sillä hetkellä vapaana, eikä nuori opiskelija aikonut sitä ihan heti vapauttaakaan seuraavalle, ellei tällä sattuisi olemaan tulenpalava kiire päästä hoitamaan jotain tärkeää.

****

****

Photobucket

Opiskelu lähti sujumaan hyvin, Riya kysyi kokeneemmalta isoveljeltään neuvoa, miten olisi parasta toimia esseiden ja muiden kanssa. Yuji sai vanhempana selviytyä opiskelusta omin voimin tai pyytäen apua muilta samalla kurssilla olioilta.

Photobucket

Vapaina hetkinä veljekset juttelivat mielellään kahdestaan kysellen toisiltaan, miten naisrintamalla menee ym. Yuji oli hieman yllättänyt kuultuaan veljensä seurustelevan paria vuotta vanhemman naisen kanssa, joka oli myös sattumoisin tulossa kylään pienen hetken päästä.

Photobucket

Riya sai alkaa selittää isoveljelleen, miten oli onnistunut hurmaamaan Atsunon itselleen, vaikka tämä olikin hieman vanhempi ja kypsempi. Riya mutisi jotain olevansa kanssa ikäisiään poikia hieman fiksumpi ja järkevämpi, joten ehkä se sitten oli saanut Atsunon kiinnostumaan hänestä.

Photobucket

Yujin rakkauskuulumisia Riya ei ehtinyt kyselemään, sillä hän oli sattunut huomaamaan rakkaan Atsunonsa saapuneen pihalle. Yujin kanssa Riya päätti jutella myöhemmin sinä iltana, kunhan olisi saanut ensin Atsunon kanssa vaihdettua kuulumiset.

Photobucket

Veljeksistä keskimmäinen ei malttanut odottaa vähän pidempää lomaa voidakseen viettää rakkaansa kanssa kahden keskistä aikaa ilman, että muut olisivat kyttäämässä vieressä, mistä he juttelisivat tai mitä he tekisivät.

****

Photobucket

Illan pimetessä Atsuna lähti takaisin kotiin ja Riya palasi sisälle veljensä seuraan, joka istui omissa mietteissään aulan nojatuolissa. Kaksikosta nuorempi alkoi kuulustella veljensä ihastuksia ja pienen taivuttelun jälkeen vanhempi suostui kertomaan pitävänsä Komakista, mutta heidän suhteensa oli hieman hankalaa välillä.

Photobucket

Yukin neuvoista oli ollut aluksi jopa jotain apua, mutta pian Yuji kaipasi silti jotain muutakin neuvoja kuin kuunnella toisen puhetta ja myönnellä tämän mielipiteitä. Riyaa selvästi huvitti isoveljensä tilanne ja tämän epätoivoisuus.

Photobucket

Hirveästi kaksikosta nuorempi ei ehtinyt kuitenkaan veljeään neuvoa, kun Komaki jo ilmestyi rappusista alas ja etsi Yujia katsellaan.

Photobucket

 Riya vinkkasi isoveljelleen silmää rohkaisuksi ja poistui yläkertaan serkkujensa seuraan. Komaki odotti sen aikaa, kunnes hän olisi kaksin Yujin kanssa, ennen kuin asteli vielä vähän lähemmäksi.

Photobucket

Kaksikko kuiskutteli paikallaan, muita opiskelijoita ei näkynyt, mutta Yuji oli varma, että Yuki, Riya ja Yukari ainakin olisivat portaiden yläpäässä salakuuntelemassa hänen ja Komakin keskustelua. Ehkä Komaki oli tajunnut myös saman asian, kun hän puhui niin hiljaa, että Yujin oli välillä vaikea saada selvää tämän puheesta.

Photobucket

Kumpikin päätti sulkea muut asuntolan asukkaat ajatustensa ulkopuolella ja antoivat itsensä rentoutua hieman. Yuji flirttaili hieman ihastukselleen ja sai Komakin posket punoittamaan hieman. Pidemmälle he eivät kuitenkaan jatkaneet, ennen kuin siirtyivät ulos, missä saivat olla kahdestaan.

Ovesta ulos astuessaan Yuji oli varma, että kuuli kolme turhautunutta huokausta portaiden yläpäästä.

****

****

Photobucket

Kokeet olivat lähestymässä Ja Yuji pakersi vielä viimeisen esseen kanssa. Hän oli viime päivät viihtynyt tiiviisti Komakin kanssa, ettei ollut antanut hirveästi opiskelulle aikaansa.

Photobucket

Eikä myöskään Riyalle, joka näytti hieman tympääntyneeltä kävellessään isoveljensä seuraan. Ei Yuji ollut viettänyt serkkujensakaan kanssa aikaa tai kenenkään muunkaan, paitsi Komakin. Nyt hänellä oli kuitenkin vapaata aikaa ja Komakia ei näkynyt missään, joten hän voisi hyvin kuulustella veljensä kuulumisia.

Photobucket

Riyan istuuduttua pöytään Yuji ei ehtinyt kuin avata suunsa, kun nuorempi jo alkoi kertoa kuulemia asioita veljelleen.

”Se toisen kerroksen asukki, joka asuu Jonathanin viereisessä huoneessa, aikoo nyt ihan oikeasti muuttaa pois”, Riya kertoi veljelleen ja huomasi tämän kasvoista, ettei Yuji tajunnut jutun ideaa.

Photobucket

”Eli se tarkoittaa sitä, että tänne on tulossa joku uusi opiskelija”.

”Aaa… Aivan!” Yuji huudahti ja sai nuoremman veljensä pudistelemaan päätä.

”Vaikea uskoa, että olet yhtä fiksu kuin minä. Sinulla sytyttää liian hitaasti, olet selvästi viettänyt liian paljon aikaa Komaki-maassa”, Riya tuhahti saaden veljensä naurahtamaan.

”Kukakohan se uusi asukas on?”

Photobucket

Kumpikaan veljeksistä ei tajunnut katsoa ikkunasta ulos nähdäkseen Eijin seisovan rakennuksen edessä. Perheen nuorimmainen oli päättänyt pitkän pohdinnan jälkeen liittyä isoveljiensä seuraan yliopistolle, ei niinkään opiskelemaan vaan pitämään hauskaa ja ärsyttämään Yujia ja Riyaa.

****

****

****

Vähän tällanen osa, joka on kirjotettu hyvin väsyneenä... Nyt olisi vuorossa perijä-äänestys :)

Photobucket

Yuji Amori, tietotavoitteinen nuori herra, joka toivoo olevansa joskus mediamoguli. Melko sottainen ja ujo, laiska herra. Mutta myös leikkisä sille päälle sattuessaan ja kiltti. Sutinaa Komakin kanssa.

Photobucket

Riya Amori, seurustelee Atsunon kanssa. Mammona tavotteinen, toivoo pääsevänsä opetus alalle ja kohoavan sen uran huipulle. Ujo, sottainen ja laiska, mutta myös leikkisä ja kiltti, aivan kuten Yujikin.

Photobucket

Veljeksistä nuorin, Eiji Amori. Sottainen ja ujo, mutta myös erittäinen toimelias ja leikkisä. Taipumusta marinaan pienistäkin asioista. Suosiotavoitteinen, haluaa löysäilyä elämältään ja olla joskus juhlavieras.

Ääniä tulemaan, äänestys aikaa vois olla se reilu pari viikkoa näin alkuunsa.