Photobucket

Uusi osa, en tiedä milloin ehdin aloittaa seuraavan osan kuvaamisen, nimittäin tulin tiistaina kotiin (vaikka hiihtolomani olisi vasta ensiviikolla). Kotona en hirveästi ehdi pelailla. Sain kuitenkin tämän osan julkaistua alta pois :D

****

****

****

Photobucket 

Servotar ripotteli lannoitetta uudelle kasvimaalle. Pihamaata ja taloa oli remontoitu jälleen ja nyt koko perhe oli tyytyväinen. Tilaa oli isommallekin perheelle juuri sopivasti ja laajentamisen varaa oli vierä, jos siihen oli tarvetta. Servotarkin sai kauan haluamansa kasvihuoneen.

Photobucket

Nanami oli viettämässä omaa aikaa maalaustelineen luona ja katseli aina välillä ikkunoista ulos autotielle ja merelle. Eiji istui olohuoneessa katsomassa urheilua ja lapset puolestaan oli omilla teillään.

Photobucket

Nanami oli tyytyväinen maalaustelineen paikasta, sillä hän pystyi hyvin tarkkailemaan vaivihkaan Keitan jutustelua bruneten naisen kanssa pihamaalla. Nainen oli epäilemättä vanhempi kuin Keita ja Nanami toivoi pojallaan olevan järkeä mukana tutustuessaan hienosti pukeutuneeseen naiseen.

****

Photobucket

Auringon laskiessa mailleen kaksoset menivät takapihalle Reikon pyynnöstä. Hän yritti huijata veljeään katsomaan jotain voidakseen kastella tämän vesi-ilmapallolla. Keita kuitenkin kääntyi juuri sopivasti siskoonsa päin saadakseen vettä naamalleen.

Photobucket

Photobucket

Ja vesisota alkoi. Kaksosten nauru kantautui kauaksi ja Nanami sai parikin kertaa käskemässä Reikoa ja Keitaa olemaan hiljempaa, jotteivat naapurit soita poliisia paikalle. Hiljaisuusu ei tosin kestänyt viittä minuuttia kauempaa.

Photobucket

Nanami luovutti kaksosten hiljentämisen suhteen ja syventyi kirjojen maailmaan. Eiji katsoi kaikessa rauhassa televisiota, eikä kuullut, mitä ulkona riehuttiin. Nana istui keittiön pöydän ääressä syömässä ja väitteli hiljaisella äänellä Eikon kanssa.

Photobucket

Kauaan kaksikko ei kuitenkaan väitelleet, kun Benio saapui paikalle. Hän oli jälleen raskaana ja hermostui paljon nopeammin, eikä Nana halunnut saada äitinsä vihan päälleen. Brunette liittyi appivanhempiensa seuraan sohvalle lueskelemaan ja rauhoittamaan hermojaan.

Photobucket

Eiko meni omaan huoneeseensa koneelle ja Nana meni kaksosten luokse, jotka olivat hetki sitten palanneet sisälle märkinä. Nana löhöili sohvalla katsoen kaksosten touhuja sivusta. Hän tunsi itsensä välillä ulkopuolisiksi, eikä tilannetta yhtään parantanut tietoa tulevasta pikkusiskosta tai –veljestä.

Photobucket

Nanakin halusi veljen tai siskon, jonka kanssa hän olisi yhtä läheisissä väleissä kuin Keita tai Reiko. Nytkin kaksikko oli nyrkkeilysäkin luona harjoittelemassa ja kohottamassa kuntoa. Tai oikeastaan Keita opetti kaksoissiskolleen oikeaa tapaa iskeä säkkiä.

Photobucket

Benio ja Akira olivat shakkilaudan äärellä pelaamassa. Molemmat odottivat innoissaan toisen lapsen syntymää ja olivat alkaneet jo miettiä nimeä. Samalla he miettivät myös omaa taloa, kunhan olisivat saaneet kerättyä tarpeeksi säästöjä. Muutto tapahtuisi vasta lapsen syntymän jälkeen.

****

****

Photobucket

Eiko oli tavannut koulussa uuden pojan,  Godon, joka oli vasta muuttanut kaupunkiin. Tyttö oli tarjoutunut esittelemään paikkoja tulokkaalle huomattuaan tämän komean ulkomuodon. Heidän epävirallinen suhde oli saanut siitä alkunsa.

Photobucket

Nanami puolestaan vietti vapaita hetkiä miniänsä kanssa ja juttelivat tulevasta lapsesta. Tilaa olisi tietysti heille kaikille, mutta punapää ymmärsi kuitenkin nuorenparin halun muuttaa omaan taloon ja yrittää selviytyä arjesta ilman heidän vanhusten apua.

****

Photobucket

Kaksoset ja Nana viettivät vielä teini-ikäisinä aikaa kolmestaan, tosin ei yhtä paljon kuin pikkulapsina. Yleensä heidän vapaa-ajan viettonsa kului niin, että tytöt pelasivat ja Keita luki vieressä kirjoja kommentoiden välillä tyttöjen pelitapaa. Palkkioksi rakentavista kommenteistaan Keita sai aina siskoltaan läppäisyn takaraivoon.

****

Photobucket

Eiko ei ollut parantanut yhtään tapojaan sitten lapsuusaikojensa. Hän vastusti yhä vanhempiensa käskyjä ja sääntöjä, teki kaiken omin päin ja oli paljon pahempi kuin Emiko teini-ikäisenä. Nytkin brunette istui kuistin penkillä odottamassa Godoa, jotta he kaksi voisivat käydä hieman ajelulla.

****

Photobucket

Eikon poissaollessa alkoi Benion synnytys.

Photobucket

Nanami saapui juuri sopivasti töistään todistamaan, kun Akiran ja Benion toinen lapsi, tyttö, syntyi maailmaan.

****

Photobucket

Kun Nanan pikkusisko Naomi syntyi, saivat kaksoset ja Nana työpaikat tienatakseen hieman omaa taskurahaa. Reiko pääsi aerobic-ohjaajaksi ja kohotakseen kuuluisaksi tanssijaksi hän alkoi treenata joka päivä balettia.

Photobucket

Nanan ja Eikon välit tulehtuivat koko ajan, sillä vanhempi tytöistä ei voinut sietää nuoremmilta neuvoja elämänsä suhteen. Nytkin Nana oli tullut kehottamaan Eikoa etsimään itselleen myös työpaikan, josta vanhempi oli hermostunut sitten kunnolla.

Photobucket

Työn tekeminen ei kiinnostanut Eikoa, vaan brunette vietti aikaansa mielummin Godon kanssa. Poika tsoin kävi töissä, mutta hänkin vain vanhempiensa painostuksen alaisena. Eiko oli tyytyväinen kerrankin omiin vanhempiinsa, jotka eivät pakottaneet häntä töihin vielä.

****

****

Photobucket

Akira hymyili tyytyväisenä pidellessään Naomia sylissään kakun edessä. Hän oli juuri saanut ylennyksen kaupunkisuunnittelijaksi ja hänen kuopuksellaan oli synttärit, mitä koko perhe oli juhlistamassa.

****

****

Photobucket

Akiralla oli nykyään töitä vähemmän kuin aikaisemmin, joten hän sai hyvin aikaa opettaa Naomille kävelemistä. Akira yritti olla enemmän mukana Naomin elämässä kuin mitä hän oli ollut Nanan kanssa. Nanan olessa parin vuoden ikäinen Akira oli kylläkin ollut vielä koulussa ja tehnyt töitä samalla, joten kai se oli ymmärrettävää…

Photobucket

Naomi oli perinnyt äidiltään ruskeat hiukset, mutta silmät taisi olla Akiran suvusta. Tyttö muistutti muutenkin enemmän kasvonpiirteiltä Akiraa kuin Beniota. Nana taas oli tullut enemmän äitiinsä.

****

Yliopistolla

****

Photobucket

Yliopistolla Emiko jutteli epävirallesin poikaystävänsä Dayun kanssa. Opiskelua ei ollut enää paljoakaan jäljellä, mutta Emikosta tuntui, ettei hän ehtisi valmistua ajoissa. Hänhän oli joutunut jo aikaisemminkin koeajalle, eikä tilanne näyttänyt yhtään sen paremmalta kuin aikaisemminkaan.

Photobucket

Kaiken lisäksi Emiko oli tullut raskaaksi, eikä blondi ollut varma, kuka mahtoi olla isä. Hänellä oli ollut monia irtosuhteita opiskeluvuosiensa aikana, mutta uskotteli muille ja itselleen isän olevan Dayu. Punapäällä ei näyttänyt olevan mitään isäksi tulemista vastaan, mutta Emikoa ei kiinnostanut alkaa huolehtimaan lapsesta vielä.

****

Photobucket

Illalla Dayu ja Hirokumi juttelivat hiljaa keskenään Emikosta, joka oli aikeissa lopettaa opiskelunsa kesken. Hirokumin mielestä se oli ihan viisas veto, sillä blondia ei ollut kiinnostanut opiskelu pitkään aikaan ja lapsi ehtisi syntyä ennen kuin Emiko pääsisi yliopistosta pois.

Photobucket

Hirokumi ei ollut kertonut ystävälleen Emikon pienistä seikkailuista eri miesten kanssa, eikä hän tiennyt, kannattiko hänen edes kertoa. Emiko ei tulisi pärjäämään lapsen kanssa yksin ja Dayu uskoi ihan tosissaan olevansa lapsen isä, vaikka Hirokumi epäili sitä asiaa.

****

****

Photobucket

Hanako valmistui ajallaan yliopisto ja lähti hyvillä mielin takaisin Tsukimuraan. Hän odotti kovasti pääsevänsä muuttamaan yhteen Junzon kanssa. Perheen perustaminen oli myös blondin mielessä, mutta hän tahtoi kuitenkin odottaa pääsevänsä töihin enne lapsia.

Photobucket

Emiko keskeytti opiskelunsa heti sisarensa valmistuttua ja palasi myös koti kyläänsä odottamaan esikoisensa syntymää. Aikaa ei olisi enää paljoa jäljellä ja blondi halusi saada hoidettua kaikki tärkeämmät asiat ennen lapsen syntymää.

****

Photobucket

Ayumilla oli vielä hieman opiskeluja jäljellä ja hän yrittikin keskittää kaiken huomionsa niihin. Hän halusi valmistua ajallaan ja hyvillä arvosanoilla yliopistosta.

****

Photobucket

Ennen viimeistä loppukoettaan Hirokumi kosi Ayumia heidän parin vuoden suhteen jälkeen. Ayumi oli onnessaan löydettyään vihdoinkin jonkun, joka piti hänestä sellaisena kuin hän on.

****

****

Photobucket Photobucket

Sekä Hanako että Ayumi menivät pienesti juhlien naimisiin yliopistosta valmistuttuaan.

****

Kotona

****

Photobucket

Benio yritti viettää Naomin kanssa mahdollisen paljon aikaa, mutta työt pitivät naisen kiireisnä, eikä hänellä ollut toistaiseksi hirveästi ylimääräistä aikaa lapsilleen. Akira oli onneksi nyt enemmän kotona, joten lasten hoitaminen ei jäänyt kokonaan Servottaren, Nanamin tai Eijin vastuulle.

Photobucket

Vanhukset olivatkin alkaneet olla väsyneempiä joka päivä, eikä Naomin hoitaminen ollut heille enää helppoa. Niin paljon kumartelua ja pienen lapsen perässä juoksentelua.

Photobucket

Servotarkin oli seonnut ja hajonnut, joten Eiji sai kaivella työkalunsa esille, jotta heidän robottinsa tulisi taas kuntoon ja hoitaisi puutarhaa.

****

****

Photobucket

Eräänä iltana Akira ja Benio halusivat jutella kaikessa rauhassa Nanamin ja Eijin kanssa tulevasta. Nuori pari olivat alkaneet suunnitella muuttoa, kun heillä oli tarpeeksi varaa oman talon ylläpitämiseen. Lapsetkin olivat kasvaneet ja Eiji ja Nanami halusivat varmasti nautti rauhallisista illoista omien lastensa kanssa, vielä kun nämä kotona asuivat.

Photobucket

Benio ja Akira arvostivat olemmat vanhusten apua, mutta hekin halusivat päästä omilleen asumaan lastensa kanssa.

Photobucket

Nanami ja Eiji ymmärsivät kaksikon ajatuksia, ja olivatkin ihan tyytyväisi rauhasta, joka laskeutuisi muuton jälkeen taloon. Toki heidän kanssaan jäisi vielä Eiko ja kaksoset asumaan, mutta nämä viihtyivät muutenkin enemmän omissa oloissaan, ettei heidän paikalla oloa aina edes huomannut.

Photobucket

Ei Nanakaan hirveästi ääntä pitänyt, mutta tytön huonot välit Eikoon häiritsi kotirauhaa, kun kaksikko otti silloin tällöin yhteen.

Photobucket

Naomi puolestaan oli samanlainen kuin muutkin ikäisensä. Hän tykkäsi leikkiä ja hänen jäljiltään jäi yleensä aikamoista sotkua. Ei tyttö muutenkaan ollut mistään hiljaisimmasta päästä.

Photobucket

Reiko oli alkanut keskittyä enemmään tanssimiseen ja hän yrittikin tähdätä kuuluisaksi tanssijaksi. Joka päivä tyttö harjoitteli ainakin pari tuntia veljensä pelatessa vieressä shakkia tai sitten lukiessa jotain kirjaa.

****

****

Photobucket

Naomi oli sosiaalinen tyttö ja tämä toi lähes joka päivä koulusta kaverin mukaan. Erityisesti Tiina-niminen tyttö oli läheinen brunetelle ja heidät löysikin usein yhdessä leikkimästä.

****

****

Photobucket

Akira oli viimein saanut hoidettua talo asiat kuntoon ja Benio oli pakannut heidän tavaransa laatikkoihin jo pari päivää aikaisemmin. He olivat kiertäneet eri taloja ja päätyneet lopulta yhteen ranta tonttiin toiseen päähän Tsukimuraan, lähemmäksi kauppoja.

Photobucket

Taksi tuli hakemaan Akiran ja Benion lapsineen aamulla. Nana jätti hieman haikein mielin isovanhempiensa kodin, sillä hän piti kaksosten seurasta, vaikka viime päivinä he olivatkin harvoin viettäneet aikaa yhdessä.

****

****

****

Siinä! Toivottavasti piditte.