Photobucket

Riya oli muuttanut rakkaansa Atsumin kanssa rannikolle omakotitaloon. Talo oli iso ja tilava, juuri sopiva heidän perheelleen.

Photobucket

Atsumi ja Riya olivat menneet naimisiin miehen päästyä yliopistosta ja adoptoineet tytön Isamun. Pian Atsumi oli tullut itsekin raskaaksi ja saanut kaksospojat.

Photobucket

Isamu oli kiltti tyttö, ainakin vanhempien silmissä. Joskus tyttö kapinoi ja halusi tehdä asiat omalla tavallaan, mutta toistaiseksi se oli vielä vähäistä.

Photobucket

Kaksoset Misaki ja Kazuki olivat tavallisia taaperoita. Joskus he huusivat ja joskus olivat täysin rauhallisia.

Photobucket

Isamulla oli myös se kovis puoli. Ainakin Riyan mielestä, kun hän kuunteli puolella korvalla ottotyttärensä puhelua. Mies päätti olla toistaiseksi vielä puuttumatta tilanteeseen, koska kyseessä ei ollut kuitenkaan mitään vakvaa, vain karkkipussi.

****

Photobucket

Kaksosten kasvettua Isamu etsi omia kavereita ja tutustui toiseen adoptoituun poikaan, joka asui korttelin päässä heistä. Kazuki tykkäsi kovasti kiusata ja nolata siskoaan tämän kaverien edessä.

****

Photobucket

Teini-ikään päästyä Isamu ja hänen ystävänä tulivat hyvin läheiseksi. He alkoivat seurustella, mutteivat kertoneet mitään perheilleen asiasta.

****

Photobucket

Myös Misaki alkoi tapailla naisia teini-ikään päästyään. Hän iski silmänsä melko hienostuneeseen vaaleaverikköön ja yritti valoittaa tämän sydämen.

Photobucket

Isamu ja poika karkailivat yhdessä lähes joka yö kaupungille tai jonnekin. He eivät välittäneet vaikeuksista tai kiini jäämisestä. Kunhan heillä oli hauskaa ja he nauttivat yhteisistä hetkistä.

****