Photobucket

Uusi osa jälleen. Flunssa on iskenyt ja on vaivannut jo puoltoista viikkoa, eli vähän väsyny tässä on tullu oltua jo jonkin aikaa, mutta toivottavasti se ei ole vaikuttanut tekstiin :D Lukemisen iloa! ->

****

****

****

****

Photobucket

Eiji piti ties monetta kertaa saarnaa Eikolle siitä, että tämän kannattaisi hankkia joku työ ja vähän äkkiä. Nuori nainen ei tosin välittänyt mitään, mitä hänen isänsä puhui. Eikolla oli selvät sävelmät tulevaisuuttaan varten, eivätkä ne varmasti vastaisi hänen vanhempiensa odotuksia.

Photobucket

Eiko oli alkanut seurustella Godon kanssa, mutta harrasti yhä yhden illan juttuja silloin tällöin. Nanami ja Eiji odottivat kaksikon menevän kihloihin ja naimisiin, hankkivan lapsia ainakin pari kappaletta. Seurustelu Godon kanssa sopi Eikolle, mutta sen sitovampaa suhdetta hän ei halunnut. Lapsiakaan vastaan hänellä ei ollut mitään, mutta hän ei pitänyt itseään sopivana äitinä.

Photobucket

Työ oli kuitenkin Eikon mielessä jo, pitäisi hoitaa enää vain muutama paperiasia ja sitten hän pääsisi aloittamaan hommat. Godolle hän oli kertonut tulevasta ammatistaan, mutta vanhemmille hän ei ollut sanonut sanaakaan. Saisivat yllättyä lukiessaan seuraavan päivän lehden mainoksia.

****

****

Photobucket

Eiko oli nimittäin ryhtynyt hierojaksi ja teki töitä kotonaan. Hän sai olla itsensä pomo ja määrätä työtunneista. Aluksi asiakkaita kävi vähän, mikä tietysti oli ymmärrettävää. Eiko oli kuitenkin panostanut paikan viihtyvyyteen, mikä takasi asiakkaiden vielä palaavan hänen luokseen.

Photobucket

Eiko piti työstään hierojana ja oli tyytyväinen saatuaan tehtyä kaikki siihen kuuluvat koulutukset. Brunetella oli tavoitteena oppia muitakin tapoja hieroa ja rentouttaa asiakkaansa. Se vaatisi hieman matkustelua, mutta Eiko oli varma, että Godo suostuisi siihen.

****

****

Photobucket

Eikon pieni yritys alkoi toimia hyvin ja hänen vanhempansa olivat tyytyväisiä tyttärensä työhön. Asiakaskunta oli laaja ja Eiko sai työnsä lomassa kuulla ties millaisia tarinoita ja juoruja muista. Komeitten mies asiakkaitten kanssa brunette saattoi joskus pistää hieman flirttiä peliin, mutta ei aina.

Photobucket

Vaikka Eiko saikin kuulla ties millaisia kolmio draamoja ja erilaisia juoruja naapurin mummoista, niin ei hän mennyt niitä levittelemään. Joskus iltaisin sängyssä hän saattoi jutella Godon kanssa joistain kuulemistaan asioista, mutta ne jutut eivät levinneet sen pidemmälle.

****

****

Photobucket

Vieno kevät tuuli puhalsi mereltä päin, muuten ilma oli tyyni ja lämmin. Keskustan ravintolat ja kaupat loivat kirkkaita valoja ympärilleen houkutellakseen ihmisiä tuhlaamaan rahojaan.

Photobucket

Autotie oli ollut yllättävän tyhjä, kun Eiko ja Godo ajoivat keskustaan illalliselle. Godo oli välttämättä halunnut syödä sinä iltana Eikon kanssa kahdestaan ulkona, eikä toisella ollut mitään sitä vastaan. Mukavaa vaihtelua tavalliseen arkeen.

Photobucket

Eiko tosin oli hieman ihmetellyt, kun Godo oli kehoittanut häntä pukeutumaan ykkösiin ja muutenkin laittautumaan kauniiksi. Autostaan noustuaan brunette tajusi seisovan aivan uuden ja todella suositun ravintolan edessä. Hinnatkin kertoivat ravintolan olevan enemmän paremmalle väelle.

Photobucket

Kun he astelivat sisälle, Eiko jäi hämmästelemään paikkaa samalla, kun Godo meni edeltä tervehtimään ravintolapäällikköä ja kysymään heille varatuista pakoista.

Photobucket

He saivat melko nopeasti palvelua ja Godo herrasmiehenä lupasi maksaa ruuat omasta pussista. Eiko ei voinut olla hämmästelemättä ravintolaa ja vielä vähemmän hän olisi osannut odottaa Godolta jotain näinkin romanttista. Mies kun sattui olemaan aika usein tylsä tiedemies.

Photobucket

He saivat nopeasti myös ruokansa pöytään, mikä osottautuikin valtavaksi pettymykseksi. Godo yökki ainakin pari kertaa, kun kokki oli polttanut hänen annoksensa pohjaan. Ei Eikonkaan ruuassa mitään kehumista ollut ja molemmat aikoivat valittaa asiasta.

Photobucket

Tarjoilijan tullessa hakemaan heidän lautasensa pois, kaivoi Godo taskustaan mustan samettirasian ja ojensi sen Eikolle. Nainen vilkaisi epäluuloisesti miesystäväänsä, ennen kuin otti rasian käteensä ja avasi sen. Eikon silmien edessä oli iso ja kaunis timantti sormus. Kauniimpaa hän ei ollut aikaisemmin nähnyt.

”Eiko, tuletko vaimokseni?”, Godo kysyi samalla kun puhuteltu katseli sormusta hymyillen.

Photobucket

Vaikka aikaisemmin Eiko oli ollut varma, ettei hän aio sitoutua Godoon, otti hän silti sormuksen rasiasta, laittoi sormeensa ja vastasi pöydän toisella puolella odottavalle miehelle myöntävästi. Ehkä hän tulisi katumaan päätöstä myöhemmin, mutta ainakin nyt Eiko oli onnensa kukkuloilla. Godo osasi todellakin yllättää hänet.

Photobucket

Sillä hetkellä se ilta oli Eikon onnellisin ilta.

****

****

Photobucket

Kihlautumisensa jälkeen Eikosta tuntui, että kaikki oli niin kuin ennenkin. Godo luki sohvalla kirjojaan jatkuvasti tai pelasi yläkerrassa shakkia. Mies oli piillottanut sen romanttisen ja yllättävän puolensa muilta ja oli sama vanha tylsä itsensä.

Photobucket

Kaiken lisäksi Eiko oli huomannu olevansa raskaana, eikä se uutinen ollut juuri hetkauttanut hänen avopuolisoaan. Nanami ja Eiji sen sijaan olivat innolla alkaneet remontoida ja sisustaa tulevalla lapselle huonetta, mistä Eiko oli kyllä kiitollinen. Hän ei olisi millään jaksanut lähteä kiertelemään kauppoja etsien oikeanlaisia kehtoja ja muuta sellaista, vaan luotti täysin vanhempiensa makuasioihin siinä asiassa. Olivathan he kokeneita lasten suhteen.

****

Photobucket

Joskus Eiko mietti, mikä oli saanut hänet menemään kihloihin Godon kanssa, kun mies eli usein ihan omissa maailmoissaan. Godo saattoi olla suurimman osan viikosta ihan omissa maailmoissaan, mutta sitten aamuuisin Eiko heräsi siihen, kun miehen käsi silitteli hänen pyöristynyttä vatsaansa väsyneenä. Silloin hän muisti, miksi oli rakastunut Godoon.

****

****

Photobucket

Nanami odotti lapsenlapsensa syntymää, vaikka samalla häntä huoletti. Eiji oli jo vanha ja punapää sai usein iltaisin miettiä, mahtaisiko hänen miehensä elää vielä, kun lapsi syntyisi. Muutenkin Eiji oli koko ajan väsynyt, makoili enimmäkseen sängyssä lukemassa kirjaa tai ajattelemassa asioita. Nanami oli huolissaan.

****

****

Photobucket

Kesän ollessa lämpimimmillään saivat Eiko ja Godo perheenlisäystä. Lapsi oli syntynyt terveenä ja Eijikin sai nähdä pienen pojan kehdossaan. Eiko oli kaikin puolin tyytyväinen elämäänsä. Molemmat vanhemmat elivät vielä, asiakkaita kävi aina kun hän vain avasi liikkeensä ja ennenkaikkea Eiko oli palautunut raskaudestaan hyvin.

Photobucket

Eiko aikoi nauttia kesästä täysin siemauksin ja hän teki töitä vain parina päivänä viikossa. Olihan hän nyt pienen pojan äiti ja hän halusi oppia hoitamaan lastaan hyvin. Eiko oli yllättänyt itsenä siitä, miten hän oli muuttunut teinivuosiensa jälkeen. Kyllähän hän edelleen flirttaili muille miehille ja näin, mutta toisaalta hän rakasti kihlattuaan ja vielä enemmän lastaan. Hän ei ajatellut vain itseään koko ajan.

****

Photobucket

Töiden puolelta Eikon ystävällisyys asiakkaita kohtaan oli parantunut entisestään ja se toi hänelle vielä enemmän asiakkaita. Yksi heistä oli nuori, vaalea mies nimeltä Maki, joka oli sulattanut bruneten sydämen astumalla ovesta sisään. Mies oli täysin Godon vastakohta, ainakin ulkonäöltään ja Eikon teki mieli tutustua mieheen vähän paremmin.

Photobucket

Vaikka Maki näki kihlasormuksen Eikon sormessa, ei se estänyt miestä vastaamasta naisen flirttailulle ja nopeasti heidän kahden välille kehittyi pieni salasuhde.

****

****

Photobucket

Aloitettuaan salasuhteen Makin kanssa Eiko oli yhä epävarmempi tunteistaan Godoa kohtaan. varsinkin, kun häistä alettiin keskustella. Hääpäivä sovittiin ja vieraat olisi vain Eikon sisarukset, eikä enää siinä vaiheessa pystynyt estämään juhlia. Varsinkin, kun Godo näytti odottavan niitä niin innolla. Eiko ei halunnut loukata miestään.

Photobucket

Eiko piti koko seremonian ajan hymyä kasvoillaan, vaikka sisältä päin hänen olisi tehnyt mieli kirkua epävarmuudestaan. Hän vihasi sitä tunnetta. Hän ei pystynyt romuttamaan miehensä toiveita, mutta ei myöskään tiennyt, olisiko naimisiin meno ihan häntä varten. Nyt oli kuitenkin myöhäistä perua.

Photobucket

Sormukset vaihdettuaan Eiko tiesi, että oli myöhäistä katua. Hän hymyili koko ajan ja yritti sopeutua uuteen tilanteeseen. Todennäköisesti hänen ja Godon suhde ei kestäisi ikuisesti, jompikumpi heistä kyllästyisi toiseensa, mutta lapsensa takia Eiko oli valmis yrittämään elää vakavassa suhteessa Godon kanssa.

****

****

Photobucket

Eiko jätti vähäksi aikaa flirttailut muiden miesten kanssa unholaan ja keskittyi perhe elämään. Hänen poikansa Teruya tarvitsi äitiään ja Eiko rakasti nähdä hymyn poikansa kasvoilla. Tämä muistutti häntä niin kovasti.

Photobucket

Leikittäessään Teruyaa Eiko tajusi, kuinka paljon hän oli muuttunut. Ennen hän ei ollut välittänyt pätkän vertaa muista, mutta nyt hän ajatteli asioita paljon pidemmälle sekä muiden tunteita, mikä yllätti Eikon aika kovasti. Eniten ystävistään ja perheestään Eiko halusi tehdä poikansa onnelliseksi. Teruya tulisi menemään joka asialle etusijalle, tosin sitä ei tiennyt, tulisiko Eiko olemaan toista kertaa raskaana ja saisiko Teruya siskon tai veljen.

****

Photobucket

Eiko teki töitä Teruyan päiväunien aikaa ja iltaisin, jolloin Godo oli jo tullut töistä kotiin. Silti koko työaikansa ajan Eiko mietti poikaansa koko ajan ja yritti samalla kommunikoida asiakkaittensa kanssa.

****

Photobucket

Ulkona Nanami yritti onkia pienestä pihalammesta kaloja, mutta onkeen tarttui ainakin toistaiseksi vain vanhoja saappaita. Punapää ei voinut olla ihmettelemättä, kuka kumma oli käynyt viskomassa heidän lampeensa kymmeniä vanhoja saappaita.

****

****

Photobucket

Photobucket

Vuosi meni nopeasti ja Eiko katsoi haikein silmin, kuinka hänen poikansa kehittyi koko ajan. Teruya viihtyi paljon ulkona ja olikin kinuamassa koko ajan päästä ulos keikkumaan laamalla, jonka Eiji oli hankkinut.

Photobucket

Muista leluista poika ei niinkään välittänyt, vain laamasta. Sisällä Teruya tykkäsi piirrellä ja koko ajan saikin olla vahtimassa, ettei pojan ulottuville jäänyt kyniä, että tämä olisi päässyt tuhertamaan seinille piirroksiaan.

Photobucket

Avioliiton kannalta meni myös hyvin. Eikolla ja Godolla oli harvoin riitoja ja silloinkin Eiko voitti ne. Godo ei jaksanut tai halunnut riidellä, ja siksi luovutti usein niissä asioissa vaimolleen. Viimeaikoina Godo oli kuitenkin ollut salamyhkäinen ja Eiko halusi palavasti tietää, mistä oli kyse.

****

Photobucket

Godon tullessa töistä pääsi Eiko omien töittensä pariin. Teruya pääsi isänsä opastuksella harjoittelemaan kävelyä pihalla ja pari kertaa Eiko kävi katsomassa ikkunasta poikansa edistymistä. Hän rakasti nähdä poikansa edistymistä ja kasvamista, vaikka se samalla sai hänet haikeaksi.

****

Photobucket

Eiko oli yllättynyt, kun Godo kertoi työaikansa muuttuneen. Mies oli saanut ylennyksen ja lähti illalla yhdeksältä työpaikalleen. Miehensä poissa ollessa Eiko kutsui pitkästä aikaa Makin kylään. Kaksikko oli pitänyt yhteyttä sähköpostitse, mutta tapaamiset olivat olleet vähäisiä. Vaaleassa miehessä oli jotain, mikä kiinnosti Eikoa.

****

****

Photobucket

Kovin usein Eiko ei uskaltanut Makia tavata, sillä hänen vanhempansa saattaisivat epäillä jotain. Viime tapaamisella Eiko oli kuitenkin hairahtanut pahemman kerran kuin aikaisemmin muiden miesten kanssa ja näköjään se oli myös kostautunut hänelle. Aamuiset pahoinvuonnit olivat saaneet bruneten epäillykset heräämään, eikä hän pitänyt niistä.

Photobucket

Kauaan Eiko ei kuitenkaan ehtinyt murehtia ongelmaansa, kun Godo tuli ja ilmoitti heidän lähtevän viikonloppu matkalle. Kun Godo meni pakkamaan laukkuja, halusi Eiko hyvästellä poikansa kunnolla. Eihän hän olisi kuin pari päivää poissa, mutta sekin tuntui pahalta.

Photobucket

Taksi tuli hakemaan Eikoa ja Godoa lentokentälle kahdeksalta. Molemmat odottivat matkaa innoissaan, koska kumpikaan heistä ei ollut matkustellut aikaisemmin.

Photobucket

****

****

Photobucket

Hotellin edustalla Eiko jäi hämmästelemään sen ulkonäköä. Hän oli jostain syystä odottanut jotain vaatimattomampaa, mutta Godo oli jälleen yllättänyt hänet.

****

Photobucket

Eiko ilahtui huomatessaan, että hotellilla oli hieroja. Vaihdettuaan matka vaateista toisiin, brunette kiiruhti hierojan luokse ja pyysi tätä opettamaan hänelle yhtä suosittua hierontatekniikkaa.

Photobucket

Mies suostui opettamaan Eikolle akupainantahierontaa ja samalla brunette sai olla itse hierottavana.

****

Photobucket

Opittuaan uuden hierontatavan Eiko kiiruhti altaalla istuskelevan miehensä luokse ja kiitti tätä upeasta yllätyksestä pitkästä aikaa. Godo osasi yhä yllättää vaimonsa ja molemmat lupasivat toisilleen nauttia matkasta. Eiko lupasi samalla mielessään, ettei ajattelisi muita miehiä kuin Godoa.

****

Photobucket

Nautittuaan pienen välipalan hotellilla ja lähtivät sitten yhdessä kiertelemään pientä kylää. He pysähtyivät jollain torin tapaisella ja Godo halusi mennä haravoimaan ja rentouttamaan mielensä. Eiko katseli sillä välin vaatteita, mutta päätti kuitenkin säästää rahaa.

Photobucket

Godo siirtyi meditoimaan ja odottaessaan miestään Eiko päätti mennä maistamaan paikkallista herkkua.

****

Photobucket

Sen päivän viimeinen etappi oli kuumat lähteet, missä molemmat halusivat käydä rentoutumassa.

****

Photobucket

Palattuaan hotellille Eiko siirtyi suihkuun ja samalla Godo tilasi heidän huoneeseensa herkullisen näköisen aterian. Eikon tultua suihkusta kaksikko siirtyi pöydän ääreen syömään ja kohottivat samalla maljan matkalleen.

Photobucket

Ruuan syötyään he halusivat nauttia omasta rauhastaan pitkästä aikaa. Kotona kun se oli usein melkein mahdotonta tai ainakin ajan piti olla täydellinen ylimääräisiltä korvilta.

****

****

Photobucket

Aamulla kuitenkin Eiko pelästyi, kun hän joutui juoksemaan aamiaisen jälkeen oksentamaan. Godon kysyessä syytä pahoinvoinnille Eiko valehteli syöneensä jotain epäsopivaa. Ja Godo uskoi sen täysin.

****

Photobucket

Selvittyään vessasta Eiko ja Godo menivät hotellin edessä seisoskelevan retkioppaan luokse ja ostivat veneretken. Ilma oli viilentynyt eilisestä ja molemmat olivat pukeutuneet hieman lämpimämmin.

Photobucket

Retki oli muuten onnistunut, mutta Godo oli saanut riesakseen ampiaisparven. Mies juoksenteli ympäri pihaa ja Eiko uskoi hetken ajan tämän yrittävän vain nolata heidät molemmat muiden edessä.

Photobucket

Mutta katsottuaan tarkemmin Godon ilmettä, Eiko tajusi miehensä juoksevan ihan oikeasti paniikissa ampiaisia karkuun.

****

****

Photobucket

Kuten tavallisesti, kaikki hyvä loppuu ajallaan ja niin loppui viikonlopun matkakin. Taksi tuli hakemaan seuraavana päivänä Godoa ja Eikoa puolenpäivänaikaan hotellilta ja vei heidät lentokentälle kohti kotia.

****

****

****

****

Eikon raskaudesta piti olla kyllä enemmän kuvia, mutta ne katosivat :( Kuitenkin, tällainen osa tällä kertaa