Photobucket

Nonnih, uusi osa taas vaihteeksi. Tuli tossa maaliskuussa sairastettua aika paljon. Ensin tuli hiihtolomalla flunssa, joka kesti pari viikkoa ja eihän siin äsitten ehtinyt teveenä olla ku jotain puoltoista viikkoa, kun taas tuli flunssa. Se oli kyllä aika voimaksa stressin purkautuminen, mutta kuitenkin... Hah, stressasin tautointia :D Se flunssa on kestänyt jo yli viikon ja on vieläkin. Tosin nyt siihen saattoi vaikuttaa myös se, että minä fiksuna tyttönä olin lauantaina ulkona joku puol tuntia ilman sukkia ja housuissa, joidenka lahkeet olin käärinyt polviin asti. Ei kyl tullu pohkeisiin kylmä... Oli toki kengät jalassa ja takki päällä, mutta niin ...  :D Ei tässä ole sitten hirveästi jaksanut/ehtinyt kirjoitella tai pelata mtn. Mutta nyt olen kuitenkin saanut tämän osan kirjoitettua ja julkaistua tämän teidän luettavaksenne :D

****

****

****

Photobucket

Eiji alkoi tuntea itsensä vanhaksi ja väsyneeksi. Hän oli nähnyt jo parhaat päivänsä aikoja sitten. Nyt hän makoili päivä toisensa perään sängyllään muistellen menneitä ja unohtaen äskeittäin tapahtuneet asiat. Vanhuus ei tullut koskaan yksin, se oli tullut huomattua. Huononevan muistinsa lisäksi Eijillä oli koko ajan kipuja, erityisesti jaloissaan, eikä hän siksi jaksanut enää hirveästi liikkua mihinkään.

Photobucket

Godolla oli taas se kausi meneillään, kun työ on perhettä tärkeämpi. Mies linnoittautuikin töistä saamiensa laitteiden äärelle moneksi tunniksi, kävi vain töissä ja syömässä. Eikolle Godon käyttäytyminen aiheutti harmaita hiuksia tai ainakin niin hän väitti.

Photobucket

Nanami jaksoi vieläkin touhuta Teruyan kanssa, vaikka kumartelu tekikin pahaa naisen selälle. Eiko ei raskaana ollessaan jaksanut viettää hirveästi aikaa poikansa kanssa, joten tutuimmat kasvot pojalle oli isoäidin ja Servottaren.

Photobucket

Eikon maha oli kasvanut isoksi kuin rantapallo ja eikä brunette säästynyt tälläkään kertaa selkäkivuiltaan. Naisen mielessä kummitteli myös ajatus siitä, että lapsi olisikin Makin eikä Goron. Synnytys pelotti koko ajan yhä enemmän, mitä lähemmäksi se lähestyi. Eiko kävi jo mielessään eri tapoja kertoa totuus miehelleen, mutta sitä myöten myös avioliitto voisi olla loppu.

****

****

Photobucket

Eräänä iltana Nanamin mennessä nukkumaan ja Eijin noustessa vaivalloisesti portaita ylös syömään, alkoi miehen korvissa kuulua musiikkia. Mustakaapuinen heppu ilmestyi Eijin eteen ja mies tajusi samassa, että hänen aikansa oli poistua siitä perheestä.

****

****

Photobucket

Montaakaan päivää Eijin kuolemasta ei ehtinyt kulua, kun Eikon maha asukki päätti syntyä.

****

Photobucket

Lapsi oli tälläkin kertaa poika, nimeksi tuli Tamaki, peri ruskeat hiukset ja vaalean iho. Ihonvärin Eiko olisi vielä jotenkuten voinut selittää miehelleen, sillä olihan Eikon isovanhemmat olleet melko vaaleaihoisia molemmat.

Photobucket 

Mutta pojan silmät paljastivat Eikon syrjähypyn. Vastaavia vihreitä silmiä ei ollut kenelläkään suvun jäsenellä, eikä Godo voinut keksiä muutakaan selitystä lapsen silmienvärille kuin että Eiko oli pettänyt häntä.

****

****

Photobucket

Syttyi riita, mitä Eiko oli osannut odottaa. Godo ei voinut käsittää vaimonsa syrjähyppyä ja Eiko puolestaan syytti syrjähypystään Godon välinpitämätöntä asennetta perhettä kohtaan. Kyllähän Eiko tiesi omassa pienessä päässään tehneensä väärin, mutta hänen oli pakko syyllistää vähän Godoakin asiasta. Jos mies olisi ollut edes vähänkin kiinnostuneempi perheestään, koko asiaa ei olisi tapahtunut.

****

Photobucket

Riidalle ei tietystikään saatu sopua, muttei Godo muuttanut poiskaan talosta. Teruya oli ainoa syy, miksi Godo ja Eiko pysyivät yhä aviossa eivätkä eronneet ja muuttaneet erilleen. He halusivat lapselleen molemmat vanhemmat ja naapureiden edessä he näyttelivät onnellista perhettä, mitä he eivät kuitenkaan olleet sillä hetkellä.

****

****

Photobucket

Vuodet kuluivat ja Teruya aloitti koulun. Pojan huone sisustettiin alimpaan kerrokseen ja niin Nanami sai alkaa heräillä aikaisin aamulla, kun Teruya ravasi ympäri taloa tohkeissaan. Koko perhe oli hämmästynyt, miten pojasta oli tullut aamuvirkku ja muutenkin niin energinen tapaus. Häntä oli todella vaikea pitää aloillaan.

Photobucket

Servotar hoiti aamuisin puutarhaa ja Nanami ei jaksanut nousta vielä kuudenkaan aikoihin sängystään ylös, joten Teruyalle opetettiin leikkiuunin käyttöä, jotta pojalla menisi oman aamiaisleivoksensa tekemiseen aikaa ja antaisi samalla muun perheen nukkua rauhassa vielä viimeiset minuutit.

Photobucket

Sotkuahan siitäkin syntyi, mutta ainakin Teruya näytti tyytyväiseltä ja söi tyytyväisenä mustunutta muffinsiaan. Eihän muffinsi mikään terveellinen aamupala ollut ja kyllä Nanami tai Sevotar pakotti pojan syömään vielä jotain terveellistä ennen kouluun menoa, jos sattuivat olemaan hereillä tai paikalla siinä vaiheessa.

****

****

Photobucket

Servotar vaikutti todella paljon Teruyan elämään ja valintoihin. Robotin ansiosta poika löysi itselleen lempiharrastuksen musiikista. Tanssin avulla Teruya sai päivänsä kulumaan nopeasti, se kulutti energiaa ja poika pystyi myös hetkeksi unohtamaan muun maailman.

****

Photobucket

Löydettyään musiikista ja tanssista itselleen mieluisan harrastuksen päätti Teruya kokeilla eri tanssityylejä. Balettitanko sattui sopivasti löytyä kotoa, joten poika päätti kokeilla melko vaativaa lajia. Pian muu perhe löysikin pojan joka ilta harjoittelemassa balettia yläkerrassa.

****

****

Photobucket

Godo oli aluksi huolissaan poikansa koulun käynnistä, sillä hän ei nähnyt kovinkaan usein Teruyan tekevän läksyjään. Huoli osottautui kuitenkin turhaksi, kun poika toi leveästi hymyillen paperi lapun kotiin, missä komeili kymppejä.

****

Photobucket

Myös ikivanha ennustajaeukko toi toista kertaa taikalampun perheen käytettäväksi. Nanami kantoi lampun kellarikerrokseen ja päätti, ettei kukaan saisi käyttää sitä kuin vasta silloin, kun siihen on tarvis.

****

****

Photobucket

”Nukkumaan meno aika…”, Eiko sanoi rauhallisella äänellä laskiessaan Tamakin tämän kehtoon.

Photobucket

Poika katsoi äitiään vihreillä silmillään eikä olisi millään malttanut alkaa nukkumaan. Hetken aikaa Eiko sai rauhoitella poikaansa, kunnes sai tämän viimeinkin nukahtamaan. Tamaki oli hieman haastavampi tapaus kuin Teruya.

Photobucket

Teruya ei ollut vieläkään luopunut tanssimisesta, vaikka Godo olikin yrittänyt saada poikaansa kiinnostunumaan muistakin asioista, kuten tieteestä. Hän halusi Teruyan menestyvän ja saavuttavan jotain suurta ja merkityksellistä. Eiko puolestaan antoi pojan harrastaa mitä lystää, ei hän jaksanut siihen puuttua.

****

Photobucket

Arki Amorien talossa alkoi muutenkin näyttää valoisammalta, kun Eiko ja Godo olivat saaneet hieman selvitettyä välejään ja sovittua asioita. He pysyivät yhä yhdessä Teruyan takia, mutta myös tunteiden lämpiämisellä oli osansa.

Photobucket

Eiko oli kunnostautunut hieman ja lopettanut muiden miesten tapailun, mikä oli tehnyt pienen vaikutuksen Godoon. Eihän mies voinut vielä kokonaan luottaa siihen, etteikö Eiko voisi vielä joku ilta juosta jonkun toisen miehen luokse. Edes Makiin Eiko ei ollut pitänyt mitään yhteyttä ja tuskin tulisi pitämäänkään. Hän ei tarvinnut lisää ongelmia.

Photobucket

Godon oli kuitenkin vaikea päästä eroon vanhoista tavoistaan ,eikä hän ollut viettänyt niin paljon aikaa poikansa kanssa kuin olisi pitänyt. Eiko jaksoi asiasta muistuttaa, vaikkei hänkään aina muistanut esikoistaan. Tamaki vei niin paljon hänen huomiotaan.

****

****

Photobucket

Teruya oli tottunut siihen, ettei hän viettänyt hirveästi aikaa vanhempiensa kanssa, mutta joskus poikaa harmitti kuunella koulukavereitten keskusteluja yhteisistä perheillallisista. Eivät Eiko ja Godo syöneet ikinä poikansa kanssa yhtä aikaa, he olivat liian keskittyneitä omiin töihinsä.

Photobucket

Jopa Tamaki olisi jäänyt vähälle huomiolle ilman Servotarta, joka sai juosta paikasta toiseen. Robotti huolehti eniten lapsista, sillä Nanami alkoi olla liian vanha juoksemaan näiden perässä, eikä Eikosta ja Godosta ollut vanhemmiksi vieläkään.

Photobucket

Robotti ei voinut kuin ihmetelle Eikon ja Godon suhdesotkua. Välillä he olivat kuin vasta rakastuneita, eivät nähneet muita kuin toisensa ja välillä taas he vihasivat toisiaan koko sydämmestä, linnoittautuen sitten töittensä pariin.

****

Photobucket

Godo oli monesti meinannut pakata laukut ja häipyä talosta, mutta aina se oli jäänyt tekemättä. Jossain syvällä sisimmässään hän raksti yhä Eikoa ja elätteli toivoa sovusta. Eikokin rakasti yhä Godoa, eikä hänkään tahtonut erota miehestä.

Photobucket

Ainoa ongelma oli vain Tamakin. Piikki heidän suhteessaan. Poika oli joka päivä muistuttamassa Eikon syrjähypystä ja sitä oli vielä vaikea antaa anteeksi.

****

Photobucket

Välillä riita syttyi siitä, kun Godo muisteli menneitä ja Eikoa kyllästytti kuunella jatkuvasti virheestään. Hän ei ole koskaan ollut hyvä myöntämään omia virheitään ja Godo tykkäsi muistella niitä liiankin paljon.

****

****

Photobucket

Riidat saivat kuitenkin väistyä syrjään, kun oli Nanamin aika mennä miehensä perään tuonpuoleiseen hulazombien saattelemana.

****

****

Photobucket

Suru auttoi ihmeellisellä tavalla Eikoa ja Godoa tekemään sovinnon ja hautaamaan menneisyyden virheet unholaan. Paljon luottamusta se vaatisi, että suhteen saisi entiseen kuntoon, mutta molemmat olivat tarmokkaita yrittämään. He halusivat olla taas ihan kunnon perhe.

Photobucket

Vaikka mummon kuolema surettikin Teruyaa, oli poika iloinen suuresta perinnöstään ja vanhempiensa sovusta, minkä saattoi hyvin huomata talon ilmapiiristä.

****

****

Photobucket

Vaikka sopu saatinkiin taloon, se ei estänyt Eikon entisiä heiloja soittelemasta iltaisin. Godo sai ties kuinka monta kertaa lyödä luuri korvaan, kun hänen snaojaan ei uskottu.

”Ei, Eiko ei ole juuri nyt tavoitettavissa”.

Photobucket

Naista itseään ei niinkään häirinnyt jatkuvat puhelinsoitot. Olihan se mukava, kun häntä pyydettiin ulos syömään, mutta joka kerta kysyjä sai kieltävän vastausken.

Photobucket

Godon tietysti piti välillä valittaa asiasta vaimolleen, jota ei aina kiinnostanut kuunnella samaa saarnaa. Olisihan se kyllä mukava tietää, miten Eikon heilat olivat saaneet perheen numeron, vaikka hän jakoi työnumeronsa kaikille.

****

****

Photobucket

Eräänä iltana Eiko oli tutkailemassa peilin edessä ryppyjään, kun Godo tuli huoneeseen päätään pudistellen. Teruya oli vieläkin harjoittelemassa balettia tangon luona, eikä Godo vieläkään täysin ymmärtänyt poikansa kiinnostusta moista lajia kohtaan.

Photobucket

Nähdessään miehensä kävelevän sängyn luo keskeytti Eiko peilailunsa ja pysäytti Godon matkan. Monta kertaa oli tullut pyydettyä anteeksi, mutta Eiko päätti vielä kerran pyytää oikein kauniisti anteeksi mieheltään parin vuoden takaista hairahdusta.

Photobucket

Jos ruusut toimivat naisiin, niin mikseivät myös miehiin. Ainakin Godo tykkäsi vaimonsa eleestä.

****

****

****

Valmiiiiis! Suhdesotkuja, ärsyttäviä sellaisia :D Älkää kuitenkaan olettako, että noitten kahden suhde olisi jatkossa ruusuilla tanssimista, ehei. Odottakaa seuraavia osia :D