Photobucket

Uusi osa, näinkin pian. Sain viikonloppuna kuvattua tämän osan ja kirjoituskin sujui paremmin jo :D Tämä osa onkin taas vähän lyhyempi, mutta lopussa on ihana perijä-äänestys. Joten lukemaan ->

****

****

****

Photobucket

Yliopistolla Teruya sai huomata, että hyviin numeroihin piti tehdä tuplasti enemmän töitä, kuin mitä lukiossa tarvitsi. Aika ei tuntunut aina riittävän tenttikirjojen lukemiseen ja lopputöiden tekemiseen. Varsinkin kun asuntolassa oli vaikeampi keskittyä, kun jotkut opiskelijat huudattivat musiikkia täysillä ja viettivät muutenkin melko äänekästä elämää.

Photobucket

Päästyään kuitenkin opiskelun rytmiin hän löysi enemmän vapaa-aikaa tavatakseen uusia ihmisiä. Toinen opiskelija, Hatomi, sai Teruyan kiinnostuksen nousemaan ja tunne oli molemminpuolinen. Vaikka Hatomin kanssa oli mukava viettää aikaa, ei Teruya antanut sen liikaa häiritä opiskelujaan ja harrastuksiaan.

Photobucket

Suhde toimi kaksikon välillä, koska he eivät asuneet saman katon alla. He näkivät tarpeeksi usein, muttei kuitenkaan liian. Hatomi piti myös opiskeluaan tärkeänä, joten he molemmat pystyivät ymmärtämään toisiaan.

****

Photobucket

Tanssi harrastustaan Teruyan oli vaikea harjoitta asuntolalla, koska hänen huoneensa oli liian pieni ja muut asuntola toverit olisivat tehneet hänen elämästään vaikeamman, jos hän olisi alkanut tanssia muiden edessä. Niinpä nuorukaiselle jäi enemmän aikaa tähyillä kaukoputkella avaruuden elämää. Edellisestä reissusta tähtien luona oli aikaa ja Teruyan teki mieli kokea sen uudestaan.

****

****

Photobucket

Lähes joka ilta hän tuijotteli tähtiä, oli sää mikä tahansa. Toki korvat ja sormet meinasivat paleltua lumen sataessa, mutta se ei häirinnyt Teruyaa.

Photobucket

Näköjään joku oli kuullut Teruyan toiveen toisesta reissusta, sillä nuorukainen tultiin kaappaamaan asuntolan pihasta.

****

****

Photobucket

Teruya palautettiin takaisin juuri sopivasti ennen loppukoetta. Nuorukainen ei ollut ehtinyt valmistautumaan siihen yhtä hyvin kuin aikaisemmin, mutta asteli kokeeseen kuitenkin luottavaisin mielin. Ei yksi heikosti mennyt koe haitannut häntä.

****

****

****

Photobucket

Tsukimurassa Tamaki jutteli uudelle postitytölle Asakolle. Punapää näytti aluksi hieman tympääntyneeltä kuunnellessaan pojan puheita. Oikeastaan Tamaki ei ollut kenenkään tytön suosiossa.

Photobucket

Poika ei kuitenkaan luovuttanut Asakon suhteen. Hän oli päättänyt saada punapään kiinnostumaan ja alkoi edistyä sen suhteen ihan hyvin. Joka aamu Tamaki oli odottamassa Asakoa, kun tämä toisi päivän lehden Amoreille. Joka kerta poika alkoi jutella tytölle kaikenlaista.

Photobucket

Luottaen flirttailu taitoihinsa Tamaki alkoi itsevarmasti kehua Asakoa ja tyttö alkoi hieman jopa lämmetä pojalle. Hän hymyili pienesti ja punasteli, kun Tamaki kehui häntä.

****

Photobucket

Godo vietti vapaapäivänsä lekotellen aurinkotuolilla. Servotar hoiti sisällä Tomoyaa ja Eiko teki töitä. Godo osallistui kyllä enemmän Tomoyan hoitamiseen, muttei kuitenkaan tarpeeksi, jos Servottarelta kysyttiin.

****

****

Photobucket

Tamaki halusi saada kunnioitusta urheilun osalta ja alkoi treenata joka ilta ahkerasti. Hän halusi saada stipendin kuntoilusta, kuten Teruyakin oli saanut. Tamaki myös uskoi, että hän saisi nopeammin kohotettua kuntoaan nyrkkeilysäkin avulla, kuin balettitangolla.

Photobucket

Servotar puolestaan päätyi opettamaan Tomoyalle tarvittavia taitoja, kun Eiko oli liian väsynyt töittensä jälkeen ja Godo väitti olevansa liian kiireinen, vaikka miehellä olikin ollut koko päivä vapaata. Ehkä hän oli jättänyt työnsä illaksi, mutta Servotarta ärsytti silti.

Photobucket

Myös Eikon ja Godon välit olivat jälleen viilentyneet, mikä oli Servottaresta todella typerää. Kaksi aikuista ihmistä eivät osanneet päättää, olivatko he yhdessä vai eivät. Moinen ei ollut hyväksi lapsille, mutta eiväthän he sitä tajunneet. Eiko ja Godo käyttäytyivät lapsellisesti, Servotar uskoi, että jopa heidän lapsensa osaisivat toimia paremmin kuin he.

****

Photobucket

Tomoya oli kuitenkin ainakin toistaiseksi tietämätön vanhempiensa kahnauksesta ja nautti taapero vuosistaan. Tyttö oli iloinen, kuten Teruyakin oli ollut, mutta myös paljon energisempi ja vaativampi. Tyttö liikkui mielellään paljon, eikä häntä meinannut saada pidettyä paikoillaan.

****

****

Photobucket

Vuosien kuluessa Tomoya kasvoi ja aloitti koulun. Hän oli hyvin paljon samanlainen kuin Teruyakin, heräsi aina kukonlaulun aikaa ja toimi myös muiden herätyskellona. Eiko ja Godo antoivat tytölle kaiken, mitä tämä tarvitsi ja halusi, mutta Servotar huolehti siitä, ettei Tomoya ylpistynyt liikaa. Siitä ei ollut vaaraa, sillä Tomoya oli halukas oppimaan uusia asioita, kuten Teruyakin. He olivatkin hyvin samanlaisia luonteiltaan.

****

Photobucket

Tomoyan kasvaessa olivat myös ongelmat kasvaneet Godon ja Eikon välillä. Kommunikointi ei toiminut kaksikon välillä ja se sai myös Godon ympärille liikakiloja. Mies kävi välillä iltaisin baarissa juomassa muutaman lasillisen, kun hän ei enää kestänyt Eikon seuraa.

Photobucket

Baari illat virkistivät hänen mieltänsä hieman, kun sai tuulettaa ajatuksiaan. Kotona se oli mahdotonta.

Photobucket

Godo eksyi myös erilaisten ihmisten seuraa, jutellen ja heittäen välillä pientä flirttiä kehiin. Välillä mies harkitsi syrjähyppyä, sillä olihan Eiko pettänyt häntä yli kymmenen kertaa. Mutta Godo ei aikonut ihan heti alentua moiseen.

Photobucket

Vaikka mieli tekikin välillä.

****

****

Photobucket

Eiko todellakin antoi Tomoyalle kaiken, mitä tyttö ikinä halusikaan. Pari edellistä päivää hän oli puhunut mamsterista, joten Eiko päätti hankkia silmäterälleen sellaisen.

Photobucket

Godon työtunnit vähenivät ja mies alkoi käyttää vapaa-aikaansa kirjan kirjoittamiseen. Hän oli hieman yliarvioinut taitojaan ja mielikuvitustaan, sillä kirjoittaminen ei luonnistunutkaan niin helposti kuin hän oli luullut.

Photobucket

Tomoya halusi myös menestyä hyvin koulussa, eikä seiskan numerot kelvanneet tytölle. Hän halusi yltää samalle tasolle kuin Teruya, vaikkei Tomoya edes kunnolla tuntenut häntä.

Photobucket

Tamaki alkoi huolehtia itsestään yhä enemmän ja enemmän, joten hän alkoi tehdä itselleen illallista, jos Servottarella ei riittänyt aikaa siihen. Poika huolehti myös siitä, että Tomoya sai ruoaksi jotain muutakin kuin keksejä, kun Eiko ja Godo söivät milloin sattuivat. Servotar kyllä teki päivällä tytölle ruuan valmiiksi jääkaappiin.

****

Photobucket

Servotar alkoi opiskella parisuhdeneuvontaa, jotta tulevaisuudessa vältyttäisiin samanlaisilta tapauksilta kuin Eiko ja Godo. Opiskelusta ei meinannut tosin tulla mitään, kun Eiko tuli sohvalle makoilemaan ja valittamaan elämäänsä. Hän oli niin kyllästynyt kaikkeen ja kaikenlisäksi hän oli vanhenemassa.

****

****

Photobucket

Vanheneminen tapahtui nopeammin kuin Eiko oli osannut uskoa. Hän tosin sai lohduttautua sillä, että Godo harmaantui nopeammin kuin Eiko, joka sukunsa lailla ei harmaantunut kovinkaan nopeasti. Enemmän ryppyjä Eiko kuitenkin sai kuin Godo.

****

Photobucket

Tomoya alkoi myös harrastaa tanssia, vaikkei se ollut hänelle yhtä tärkeä kuin Teruyalle. Mutta hän oli kuitenkin innokas kokeilemaan kaikkea ja tanssin avulla Servotar sai tytönhetkeksi pois jaloistaan.

Photobucket

Servotar vietti pienet vapaa-ajan hetkensä lasten kanssa katsoen urheilua. Tamaki ja Tomoya kannattivat eri joukkueita, joten robotista oli huvittavaa kuunnella kaksikon leikkimielistä väittelyä. Telkkarista kantautuvat äänet ja lasten kannustukset peittivät myös hyvin alleen keittiöstä kantautuvat riitelyn äänet.

****

Photobucket

Servotar oli pelännyt vähän, ettei Tomoya pitäisi Tamakista ja alkaisi kiusata tätä. Robotin onneksi kaksikko tuli hyvin toimeen. Godo tosin ei pitänyt heidän läheisistä väleistä, mutta se ei estänyt lapsia viettämästä aikaa keskenään.

 Photobucket

Tamakin avulla Servotar sai hoitaa rauhassa askareitaan, kun Tomoya ei ollut koko ajan jaloissa kyselemässä kaikkea. Poika tosin oli myös alkanut harkita yliopistoon lähtöä Teruyan perään.

****

Photobucket

Tomoya tuli tosin estämään isoveljensä ennen aikaiset lähdöt. Tyttö ei halunnut jäädä vanhusten kanssa kotiin, kun Servottarella oli niin paljon töitä tehtävänä, ettei tällä riittäisi hänelle tarpeeksi aikaa. Niinpä Tamaki jäi vielä muutamaksi vuodeksi kotiin, kunnes Tomoya kasvaisi hieman vanhemmaksi.

Photobucket

Tamaki ihmetteli hieman, miksei Tomoya viihtynyt ikäistensä seurassa. Olihan tällä muutama hyvä kaveri, mutta Tomoya ei jaksanut olla heidän kanssaan hirveästi. Tyttö oli fiksu, kuten Teruya, joten hänestä muut ikäisensä lapset olivat välillä liian lapsellisia Tomoyan makuun.

****

Photobucket

Saatuaan päänsä täyteen harmaita hiuksia päätti Godo jäädä viimein kauan odotetulle eläkkeelle. Nyt hänellä olisi kokonaisia päiviä aikaa saada kirjoitettua kirjansa loppuun, joka ei ollut edennyt kovinkaan hyvin.

****

****

Photobucket

Tomoya kasvoi ja tyttö oli saanut jo toisen mamsterin, joka oli samanlainen kuin edellinen. Tomoya uskoi vakaasti, että elukka oli riivattu, sillä se ei pysynyt hetkeäkään hiljaa ja söi ihan liikaa. Tyttö oli hieman yksinäinen ollessaan kotona, sillä Tamaki oli lähtenyt yliopistoon.

Photobucket

Godo ja Eiko viettivät päivänsä yleensä telkkaria katsoen, eikä Tomoya voinut uskoa, miten nämä jaksoivat vain istua paikoillaan. Ainakaan he eivät riidellet enää niin kovasti, kun Tamaki oli lähtenyt yliopistoon.

****

Photobucket

Tamakin lähdettyä Tomoya oli päässyt porukkaan, joka tykkäsi viettää aikaa öisin kaupungilla. Se tietysti aiheutti myös sen, että poliisit saivat usein juosta heidän perässään.

Photobucket Photobucket

Valitettavasti Tomoya ystävineen olivat jääneet kiinni ja heidät vietiin koteihinsa poliisiautoilla. Tyttö käveli hartia kyyryssä peläten, mitä vanhemmat sanoisivat karkuretkistä.

Photobucket

Hyvällä tuurilla Eiko ja Godo olisivat nukkumassa ja vain Servotar olisi hereillä talossa. Robotti ei varmasti saarnaisi Tomoyalle kovin pahasti. Tai sitten vanhemmat eivät välittäisi tyttärensä yöretkistä. Niin Tomoya ainakin toivoi, kun hän käveli poliisinaisen perässä kotiovelleen.

Photobucket

Godolle, joka sattui olemaan hereillä, oli syvä järkytys, kun hänen silmäteränsä oli puolenyön jälkeen ulkona kaupungilla. Hän saarnasi pitkään ulkona Tomoyalle siitä asiasta ja tyttö yritti pari kertaa käyttää koiranpentu ilmettä isäänsä, tuloksetta. Godo ei voinut uskoa hänen lapsensa tekevän moista, Tamakin hän olisi kyllä ymmärtänyt, mutta ei Tomoyaa.

****

****

Photobucket

Seuraavina päivinä Tomoyaa pidettiin tiukasti silmällä, eikä häntä päästettyä mihinkään pimeän laskeuduttua. Tyttö soittikin useasti päivässä veljilleen yliopistoon ja yritti saada Teruyaan muodostettua parempaa suhdetta.

Photobucket

Eiko oli kauhukseen saanut kuulla esikoisensa matkustaneen monta kertaa avaruuteen opiskeluaikana ja hän yritti etsiä kaikenlaista tietoa avaruusmatkojen seurauksista. Servottaren teki mieli huomauttaa naiselle, että hän luki kyllä alieneista kertovia kirjoja, mutta niissä olevat jutut olivat täysin fiktiota. Ne olivat vain kirjoittajien mielikuvia. Robotti päätti kuitenkin jättää mainitsematta asiasta, Eiko tuskin ymmärtäisi.

****

****

****

Tällainen osa tällä kertaan. Sitten lapsukaiset, joista joku pääsee perijäksi :)

Photobucket

Teruya Amori on luonteeltaan hyvin siisti ja toimelias. Hän on myös meneväinen ja kiltti lähimmäisilleen, mutta ottaa asiat joskus turhan vakavasti. Harrastaa tanssia, viihtyy muiden seurassa, mutta pitää myös opiskelusta ja tieteestä. Hän haluaisi päästä joskus tiede uran huipulle. Seurustelee Hatomin kanssa.

Photobucket

Tamaki Amori on aika sotkuinen, mutta myös menevä ja toimelias. Hän vääntää asiat joskus vitsiksi, eikä ole aina tosissaan, mutta marisee myös joskus turhista. Tamaki pitää urheilusta ja haluaa joskus päästä urheilulegendaksi, jotta häntä arvostettaisiin enemmän. Tamaki on suhteessa Asakon kanssa.

Photobucket

Tomoya Amori on lapsista nuorin. Tyttö on luonteeltaan samanlainen kuin Teruya, siisti, menevä ja toimelias, sekä kiltti lähimmäisilleen. Hän osaa ottaa asiat vakavasti, joskus turhankin. Tomoya nauttii elämästään ja haluaa välillä kokeilla rajoja. Hän on innokas oppimaan uusia asioita ja pärjäämään ilman vanhempiensa holhousta. Tomoya haluaa päästä poliisiksi ja kohota uran huipulle.

Sitten ääniä tulemaan. Sanoisinko, että viikon verran ainakin olisi äänestys aikaa... :)