Photobucket

Kun helvetti on päässyt valloilleen, pää saanut kärsiä kovasta käsittelystä ja lenkilläkin käyty, niin kaiken tuon jälkeen on hyvä hetki julkaista uusi osa. Verrattuna pariin edelliseen osaan tämä ei ole kovinkaan hääppöinen... Mutta toivottavasti kuitenkin kelpaa :)

****

****

****

Photobucket

Izumi ei tiennyt, missä vaiheessa se kaikki oli tapahtunut. Yuri oli raskaana ja maha olikin ihan mukavan kokoinen jo. Heillä ei ollut tilaa, saatika tarpeeksi rahaa laajentaakseen taloa. Ja lapsi syntyisi muutaman kuukauden päästä. He saisivat pienellä säästämisellä kehdon hankittua, ehkä jopa hoitopöydän.

Photobucket

Raskauden myötä Yurin elintavatkin olivat muuttuneet. Hän meni milloin sattui nukkumaan ja söi kaksi kertaa enemmän. Satsuki oli hieman jo pelotellut synnyttämisen tuskasta ja tietysti nuorempi naisista pelkäsi tulevaa koitosta jo tarpeeksi.

****

Photobucket

Izumi valvoi yöt Yurin seurana, vaikka hänen olisikin tehnyt mieli mennä peittojen väliin nukkumaan. Mutta mitäpä sitä ei rakkauden eteen tekisi. Ja eihän yöunien väheneminen nyt niin kamalaa ollut. Sitä tulisi kuitenkin jatkumaan lapsen synnyttyä, joten parasta totutella rytmiin jo nyt.

Photobucket

”Kuule Yuri, olen tässä vähän miettinyt… Mehän olemme olleet jo yhdessä aika kauan, vai mitä?”

”Kyllä, hyvä että olet huomannut”.

”Niinpä ajattelin, että…”

Photobucket

”…Tulisitko vaimokseni?” Izumi kysyi ja työnsi jostain kätköistään mustan rasian Yurin eteen. Nainen avasi hieman vapisevin sormin rasian ja hihkaisi ilosta huomatessaan kauniin sormuksen komeilevan rasian sisällä.

”No tietysti, totta kai tulen”.

****

****

Photobucket

Yuri ja Izumi sopivat menevänsä naimisiin, heti kun heidän rahatilanne olisi niin hyvä kestittämään vieraita. Molemmat säteilivät ympärilleen onnea, vaikkei sitä juuri huomattu. Eihän kaksikko juuri poistunut kotoaan muuta kuin välillä kauppaan täydentämään ruokavarastoa.

Photobucket

”Niin juuri Satsuki. Olemme nyt kihloissa, en tiedä, millä rahoilla Izumi oli sormuksen ostanut ja liekö edes aito, mutta ihan sama. Ajatushan on tärkein, vai mitä? Kuitenkin naimisiin mennessä kaikki on niin hienoa ja aitoa kuin olla voi”, Yuri puheli puhelimeen ystävänsä kanssa. Hän ei välittänyt tai huomannut innostukseltaan, kuinka hänen avomiehensä yritti nukkua sohvalla. Oli ihme, miten Izumi pystyi makaamaan puoliksi sohvalla ja puoliksi tyhjän päällä.

Photobucket

Illalla Izumi puheli vuorostaan puhelimeen ystäviensä kanssa. Yuri oli viisaampana mennyt makuuhuoneeseen nukkumaan, eikä kuullut kuinka Izumi nauroi seinän toisella puolella.

”Hei kiitos, kun lahjoitit ex-vaimosi sormuksen. Korvaan sen sitten joskus, kun on vähän enemmän rahaa”, Izumi sanoi hieman matalammalla äänellä, ettei Yuri kuulisi miehen sanoja uneensa.

****

****

Photobucket

Pian koitti se odotettu päivä.

Photobucket

Yurin ja Izumin esikoinen oli poika, joka nimettiin Ryoksi. Iho oli vaalea, kuten äidilläänkin, mutta kulmakarvojen perusteella tästä tulisi brunette, aivan kuten isänsäkin.

Photobucket

Izumi oli riemuissaan pienestä lapsesta ja hoitikin tätä niin paljon kuin mahdollista. Yurikin sai olla tyytyväinen, ettei joutunut yksin hoitamaan lasta, vaan Izumi oli yhtä paljon mukana, ellei jopa enemmänkin, hoitamassa ja kasvattamassa poikaa.

****

Photobucket

Äitiyden kunniaksi Yuri leikkautti hiuksensa lyhyeksi. Ennen Ryon syntymää Yuri oli käynyt käväisemässä työpaikallaan ja oli saanut mukavan tuntuisen ylennyksen ja bonus rahaa, jolla he saivat hieman kalusteita vaihdettua parempi kuntoisempiin. Tietysti Yuri sai äitiysavustusta, etteivät he ihan rahattomina eläneet missään vaiheessa.

Photobucket

Huonekalut olivat tietysti halvat, mutta ne näyttivät kestäviltä ja kalliimmilta kuin mitä oikeasti olivat. He saivat aina pikkuhiljaa laajennettua taloa ja ehkä joku päivä Yuri asuisi kaksikerroksisessa talossa, missä olisi edes pieni puutarha. Se oli naisen unelma.

Photobucket

Iltaisin ruuan jälkeen, kun Ryo oli saatu nukutettua, nauttivat nuori avopari hieman kahdenkeskeistä aikaa televisiota katselemalla. He katsoivat elokuvia ja juttelivat sen hetkisistä aiheista.

Photobucket

”Ainiin, unohdinkin kertoa sinulle aikaisemmin tänään yhden todella hyvän uutisen”, Izumi sanoi kesken ohjelman. Yuri, joka halusi mielellään katsoa rauhassa lempiohjelmaansa, mumisi jotain siihen viittaavaa, että miehen kannattaisi kertoa nopeasti asiansa.

”Sain työpaikan poliisiasemalta! Minusta tulee poliisi!”

Se sai mustahiuksisen huomion pois televisio ruudusta hetkeksi kiinnittymään mieheen ja onnellinen hymy levisi kasvoille. He saisivat enemmän rahaa.

****

****

Photobucket

Izumi oli ollut koko aamun erittäin innoissaan ensimmäisestä työpäivästään. Hän jo mietti, kuinka monta rikollista nappaisi ja kuinka tekisi hyvän vaikutuksen itsestään pomolleen. Miehen leveä hymy hyytyi kuitenkin hänen nähdessään kimppakyytinsä auton.

”Ei voi olla totta?!”

Photobucket

Yuri virnisteli ikkunasta vahingoniloisena nähdessään, että hänen avomiehensäkin joutuisi kulkemaan samanlaisella ruosteisella kopperolla kuten hänkin.

****

Photobucket

Yurin äitiysloma kului hyvin pitkälle hoitaen Ryota. Poika olikin hyvin helppohoitoinen, tämä söi ja nukkui enimmäkseen. Mustahiuksinen toivoi, ettei pojan helppohoitoisuus muuttuisi juuri yhtään tämän kasvaessa vanhemmaksi.

Photobucket

Silloin kun Ryota ei tarvinnut hoitaa, niin Yuri siivoili hieman taloa tai katsoi televisiota. Vessa keräsi kaikkein eniten bakteereja sekä pölyjä, ja mustahiuksinen siivosikin sen kerran tai kahdesti viikossa.

Photobucket

Izumin tullessa töistä hän sai lämpimän vastaanoton vaimoltaan. Nyt he molemmat olivat työllistettyjä ja rahaa alkoi virrata tilille. Izumi ei tuntenut enää alemmuuskomplekseja Yuria kohtaan, vaan nyt he olivat molemmat tasavertaisia.

****

****

Photobucket

Yurista tuntui, että aika kului aivan liian nopeasti. Oliko muka jo Ryon syntymäpäivä? Poika sai juhlia syntymäpäiviään likaisella vaipalla, kun Yuri puhalsi kakun kynttilät sammuksiin.

****

Photobucket

Ulkonäöllisesti Ryo näytti muistuttavan Yuria, mutta luonteeltaan poika oli tullut enemmän isäänsä. Ryon ruskeat hiukset valuivat koko ajan tuon silmille, mutta se ei kuitenkaan näyttänyt haittaavan poikaa.

Photobucket

Yuri laski poikansa kehtoon ja toivoi heidän saavan pian sen verran tilaa järjestettyä johonkin, että he voisivat viimeinkin hankkia hoitopöydän. Ensimmäisen vuoden he olivat Ryon vaipat vaihtaneet milloin missäkin tasasella, mutta Yrin sekä Izumin mielessä oli vielä toisenkin lapsen hankinta, joten hoitopöytä olisi tarpeellinen heille.

****

Photobucket

Izumi lähti käymään vaatekaupassa vielä illalla töittensä jälkeen, vaikka hänen olisikin tehnyt mieli jäädä sohvalle löhöilemään. Yuri oli kuitenkin vaatinut Ryolle uusia vaatteita, eikä Izumillekaan tekisi pahaa saaja vähän isällisemmät vaatteet ylleen.

Photobucket

Maksaessaan ostoksia bruneten teki mieli ruveta itkemään. Rahapussi oli tyhjentynyt huomattavasti ja heidän kauan kaipaamansa remontti joutui odottamaan ainakin kevääseen asti.

****

Photobucket

Kauppareissultaan palattuaan Izumi pääsi heti lapsenhoito puuhiin. Yuri nukkui sikeästi sängyllään, mutta Ryo oli hereillä ja katsoi tyytymättömänä ympärilleen, kunnes hänet nostettiin pois kehdosta.

Photobucket

Ryo sai päälleen uudet vaatteet, kun Izumi järkevänä miehenä pisti esikoisensa istumaan potalle housut jalassa. Poika tuijotti hieman ihmeissään isäänsä, kunnes tämä tajusi virheensä. Hiljaa huokaisten Izumi kiitti onneaan, ettei Yuri ollut nähnyt hänen virhettään. Nainen nauraisi hänelle koko loppuelämän.

Photobucket

Mustahiuksinen heräsikin pian iltatorkuiltaan ja käveli keittiöön valmistamaan itselleen ja miehelleen iltapalaa. Ryo saisi tuttipullon lattialle, josta saisi itse juoda mahansa täyteen.

Photobucket

Illallinen oli pannulla paistettuja juustoleipiä, jotka kelpasivat kyllä Izumille. Vanhempien istuessa pöydän ääressä jutellen ja syöden samalla kun Ryo istui lattialla naureskellen yksinään tyhjä tuttipullo vieressään.

****

****

Photobucket

Ryolla oli tapana herätä aamuyöstä ja herätti vanhempansakin huutamalla, vaikka näillä olisi ollut vielä pari tuntia aikaa nukkua. Poika ei kuitenkaan antanut siihen mahdollisuutta. Kun Ryo halusi pois kehdosta, niin hän todellakin halusi pois, eikä silloin auttanut muu kuin nousta lämpimän peiton alta päästämään poika kehdostaan.

****

Photobucket

Yurin äitiysloma loppui ja vanhemmat joutuivat kutsumaan työpäivän ajaksi Ryolle lastenhoitajan. Stasuki oli kertonut omia kokemuksia kaupungin hoitajista, eivätkä ne kokemukset olleet hyviä. Mutta ei Ryota yksinkään voinut jättää ja Yurin oli pakko mennä töihin tienaamaan rahaa, kuten Izuminkin.

Photobucket

Vanhemmat toivoivat talon olevan pystyssä ja siisti heidän palatessa töistä. Kumpaakin hieman huolestutti jättää Ryo vieraalle naiselle, jonka ammattitaidostakaan heillä ei ollut mitään varmuutta.

Lemmikki Latvala niminen hoitaja asteli päättäväisesti sisälle taloon Yurin ja Izumin lähtiessä töihin. Hän katseli hetken ajan ympärilleen ja meni makuuhuoneeseen, mistä löysikin Ryon lattialta.

Photobucket

Ryo katsoi uteliaana vierasta naista, joka heilutteli käsiään pojan silmien edessä. Lempeitä ja ystävällisiä sanoja lenteli ulos naisen suusta tämän kumartuessa pienen pojan tasolle.

Photobucket

Lemmikki leikki monta tuntia Ryon kanssa lattialle ja sai pojan nauramaan monta kertaa ilosta. Leikin loppuessa Lemmikki nousi vaivalloisesti ylös lattialta ja haki jääkaapista tuttipullon ja vei sen pojalle. Tämän juotua pullon tyhjäksi Lemmikki nosti pojan syliin ja laski tämän kehtoon nukkumaan.

Photobucket

Tuttipullon lastenhoitaja kävi heittämässä roskiin, putsasi vessan pönttöä ja istui loput ajasta ruokapöydän ääressä hiljaa. Hän ei avannut edes televisiota tai tietokonetta. Istui vain paikoillaan seinää tuijottaen loppu ajan.

****

Photobucket

Izumi pääsi aikaisemmin töistä kuin Yuri ja mies hämmästyi nähdessään lastenhoitajan istuvan hiljaa pöydän ääressä Ryon nukkuessa samaan aikaan sikeästi kehdossaan. Annettuaan naiselle tämän palkan Izumi kävi herättämässä poikansa ja ja puki tämän arkivaatteisiin.

Photobucket

Brunette vei Ryon keittiöön, missä hän opetti tätä kävelemään ja puhumaan, kun Yuri saapui töistä. Nainen marssi suoraan keittiöön valmistamaan heille ruokaa. Izumi lopetti poikansa opettamisen ja siirtyi sohvalle istumaan. Televisiosta oli tulossa uutiset ja hän halusi nähdä, mitä maailmalla on taas tapahtunut.

Photobucket

Yuri päätti kokeilla uutta hampurilaisen teko-ohjeita, jonka hän sai eräältä työkaveriltaan. Izumi odotti suurella mielenkiinnolla, mitä naisen kokeilusta tulisi. Heistä kumpikaan ei ollut mitenkään loistavia kokkaajia ja siksi uusien reseptien kokeilussa oli aina omat riskinsä.

Photobucket

Ryo sai illalla olla tyytyväinen saamiinsa huomion osoituksiin. Izumi leikki pojan kanssa toista tuntia, kunnes nukkumaan meno aika koitti.

****

****

Photobucket

Yurille koitti viimeinkin vapaa päivä ja nainen sai hoitaa rauhassa talon kuntoon. Ensin hänen piti tietysti tiskata aamiaislautaset, jonka jälkeen hän pääsi, jälleen kerran, kylpyhuoneen outsaamisen. Se oli talossa ainoa paikka, mikä keräsi kaikkein eniten ja nopeinten likaa.

Photobucket

Toki naisen vapaapäivään sisältyi Ryon opettamista. Pottailu alkoi sujua, kun taapero ei ollut koko ajan könyämässä pois paikoiltaan. Poika alkoi oppia hieman maltillisemmaksi pikku hiljaa.

Photobucket

Yurin siirtyessä opiskelemaan sai Ryo viihdyttää itseään jonkin aikaa. Satsukilta oli kuitenkin tullut muutama hänen lastensa vanhoja leluja, joita he eivät tarvinneet enää. Yuri oli kiitollinen ystävälleen, ettei hänen ainakaan toistaiseksi tarvinnut mennä kauppaan ostamaan pojalleen leluja.

****

Photobucket

Yöllä Izumi pääsi töistä Yurin ja Ryon ollessa jo unten mailla. Brunette ei pitänyt yhtään työajastaan, vaikka hän saikin nukkua pitkään aamulla. Hän odotti kovasti ylennystä saadakseen mieluisemman työajat itselleen.

Photobucket

Photobucket

Ei Izumi kuitenkaan heti nukkumaan päässyt. Kylpyhuoneessa odotti vuotava suihku, jota oli jo jättänyt mukavan kokoisen lätäkön lattialle. Se piti korjata ja lattia kuivata vedestä. Ryon pottakin piti tyhjentää, ennen kuin brunette pääsi nukkumaan.

Photobucket

Kun Izumi pääsi viimeinkin sänkyyn ja nukahti, heräsi Yuri ilman mitään sen kummoisempaa syytä ja nousi ylös. Ryokin nukkui vielä sikeästi omassa kehdossaan ja mustahiuksinen sai hiipiä makuuhuoneesta ulos, jottei herättäisi miestään tai lastaan.

****

****

Photobucket

Vuodet kuluivat omaa tahtiaan ja Yuri huomasi olevansa jälleen raskaana. Hän oli väsyneempi ja söi kaksi kertaa enemmän kuin tavallisesti. Päivätkin hän kulutti enimmäkseen katsomalla televisiota, sillä hänen energiansa ei riittänyt talon siivoamiseen.

Photobucket

Ryokin kanssa hän jakosi leikkiä vähemmän, mikä harmitti naista hieman. Pian poika saisi kuitenkin itselleen leikki kaverin, vaikkei uuden lapsen kanssa ihan heti voisi leikkiä. Eihän vauvat tehneet juuri mitään ensimmäisen vuoden aikana kuin söivät ja nukkuivat. Yuri toivoi toisen lapsen olevan vauvana yhtä rauhallinen kuin Ryokin.

****

Photobucket

Satsukiakin hän tapaili minkä ehti. Olihan nainen töissä, eikä joutanut joka tunti tulemaan Yurin luokse. Ja olihan Satsukilla töittensä lisäksi neljä lasta ruokittavana. Yuri ei voinut olla ihailematta vanhemman naisen jaksamista, sillä mustahiuksinen itse oli päättänyt pysyä kahden lapsen äitinä. Se määrä oli tarpeeksi hänelle.

Photobucket

Mutta silloin kun Satsukilla oli aikaa tulla käymään Yurin luona, niin naiset keskustelivat ja juorusivat hyvän tovin keskenään. Izumista oli joskus huvittavaa katsoa ikkunasta naisten juoruamista ja kuulla, kuinka heidän naurunsa kuului sisälle asti.

Photobucket

Izumi nosteli poikaansa ylös ja kuunteli tämän iloista naurua. Aika oli kulunut siivillä, aivan liian nopeasti.

Hyvää syntymäpäivää, poikani”.

****

****

****

Tekstin koko sitten vaihtui yhdessä kohtaa osaa, mutta toivottavasti se ei nyt hirveästi häirinnyt...?