Photobucket

Uusi osa, jälleen :D Oikeasti minun pitäisi lukea huomiseen enkun kokeeseen, mutta joustan vähän ja julkaisen tämän, paneudun sitten sanojen pariin :))

****

****

****

Photobucket

Vuodet kuluivat ja Ryon saavutettua lukio iän hän haki alakoululle töihin tienatakseen hieman omaa rahaa. Hän toimi leikkikentän valvojana koulunsa jälkeen. Opiskelu ja työt väsyttivät teiniä, mutta hyvin hän ainakin toistaiseksi jaksoi.

Photobucket

Yuikokin oli kasvanut nopeasti ja aloittanut alakoulun. Toinen vanhemmista pääsi aina neljältä töistä ja tyttö sai olla tunnin yksin kotona, käyttäen sen ajan läksyjensä tekemiseen. Kuopus nautti talon hiljaisista hetkistä, kun hän sai rauhassa keskittyä läksyihinsä.

****

Photobucket

Yuri ja Izumikin saivat viimein järjestettyä pienet häät pihamaallaan. Heidän rahatilanteensa oli parantunut huomattavasti vuosien aikana, se näkyi myös talon laajennuksessa, mutta isot häät olisivat vieneet paljon rahaa ja Izumi sekä Yuri halusivat säästää vähäiset varansa pahan päivän varalle.

Häihin oli kutsuttu vain lähimmät ystävät ja ruokaa varattu tarpeeksi kaikille. Yuri oli käynyt Satsukin kanssa ostamassa häämekon ja Izumi tilasi itselleen puvun postimyynnin kautta. 

Photobucket

Tietysti he molemmat olisivat toivoneet kukkia ja kauniita puita ympärilleen, sillä vain kukkulat takana toivat melko karun vaikutelman. Sormukset kuitenkin vaihdettiin leveästi hymyillen ja Izumin sukunimi vaihtui Amoriksi. Heidän yhteisestä sopimuksesta.

Photobucket

Aurinko oli jo mennyt mailleen, kun seremonia viimein loppui ja ihmiset nousivat paikoiltaan taputtamaan.

Photobucket

Hääkakkua leikattiin ja Yuri halusi antaa palasen Izumille, survaisten kuitenkin kermavaahtoa miehen silmiin. Ilkikuristen hymyillen mustahiuksinen siirtyi sisälle syömään jättäen tuoreen aviomiehensä pyyhkimään kermavaahdot silmistään pihamaalle.

Photobucket

Sisällä Satsuki luki lehteä Ryon jutellen puhelimessa jonkun ystävänsä kanssa, jonka hän oli tavannut netissä. Poika tiesi äitinsä pahastuvan, kun hän puhui ystävilleen häiden aikana, mutta Ryon oli pakko saada puhua melko uudelle ystävälleen.

Photobucket

Izumin joku vanha ystävä haastoi Yurin kuitenkin shakkipeliin, eikä mustahiuksinen huomannut esikoisensa lörpöttelevän luuriin vieressä. Molemmat naiset olivat tyytyväisiä saadessaan tasoisensa vastustajan. Yuri kun ei voinut miehensä kanssa pelata, sillä Izumi oli mestari shakissa. Ryota taas kiinnosti enemmän maalaaminen kuin nappuloiden siirtely. Ainoastaan Yuiko oli kiinnostunut shakista, mutta tytön taidot tai keskittyminen ei kuitenkaan vielä riittänyt, jotta peli olisi ollut Yurista kiinnostava.

****

****

Photobucket

Häiden jälkeen Amorien elämä oli taas tavallista. Ryo vietti aikaansa joku maalaustelineen ääressä tai sitten hakaten nyrkkeilysäkkiä, jonka Izumi oli pitkän harkinnan jälkeen suostunut hankkimaan pojan huoneeseen. Yuri vietti suurimman osan vapaa-ajastaan piirtopöytänsä äärellä tehden töitään ja vain Yuiko piti isälleen seuraa.

Photobucket

Yuri halusi kovasti saada kauan kaipaamansa ylennyksen ja yritti suunnitella jotain erikoista ja kannattavaa, mikä tekisi pomoihin hyvän vaikutuksen, eikä muilla työntekijöillä olisi varmasti samanlaista ideaa. Paperi pysyi kuitenkin monta tuntia tyhjänä naisen pureskellessa kynää mietteissään.

Photobucket

Yuiko inhosi kouluun menoa, varsinkin niitä matkoja keltaisella bussilla, missä haisi aina hiki. Kuski ajoi kuin mikäkin rallikuski ja oli muutaman kerran jo melkein kurvannut ojaan. Tyttö oli veljelleenkin valittanut kuskin ajotaidoista, mutta Ryo tuntui nukkuvan aina matkat, eikä siksi huomannut kuskin ajotaitoja.

Photobucket

Yuri luovutti kolmannen tunnin jälkeen suunnittelemisen ja päätti soittaa vanhalle ystävälleen. Ehkä keskustelusta syntyisi idea, mitä hän voisi hyödyntää suunnittelussaan.

”Et sattuisi tietämään mitään, millä voisin tehdä pomoihin vaikutuksen? Tarvitsisin kipeästi sitä ylennystä, olen ainoa, joka sen ansaitsisikin”.

****

Photobucket

Izumi saapui päivällä töistä kotiin tuoden mukanaan mukavan tukun rahaa. Aivan vaimonsa kiusaksi brunette tuli sisälle ilmoittaen saaneensa jälleen töissään ylennyksen.

Photobucket

Yuri mutisi mitä erilaisimpia kirosanoja kylpyhuoneessa poistaessaan tukosta vessanpöntöstä. Hän ei nähnyt Izumin hymyä, mikä ehkä oli hyvä, sillä silloin mies olisi voinut saada jotain likaista ja ällöttävää päälleen vaimonsa toimesta.

Photobucket

Ja aivan kuin Izumin ylennyksessä ei olisi ollut tarpeeksi, myös Ryo tuli kotiin mukanaan ylennys. Hän oli tehnyt vaikutuksen alakoulun rehtoriin ja pääsi auttamaan nyt opettajia sisätiloihin.

Photobucket

Kun kaikki olivat kotiin asti selviytyneet, niin Yuri halusi perheen syövän edes kerrankin yhdessä illallista. Kuitenkin muita odotellessa mustahiuksinen oli mutustanut oman leipänsä. Yuiko ja Ryo eivät uskaltaneet huomauttaa asiasta äidilleen, sillä tämä oli taas sillä tuulella, että olisi parasta vaieta asiasta. Izumikin koki parhaaksi pysyä vaiti yhdessä syömisestä.

****

Photobucket

Illallisen jälkeen Izumi liittyi Yuikon seuraksi yläkertaan television ääreen, kun Yuri oli viimeinkin saanut inspiraationsa suunnitelmilleen.

”Missä Ryo muuten on?” Izumi kysyi kuopukseltaan, kun poikaa ei näkynyt missään.

”Huoneessaan ihastelemassa lihaksiaan”.

Photobucket

Yuikon arvaus oli osunut lähes oikeaan, tosin Ryo pisti hiuksiaan enemmän pystyyn näyttääkseen paremmalta. Hän oli kutsunut netistä tapaamansa tytön kylään ja tämä saapuisi pian paikalle.

Photobucket

Ryo meni ulos odottamaan vierastaan ja huomasi pian punatakkisen tytön kävelevän katua pitkin hänen luokseen. Seistessään vastakkain poika sai huomata tytön olevan häntä pitempi ja aika paljonkin.

”Tuota… Sinä olet varmaan Ryo?” Tyttö kysyi heidän seistessään vähän aikaa tuijottaen toisiaan. Ryo nyökkäsi vastaukseksi.

”Riho, kuten ehkä arvasitkin”, tyttö jatkoi esitellen itselleen ja poika sai loihdittuaan kasvoille hymyn. Lyhyys kalvoi vieläkin hänen mieltään.

Photobucket

Nuoret juttelivat vielä hetken ajan toisilleen, kunnes Rihon oli aika lähteä kotiin, hän asui kuitenkin kaupungin toisella puolella ja hänellä menisi reilusti yli tunti kävellessä sinne, ellei hän pääsisi bussilla tai taksilla.

****

Photobucket

Sisällä Yuri oli viimeinkin uskaltanut haastaa Izumi shakkipeliin. Miehen hämmästykseksi mustahiuksinen oli johdossa. Tämän ilmekin paljasti, kuinka riemuissaan hän oli ylivoimastaan, hän oikei hehkui itseluottamusta. Brunettea alkoi hieman pelottaa pelin lopputulos.

****

****

Photobucket

Kulkukoirat aiheuttivat paljon päänvaivaa Amoreille ja ties monettako kertaa Izumi sai olla peittämässä hurttien tekemiä kuoppia sinä vuonna. Hänen pitäisi kohta myös kiiruhtaa töihin, mutta Yuri oli vaatimalla vaatinut kuopan täytettäväksi nyt.

Izumi tajusi olevansa tossun alla.

Photobucket

Lasten suusta oli kuulunut hieman tirskuntaa, kun he olivat huomanneet Izumin uuden työasun.

”Naurakaa nyt, mutta sitten kun luette lehdistä urotekojani, niin osaatte arvostaa tätä… asua”.

Photobucket

”Harmi, kun Yuri on selkä tännepäin…”

****

Photobucket

Ryo nautti vapaapäivästään, jolloin myös juhlittiin perheen naisten ikääntymistä. Yuri oli halunnut juhlia niitä viikolla ,jolloin vieraita ei viitsitty kutsua, kun nämä kuitenkin odottivat tarjolla olevan jotain vettä väkevämpää.

Photobucket

Yuiko sai kunnian puhaltaa omasta kakustaan kynttilät sammuksiin. Ryota ei voinut vähempää kiinnostaa pikkusisarensa synttärit, mutta äitinsä mieliksi hän oli paikalla.

Photobucket

Yuri vuoro puhaltaa kynttilät, eikä nainen voinut olla nyrpistämättä nenäänsä nähdessään monen kynttilän koristaman kakun. Hän oli aivan varma, että Ryo ja Yuiko oli pistänyt muutaman, ehkä kymmenen kynttilää liikaa kakkuun.

"Yh! Liikaa kynttilöitä".

Photobucket

”Hyvä äiti, kolme kynttilää palaa vielä”, Ryo sanoi äänessään pientä naljailua. Pöydän toisessa päässä Yuiko sanoi jotain harmaiden hiusten varomisesta. Puhaltaessaan viimeisenkin kynttilän sammuksiin Yuri ei voinut olla ajattelematta, kuinka julmia lapsia hänellä onkaan.

****

****

Photobucket

Yurista ja Izumista aika oli mennyt taas aivan liian nopeasti. Ryo oli lähdössä yliopistoon ja erityisesti tämän äidistä tuntui surulliselta lähettää esikoinen maailmalle. Olihan tämä aina hänen oma pikkupoika.

Photobucket

Yuiko oli enemmänkin riemuissaan isoveljensä lähdöstä, sillä nyt hän voisi ottaa tämän tietokoneen käyttöönsä.

”Odotahan vain isoveli, pian minäkin tulen sinne sinun riemuksesi”, Yuiko huusi Ryon perään ja sai tämän huokaisemaan kärsivänä.

****

****

Photobucket

Ryon lailla Yuikokin etsi töitä koulunsa ohelle ja löysikin mieluisan työn netistä. Hän halusi näyttää veljelleen, että kyllä hänkin pärjää tehden töitä ja opiskellen samalla.

Photobucket

Teinitytön pettymykseksi hänen työpaikallaan vaadittiin työpukua, eikä Yuikon työasussa ollut mitään kehumisen arvoista. Hän näytti paljon ikäistään vanhemmalta siinä vaaleansinisessä puvussa.

****

Photobucket

Yuri sai toteutettua yhden elämänsä suurimmista haaveista pääsemällä viimeinkin kaupunkisuunnittelijaksi. Enää naisen ei tarvinnut kulkea rumilla työautoilla eikä hänellä ollut montaakaan työpäivää viikossa. Nyt naisella oli enemmän aikaa keskittyä harrastuksiinsa ja Izumin kanssa ajan viettämiseen.

Photobucket

Yuiko soitteli monesti viikossa veljelleen vähän härnätäkseen tätä ja kertoen samalla perheen kuulumisia. Tyttö soitti myös yliopistolle ja sai kolme stipendiä, kaksi vähemmän kuin Ryo oli saanut. Yuiko tosin perusteli sitä sillä, ettei hän ollut yhtä hikke kuin Ryo.

Photobucket

Izumi ja Yuri huomasivat, kuinka vähän he olivat viimevuosina viettäneet aikaa keskenään. Molemmat olivat niin kiinni töissään, että heidän parisuhteensa oli hieman kärsinyt. Mutta nyt heillä oli viimeinkin aikaa korjata suhdettaan, kun työmäärä oli vähentynyt molemmilta.

****

****

Photobucket

Ryo oli yliopistolle päästyään mennyt ostamaan vähän vaatteita itselleen, sillä vanhat olivat käyneet pieniksi hänelle. Hän oli päättänyt aluksi majoittua asuntolalle, vaikka Ryolla olisikin ollut stipendeistä saamansa rahat riittäneet hyvin oman talon vuokraan.

Oli nuorukaisella myös toinenkin syy asuntolalle asettumiseen.

Photobucket

Hän oli pitänyt Rihon kanssa paljon yhteyttä ja saanut tietää, mihin tyttö oli muuttamassa. Kankeasta ensitapaamisesta huolimatta nuoret alkoivat tulla paremmin juttuun myöhemmin. Syynä saattoi olla myös se, ettei Ryo ollut enää Rihoa lyhyempi, joten tyttö ei tuntenut itseään pojan rinnalla jättiläiseksi.

Photobucket

Ensimmäinen puolivuotta yliopistolla oli Ryolle helppoa. Tietysti ajatukset välillä karkasivat seinän takana asustelevaan Rihoon. Heillä oli sutinaa välillä ja brunette tyttö olikin Ryon ensimmäinen kunnon suhde.

Photobucket

Myös Riholla oli vaikeuksia keskittyä opiskeluun, kun ajatukset karkasivat tuon tuosta Ryoohon ja heidän helliin hetkiinsä. Tyttö eli hetkittäin pilvilinnoissa leijaillen eikä aina huomioinut itseään ympyröivää maailmaa.

Photobucket

Kaksikon asuttama asuntola oli oikein mukava, vaikka jotkut opiskelijat olivatkin hieman kovia pitämään meteliä. Jotkut tuijottivat myös pitkään Rihoa ja tyttö tunsi olonsa epämukavaksi ollessaan tuijotuksen kohteena. Ryo jatkoi samalla linjallaan kuin lapsuutensakin. Hän ei välittänyt muiden tuijotuksista, eli vain omaa elämäänsä Rihon kanssa.

Photobucket

Asuntolalla oli mukava opiskelu piiri, mutta silti Ryo luki mieluummin yksin tentteihin kuin muiden kanssa. Riholla taas sujui paremmin luku opiskelupiirissä.

Photobucket

Myös kaksistaan opiskelu sujui molemmilta, vaikka Ryo olikin aluksi epäillyt sitä. Nuorukaisen ajatukset karkailivat kyllä välillä opiskelutoveriinsa, mutta kyllä tehtävät tuli tehtyä. Riholla oli paha tapa kysyä heti Ryolta neuvoa, kun ei itse osannut tehdä.

Photobucket

Riho oli kiinnostunut shakista ja sai kun saikin Ryon pelikaverikseen. Nuorukaisesta oli vain tylsä istua ja liikutella nappuloita, mutta pysyi hiljaa mukana pelissä tytön mieliksi. Ties vaikka Riho olisi tehnyt vääriä päätelmiä toisen peli haluttomuudesta ja silloin olisi varmasti riita lähellä.

****

****

Photobucket

Vaikka Riho ja Ryo olivat samalla kurssilla, niin jostain kumman syystä heillä oli loppukokeet eri aikaa. Pojalla oli aikaisemmin koe ja hän myös palasi asuntolalle ennen tyttöä. Kävellessään ovia kohti Ryo huomasi jonkun melko värikkäästi pukeutuneen tytön seisovan portaitten edessä.

Photobucket

Tämä näytti selvästi odottavan jotakuta ja Ryon mielessä kävi tylysti ohi käveleminen, mutta päätyi kuitenkin lähestyä tyttö kysyäkseen, tarvitsiko tämä apua. Mitä lähemmäksi poika käveli, sitä halukkaammaksi hän oli juoksemaan pois paikalta.

Photobucket

”Yuiko?”

”Isoveli, tulithan sinä viimeinkin”, Yuiko hihkaisi huomatessaan veljensä seisovan vieressä.

****

****

Valmis, ensi osa on kuvattu ja kirjoitettu, katotaan millon sen sitten julkaisisi.