Elikkäs Yuji-extra :)

***

***

Photobucket

Yuji muutti Komakin kanssa kerrostalo alueelle. He asuivat toisessa kerroksessa ja serkku Yuki asui perheineen heidän alapuolella.

Photobucket

Yuki ja Komaki menivät nopeasti naimisiin yliopistosta päästyään ja viettivät onnellista elämää yhdessä. Molempien haaveena oli saada lapsi, mutteivat kiirehtineet sen asian kanssa.

****

Photobucket

Yuki vieraili paljon serkkuna luona, samoin myös jostain kumman syystä yläkerrassa asuva nainen tykkäsi vierailla Amorien asunnossa.

Photobucket

Fuukakin sai pian tutustua miehensä sukulaisiin ja hänestä ja Komakista tuli hyviä ystäviä nopeasti. Blondi kertoi itseään nuoremmalle naiselle lapsiarjen haasteista ja iloista.

****

Photobucket

Komaki ja Yuji saivat muutaman vuoden yhteiselon jälkeen tyttölapsen, Marikon. Kasvonpiirteiltään tyttö muistutti äitiään, mutta silmien värin hän oli perinyt isältään.

Photobucket

Yuji oli saanut hankittua parvekkeelleen kaukoputken riideltyään asiasta tarpeeksi kauan Komakin kanssa. Kauan mies ei kuitenkaan ehtinyt iloita uudesta lelustaan, kun hän joutui siepatuksi omalta parvekkeeltaan.

Photobucket

Komaki ei hirveästi välittänyt miehensä katoamisesta, olihan hän kuullut huhuja, mitä tähtien tiirailusta saattoi seurata. Nainen odotti kärsivällisesti miehensä paluuta opettamalla tyttärelleen samalla kävelyä.

****

Photobucket

Mariko kasvoi nopeasti, liian nopeasti jos Komakilta ja Yujilta kysyttiin. Tyttö aloitti koulun ja pääsi tutustumaan uusiin oppilaisiin ja opettajiin.

Photobucket

Mariko oli myös ystävystynyt alakerrassa asuvan pikkuserkkunsa Gendoun kanssa. Kaksikko tuli todella hyvin juttuun ja tekivät kaikenlaista kahdestaan.

Photobucket

Olihan Gendoulla kaksoissisko Tomo, mutta tämä oli harvoin mukana veljensä ja pikkuserkkunsa leikeissä. Tomo piti itseään vanhempana ja viihtyi paremmin omien ystäviensä seurassa.

****

Photobucket

Mitä vanhemmaksi Mariko kasvoi, sitä läheisemmäksi hän alkoi tulla Gendoun kanssa. Kaksikon välillä kipinöi ja he viettivät paljon yhteisiä hetkiä. Vanhemmille ei kuitenkaan kerrottu mitään, he eivät olisi ehkä ymmärtäneet.

Photobucket

Yujin yöseikkailut avaruudessa olivat tuottaneet tulosta ja Mariko oli iloinen pikkusiskostaan Babasta. Nyt vanhemmat keskittyisivät uuteen tulokkaaseen ja eivät vahtisi enää niin kovasti hänen tekemisiään.

****